Ya bu kanı durdurun ya millet durduracak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Terör rahat rahat bitmez.İstediğiniz kadar Kandili bombalayın orayı teröristlerden arındırın yine bitmez.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ben sana anlatayım o yılan varya Kürt halkı gel ez başımızı! senin o büyüklerin varya paşaların komutanların hep onların pisliği! zulmün tepkisi yaşananlar artık usandık! Sizler o insanların halini görmeden atıp tutun! Dağdakilerde bu ülkenin insanları! Ölenlerde devletin suçu

banlanmıssın zaten sımdı gördum banlayanın eline saĞLIK.
yazmadan edemıycem ben yıne belkı fake nıkle gelıp okursun bellı mı olur..o insanların halini görün demıssın ben anlatayım sana hallerını
su bedava elektrık bedava vergı verme yok .o vergılerı bıle bız öduyoruz..hersey ağam paşam beleş
dogur dogurabıldıgın kadar sonra nasılsa her cocuktan para alıyosun devletten cocuk başı
hıcbısey ödeme
yıne senı basında tasıyanın yedıgın tasa tükür
dağdan in
hanı dıyosun ya dagdakılerde bu ülkenın ınsanıı
o ınsan dedıgın yaratıklar daha dun 2 yasındakı bebegı öldürdü
ınsan değil onlar katil
sen önune gelenı tara yol kes
ülkenın ögretmenını saglıkcısını kacır
heryere bomba at
sonra ınsanım de
buna rahat batması dıyoruz bız kısaca
sonra cıkıp bıde hala zulüm dıyosunuz yaa ne zülmü yaa
lazlara cerkezlere yalaka demıssın
ona yalakalık deıl ınsanlık dıyoruz ama böyle dusunenler anlamaz bunu
universıtelere bıle dil olarak kabul edıldı kürt dılı daha ne ıstıyosunuz
lazlar lazca diye direttı mı ?

bukadar bolluktan sonra hala zülum dıyosunuz ya gülüyorum acıyorum da halınızı.
yazmıycam dedım dedım ama yazdırdınız sabahtan berı bela okuyorum cunku
senı az cok hatırlıyorum gecen yne sehıt olayında herkes sana yuklenırken her kür bır deıl demıstın
bende cok dogru arkadaslar her kürt pkk deıl dıye desteklemıstım hatırladınmı ?
ama göruyorum da fıkırlerın cok dönekmıs
aslında haklısınız bısey eksık o da belanız
Allah belasını versın böyle pkk propagandası yapanın pkknın
yanında olanın
Allah belasını versın..

• Beğen
Tepkiler: haydaravısyon, onurgunay35, Mau5Trap ve 7 diğerleri
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Şehitlerimize ALLAH tan rahmet Ailelerine Başşağlıgı Diliyorum. Yarabbi Bu Ne büyük Acıdır Sebep Olanları Kahret Gün yüzü gösterme

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap, Mehmet, Tuba ve 1 kişi daha
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
agzina saglik tuba abla benim soyleyeceklerimin bi cogunu sen soyledin

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ne dıyımkı kardesım az bıle dedım suan
ancak böyle gundem yaratıp burda söylenırler
sabrımızı sınıyolar aklınca işte
dogunun bıkac bölgesınde öyle artıstlık yapmakla olmuyo
sıkıyosa karadenıze gırın ıc anadoluya yayının
yemıyo dimi
cıkmayın o deliğinizden
yada yıyosa cıkın:)

agzina saglik tuba abla benim soyleyeceklerimin bi cogunu sen soyledin

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
tuba helal olsun kız sana delikanlı :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Şehriyar

Şehriyar

Üye
ne dıyımkı kardesım az bıle dedım suanancak böyle gundem yaratıp burda söylenırler sabrımızı sınıyolar aklınca iştedogunun bıkac bölgesınde öyle artıstlık yapmakla olmuyosıkıyosa karadenıze gırın ıc anadoluya yayınınyemıyo dimicıkmayın o deliğinizden yada yıyosa cıkın:)
yemiyo ki iste yese zaten cikarlar gogus goguse carpisirlar.. eger ki ciksinlar hepsi karsimiza zaten o carpismaya gitmeyen Turk evladi degildir. Ben cevremde 1 tane insan tanimiyorum onlarin kokunu kazimak icin gitmeyecek.. "Normal" olan insanlarin dusunce yapisinda bir gelecek vardir bir aile kurmak huzurlu yasamak hayati dolu dolu yasamak gibi seyler vardir.. bunlarin bi dusunce yapilari yok bunlarin hicbir seyi yok. Afedersiniz hayvandan farklari yok.. Dagda yasayan bi cakaldan ne farklari var Allah askina.. ya onlar iniyolar dagdan insanimiza zarar veriyolar ya da bizim avcilarimiz indiklerinde avliyorlar.. Bastakiler istedikten sonra su dakikada koklerini kaziriz onlarin ama korkuyorlar iste diger devletlerden.. Bugun hala bir ermeni soykirimi tartismasi yapiliyorsa biz koklerini kazirsak ne olur siz dusunun..neyse daha fazla konusmayacagim bu konuda yoksa forum kurallarini ihlal edecegim agzimi bozupta.Bu konuyu ne biz cozebiliriz ne de bastakiler cozebilir.. Hersey Allah'a kalmis. Hep birlikte dua etmekten baska yapabilecegimiz bisi yok.. Cezalari zaten ahirette belli ama Rabbim onlara en buyuk cezalari bu dunyada da yasatir insallah..

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Mehmet
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
yemiyo ki iste yese zaten cikarlar gogus goguse carpisirlar.. eger ki ciksinlar hepsi karsimiza zaten o carpismaya gitmeyen Turk evladi degildir. Ben cevremde 1 tane insan tanimiyorum onlarin kokunu kazimak icin gitmeyecek.. "Normal" olan insanlarin dusunce yapisinda bir gelecek vardir bir aile kurmak huzurlu yasamak hayati dolu dolu yasamak gibi seyler vardir.. bunlarin bi dusunce yapilari yok bunlarin hicbir seyi yok. Afedersiniz hayvandan farklari yok.. Dagda yasayan bi cakaldan ne farklari var Allah askina.. ya onlar iniyolar dagdan insanimiza zarar veriyolar ya da bizim avcilarimiz indiklerinde avliyorlar.. Bastakiler istedikten sonra su dakikada koklerini kaziriz onlarin ama korkuyorlar iste diger devletlerden.. Bugun hala bir ermeni soykirimi tartismasi yapiliyorsa biz koklerini kazirsak ne olur siz dusunun..neyse daha fazla konusmayacagim bu konuda yoksa forum kurallarini ihlal edecegim agzimi bozupta.Bu konuyu ne biz cozebiliriz ne de bastakiler cozebilir.. Hersey Allah'a kalmis. Hep birlikte dua etmekten baska yapabilecegimiz bisi yok.. Cezalari zaten ahirette belli ama Rabbim onlara en buyuk cezalari bu dunyada da yasatir insallah..
Amin

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Mehmet
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Vergi vermezsin, yardım alırsın. Fatura ödemezsin, bizden keserler.
Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin. Hastayım dersin, doktoru şehit edersin.
Yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin. Asfaltı kazar mayınla patlatırsın.
Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin.
Fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın. Fakirim dersin,
aşiret düğününde ...görgüsüzlüğün dibine vurursun.
Sıkıntın varsa, gel uzlaşalım, kardeşçe yaşayalım deriz, olmaz
bu topraklar bizim diye iddia edersin. Biz bu toprakları kanla aldık, kanla
veririz deriz, savaşalım deriz, pis faşist dersin. Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın.
Bıktık artık kardeş ayaklarından, Allah düşmanın bile şereflisini versin

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar, Mehmet ve Tuba.Erva
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Allahina kurban ne guzel yazmisin kardesim agzina, yuregine saglik

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
anılbaran

anılbaran

Üye
o şehit evini düşünün haberi aldıkları o anı! Ambulans gelir evin önüne kapıyı calarlar kamutanlar .şöyle bi bakarsın delikten şüphelenirsin açmak istemessin o kapıyı bişi olsun acılmasın dersin düşünürsün zili hep basarlar dayanamayıp acarsın kapıyı en sonunda komutan bakar yüzüne sen anladın bişi oldu gunu dua edersin ne olur baska bişi söyle dersin baska bişi için geldik deyin dersin içinden .ilk sen aglarsın o kapıda komutan sonra der başınız sag olsun vatan sagolsun derr oraya yıkılır kalırsın kapıyı acmaz olaydım açtıgım için böyle oldu dersin sonrası kötü işte ...... o aileleri bi düşünün yürekleri yanıyo şimdi !!! evladımm diye aglıyo !! hesap soruyolar kım vercek bu kanın hesabını dıyolar!! Kımseden ses cıkmıyo !! anca canı yanan bılır onların suan ne yasadıgını !! anca konusurlar öyle reklam yapıp televizyona cıkarlar !!! yok bıcak kemıge dayandı yok su oldu yok terörü biz bitircez bilmem ne !! hiç onların ailerinin suan ne halde haberi olan vamı?? onları düşünen vamı ? kaç ana agladı oglunun arkasından ??? ama tek bi kelime vatan sagolsun !!! bi kendi yerinize koyun abiniz kuzenınız herhangı bı akrabanız !! şehit olduunu düşünün !! ama biz napıuoz 2 gün üzülüp ha ha ha diye gülüyoz hersey yolunda gibi sanki hiç bi sorun yok gibi!!! neyse bişi demıyom ne diyyim gittiler iste gömcekler abilerimizi bitti bu kadsr sonra herseye devam!! Yazık yani çook yazık !! haa bişi daha var nedense çok şehit haberi gelince bu konular önemseniyo hemen her yerde haber yapılıuo izliyoz haberi 1 şehit verdık dıyo herkes normal karsılıyo niye bir sehit verince konular acılmıyo nıye ozaman kımse takmıyo o şehidin ailesi yok mu?? o şehit oldu şehit !!! illa çok mu asker in sehit olması lazım!!! Üzülmenize mi yetmiyomu bılmıyom ki !!!

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve Mehmet
arslansem

arslansem

Üye
Dışarıdan iliğimizi kurutuyorlar pkk bunun somut yanı.Devletin doğu ve güneydoğuda büyük randı var.Ben artık inanmıyorum bitirilmek istendiğine.Yeni anayasaya kadar böyle gider bu emin olun.Sonrası muamma

Consul9

Consul9

Üye
Bugün 50.000 kisi şehidimizi uğurladık

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Türkiye'yi bölmek isteyenleri hatırlayın: Kurtuluş savaşı. Bu savaş hala devam ediyor. Sadece PKK ile değil, içten dıştan müdahalelerle. PKK'nın arkasında ABD, İsrail, Almanya, İngiltere, Fransa, Rusya var.

İman gücü bu ülkede oldukça bütün dünya birleşse yinede beceremezler ülkeyi: Çanakkale geçilemedi.

anılbaran

anılbaran

Üye
Türkiye'yi bölmek isteyenleri hatırlayın: Kurtuluş savaşı. Bu savaş hala devam ediyor. Sadece PKK ile değil, içten dıştan müdahalelerle. PKK'nın arkasında ABD, İsrail, Almanya, İngiltere, Fransa, Rusya var.İman gücü bu ülkede oldukça bütün dünya birleşse yinede beceremezler ülkeyi: Çanakkale geçilemedi.
Çanakkale geçilmedi ve geçilemeyecek !!! fakat çogu insan umutsuz bakıyo ülke elden gitti artık boşverin gibi laflar dolaşıyo herkes pes ediyo!!Atatürk bize böyle mi ögüt verdi şıkısınca kaçın mı dedi sonuna dek mücadele edin dedi!! ayrıca çanakkalede sadede türkler mi savaştı ? Hayır kürdü de lazı çerkezide herkes mücadele etti ve öyle kazanıldı !!! bu vatan ın heryeri bizim kürdü lazı çerkezi herneyse bu vatanım her yeri onların aslında biz çünkü tek bi bayrak için savaştık göklerde dalgalanan o ay yıldızlı bayrak için ama bunu herkes unuttu günümüzde malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt