ben sana anlatayım o yılan varya Kürt halkı gel ez başımızı! senin o büyüklerin varya paşaların komutanların hep onların pisliği! zulmün tepkisi yaşananlar artık usandık! Sizler o insanların halini görmeden atıp tutun! Dağdakilerde bu ülkenin insanları! Ölenlerde devletin suçu

agzina saglik tuba abla benim soyleyeceklerimin bi cogunu sen soyledin
yemiyo ki iste yese zaten cikarlar gogus goguse carpisirlar.. eger ki ciksinlar hepsi karsimiza zaten o carpismaya gitmeyen Turk evladi degildir. Ben cevremde 1 tane insan tanimiyorum onlarin kokunu kazimak icin gitmeyecek.. "Normal" olan insanlarin dusunce yapisinda bir gelecek vardir bir aile kurmak huzurlu yasamak hayati dolu dolu yasamak gibi seyler vardir.. bunlarin bi dusunce yapilari yok bunlarin hicbir seyi yok. Afedersiniz hayvandan farklari yok.. Dagda yasayan bi cakaldan ne farklari var Allah askina.. ya onlar iniyolar dagdan insanimiza zarar veriyolar ya da bizim avcilarimiz indiklerinde avliyorlar.. Bastakiler istedikten sonra su dakikada koklerini kaziriz onlarin ama korkuyorlar iste diger devletlerden.. Bugun hala bir ermeni soykirimi tartismasi yapiliyorsa biz koklerini kazirsak ne olur siz dusunun..neyse daha fazla konusmayacagim bu konuda yoksa forum kurallarini ihlal edecegim agzimi bozupta.Bu konuyu ne biz cozebiliriz ne de bastakiler cozebilir.. Hersey Allah'a kalmis. Hep birlikte dua etmekten baska yapabilecegimiz bisi yok.. Cezalari zaten ahirette belli ama Rabbim onlara en buyuk cezalari bu dunyada da yasatir insallah..ne dıyımkı kardesım az bıle dedım suanancak böyle gundem yaratıp burda söylenırler sabrımızı sınıyolar aklınca iştedogunun bıkac bölgesınde öyle artıstlık yapmakla olmuyosıkıyosa karadenıze gırın ıc anadoluya yayınınyemıyo dimicıkmayın o deliğinizden yada yıyosa cıkın![]()
Aminyemiyo ki iste yese zaten cikarlar gogus goguse carpisirlar.. eger ki ciksinlar hepsi karsimiza zaten o carpismaya gitmeyen Turk evladi degildir. Ben cevremde 1 tane insan tanimiyorum onlarin kokunu kazimak icin gitmeyecek.. "Normal" olan insanlarin dusunce yapisinda bir gelecek vardir bir aile kurmak huzurlu yasamak hayati dolu dolu yasamak gibi seyler vardir.. bunlarin bi dusunce yapilari yok bunlarin hicbir seyi yok. Afedersiniz hayvandan farklari yok.. Dagda yasayan bi cakaldan ne farklari var Allah askina.. ya onlar iniyolar dagdan insanimiza zarar veriyolar ya da bizim avcilarimiz indiklerinde avliyorlar.. Bastakiler istedikten sonra su dakikada koklerini kaziriz onlarin ama korkuyorlar iste diger devletlerden.. Bugun hala bir ermeni soykirimi tartismasi yapiliyorsa biz koklerini kazirsak ne olur siz dusunun..neyse daha fazla konusmayacagim bu konuda yoksa forum kurallarini ihlal edecegim agzimi bozupta.Bu konuyu ne biz cozebiliriz ne de bastakiler cozebilir.. Hersey Allah'a kalmis. Hep birlikte dua etmekten baska yapabilecegimiz bisi yok.. Cezalari zaten ahirette belli ama Rabbim onlara en buyuk cezalari bu dunyada da yasatir insallah..
Çanakkale geçilmedi ve geçilemeyecek !!! fakat çogu insan umutsuz bakıyo ülke elden gitti artık boşverin gibi laflar dolaşıyo herkes pes ediyo!!Atatürk bize böyle mi ögüt verdi şıkısınca kaçın mı dedi sonuna dek mücadele edin dedi!! ayrıca çanakkalede sadede türkler mi savaştı ? Hayır kürdü de lazı çerkezide herkes mücadele etti ve öyle kazanıldı !!! bu vatan ın heryeri bizim kürdü lazı çerkezi herneyse bu vatanım her yeri onların aslında biz çünkü tek bi bayrak için savaştık göklerde dalgalanan o ay yıldızlı bayrak için ama bunu herkes unuttu günümüzde malesefTürkiye'yi bölmek isteyenleri hatırlayın: Kurtuluş savaşı. Bu savaş hala devam ediyor. Sadece PKK ile değil, içten dıştan müdahalelerle. PKK'nın arkasında ABD, İsrail, Almanya, İngiltere, Fransa, Rusya var.İman gücü bu ülkede oldukça bütün dünya birleşse yinede beceremezler ülkeyi: Çanakkale geçilemedi.