Son Dakika: Hakkari'de 24 Şehit 18 Yaralı var!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
Son Dakika: Hakkari'de 24 Şehit 18 Yaralı var!

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristler gece saatlerinde çok sayıda yere silahlı saldırı gerçekleştirdi. Çatışmalarda 24 güvenlik görevlisinin şehit düştüğü öğrenildi.

Hakkari'ye bağlı Çukurca ilçesinin Keklikdere bölgesinde 18, Çukurca ilçe merkezinde de 3 güvenlik görevlisinin şehit olduğu bildirildi.

Teröristler tarafından gece saatlerinde emniyet ve jandarma binalarına yönelik gerçekleştirilen saldırıların bilançosu sabah saatlerinde ortaya çıktı.

Gece saatlerinde başlayan saldırılarda polis ya da asker olduğu belirtilmeksizin 24 güvenlik görevlisinin şehit olduğu belirtildi.

EŞ ZAMANLI SALDIRI

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde bir grup PKK'lı terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

PKK'lı terörist grubu saat 01.00 sıralarında Çukurca'da güvenlik güçlerinin bulunduğu binaları uzun namlulu silahlarla yoğun ateş altına tuttu. Teröristlere polis ve askerler de anında karşılık verdi.

Ağır silahların kullanıldığı ilçe merkezindeki çatışma 30 dakikayı aşkın süredir aralıksız devam ederken, ölü ve yarala konusunda henüz bilgi alınamadı. İlçenin her kesiminden duyulan yoğun silah sesleri halk arasında büyük endişeye neden oldu.

Bu arada, Hakkari'deki polis telsizlerinden tüm polislerin çelik yelek giymeleri ve tam tecizatlı olmaları talimatı verilirken, Çukurca'daki çatışmaya destek için de hazır durumda beklenmeleri istendi.

Masha

Masha

Üye
Allah Belalarını versin. Yeter ya buna son veren olmayacakmı? Ancak ÖTV KDV basşa bişeyden anlamazlar...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İnanamıyorum 26 Şehit hem de bir anda ...
İçim yandı yemin ederim . Çok kötü oldum ..! Ne diyeceğimi bilemiyorum ...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
son dakika 26 şehit 22 yaralı Allah belalarını versin bu nedir arkadaş yaaa sen daha tezkereyle mezkereyle uğraş gir ıraka yak kandili mandili yazık bu şehitlerin hesabını kim verecek ama yok ne olacak yok terör zirvesi olağanüstü toplantı 2 güne kalmaz unutulur gider şehitler ölmez vatan bölünmez ama şehitler unutulur

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu sefer ki 26 şehit haberi kolay kolay unutulmaz , UNUTULAMAZ ...
İçim yandı Mehmet abi ... Canım acıyor resmen . Bu kadarı çok fazla çoooooookkkk ...!

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
unutulur Alicim ha biz unutmayız ama gündemden kaybolur gider hepimizin içi yandı yazık gerçekten çok yazık ateş düştüğü yeri yakar

fnldstntn

Üye
Allah bu teröriserinde onları bu yola sokanlarında egitinlerinde belasını versin.....................:off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off:

asfenerli

asfenerli

Üye
Hepimizin başı sağolsun arkadaşlar hükümet bunu 1 2 gün içinde unutur ama biz unutmayalım ben şöyle bir şey düşündüm bilmem siz nasıl düşünürseniz 1 hafta veya 1 ay boyunca avatar resmimizi aşağıdaki resmi yapalım tabi isteyen yapar istemeyen yapmaz bu benim önerim.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
evet bence herkes yapmalı ben ilk duyduğumda yaptım

y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
Şerefsiz herifler. Bunların kafa derisini yüzüceksin.:off:

pelın_

Allah kalanlara sabır versin
nediyım artık bıktık bu haberlerı duymaktan:off:

asfenerli

asfenerli

Üye
Hepimizin başı sağolsun arkadaşlar hükümet bunu 1 2 gün içinde unutur ama biz unutmayalım ben şöyle bir şey düşündüm bilmem siz nasıl düşünürseniz 1 hafta veya 1 ay boyunca avatar resmimizi aşağıdaki resmi yapalım tabi isteyen yapar istemeyen yapmaz bu benim önerim.

ben bu mesajı bulduğum tüm konulara yapıştıracağım bazı arkadaşlar buraya bakmıyorlar :(

pelın_

ben bu mesajı bulduğum tüm konulara yapıştıracağım bazı arkadaşlar buraya bakmıyorlar :(
bu konuda üstelemeyın herkesın hür ıradesı var yapan yapar gecen ben yaptım başarısız oldu

asfenerli

asfenerli

Üye
hayır ben zorlamıyorum zaten bende isteyen yapan istemeyen yapmaz dedim mecburi değil yani.

• Beğen
Tepkiler: pelın_
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bunları egitenleri destekleyenleri herkes biliyor ama nedendir bi ugras yok.Belkide siyasi bir oyun oynamak istiyoruz ama bilemiycem.
Bu isi çözmek için öncelikle dogu kısmının ele alınması gerekli.Korkutmak evet korkutmak gerekli bunun için oraya bombardıman yapacaksın sadece bir gün ama tam gün.Sonra halkı bilinçlendireceksin bu konularda.
Yani devlet devletligini yapacak.
Çok sevdigim bi söz var; 'Sen çocuguna bakmazsan ! Bakan bulunur'
Devlet vatandasının yanında olacak.Hiçbir insan devlete yaslanıp rahat rahat yasamak varken dagda kelle koltukta yasamak istemez sanırım.

pelın_

Bunları egitenleri destekleyenleri herkes biliyor ama nedendir bi ugras yok.Belkide siyasi bir oyun oynamak istiyoruz ama bilemiycem.
Bu isi çözmek için öncelikle dogu kısmının ele alınması gerekli.Korkutmak evet korkutmak gerekli bunun için oraya bombardıman yapacaksın sadece bir gün ama tam gün.Sonra halkı bilinçlendireceksin bu konularda.
Yani devlet devletligini yapacak.
Çok sevdigim bi söz var; 'Sen çocuguna bakmazsan ! Bakan bulunur'
Devlet vatandasının yanında olacak.Hiçbir insan devlete yaslanıp rahat rahat yasamak varken dagda kelle koltukta yasamak istemez sanırım.

Devlet yapacak diyosun dimi
ya onları içimize sokan onlara SAYIN dıyenlermi yapıcak bu işi bırak Allah aşkına ya
hep ezberledigmiz çümleler bunlar açıklma yapılmıs ıste :off:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Devlet yapacak diyosun dimi
ya onları içimize sokan onlara SAYIN dıyenlermi yapıcak bu işi bırak Allah aşkına ya
hep ezberledigmiz çümleler bunlar açıklma yapılmıs ıste :off:

Aramıza kimsenin soktugu yok onları.
Bu tarz partiler gruplar her ülkede var ama yanlarına aldıkları yandas sayısı 10'u 20'yi geçmez.Siyasal bir hak bu.
Gel gör ki Pkk özellikle dogu bölgelerinde kendine sürüsüyle yandas buluyor.Çünkü egitim düzeyleri düsük ve devlet oraya el atmıyor atamıyor.
Halkın beynini yıkıyorlar.Neden diger bölgelerimizde böyler seylerin olmadıgını düsünenemiz oldu mu?
Tek eksik olan egitim egitim egitim.
Bu dürzüler gönderilern ögretmenleri vuruyor ve son günlerde öldürmek yerine söyledikleri şey şu ;
Biz kendi dilimizde egitim verecek ögretmen istiyoruz.
Devlet el atamadı zamanında doguya malesef.

pelın_

Devlet el atamadı zamanında doguya malesef.

işte bu herşeyı acıklıyo siyaset tartışmıycam benı yanlış anladın sanırım
şimdi oldu olucaklar şehitlerimize baklımbiz konuulcak okadar konu varkı ama burası ınan yerı dıyıl

anılbaran

anılbaran

Üye
1 haftada 34 şehit vermişiz :@ bunların hesabı sorulacak hiç kimse ama hiç kimse sormassaaaaaa bizzat ben size yemin ediyorum ben hesabını sorucam bunuda böyle bilin !!!! hepimizin milletce başı sagolsun şehitlerimiz in ailerini allah sabir versin güç versin annelerin gözü yaşlı o yaşların hesabını sorucam vatana ihanet edenler hesabını verecek o kadar daha bişi söyleyesim gelmiyooo !!!!!

• Beğen
Tepkiler: pelın_

redyellow

Üye

Adeta kudurdular, kudurmuşlar gibi her yerde saldırıyorlar!

Allah bunu yapanların, polise, askere, sivile mayın döşeyen, katledenlerin tümünün belasını versin.

24 askerimiz ve 5 polisimiz ŞEHİT!!

BOYLE NAMUSSUZLUK BOYLE ŞEREFSİZLİK OLMAZ!

ALLAH BELANIZI VERSİN!

ALLAH BELANIZI VERSİN!

ALLAH BELANIZI VERSİN!

ALLAH BELANIZI VERSİN!

ALLAH BELANIZI VERSİN!

ALLAH BELANIZI VERSİN!

ALLAH BELANIZI VERSİN!

ALLAH BELANIZI VERSİN!

ALLAH BELANIZI VERSİN!

ALLAH BELANIZI VERSİN!

Şehitlerimize binlerce rahmet, katillere LANET!

[/FONT]

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Mehmet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt