ahaaa hoş geldin nerde kaldın yahu? gözlerimiz yollarda kaldı..Behn geldim kimse yok galiba
bak bir de nispet ediyor.Ben çalışıyorum bu geceUyuyordum![]()

iyi geceler ablam..
bende baksam olar mı ?
----------Eklendi @ 03:57:09 ---------- Yazıldı @ 03:53:27 ----------
iyi geceler esra abla ve maxicep
bu nasıl düzen yahu? saat 4:20 farkındasın dimi?yoksa hala uyanamadınmıDüzenli uyumaya karar verdim.

Mesai bitti iyi geceler ahali
----------Eklendi @ 04:30:36 ---------- Yazıldı @ 04:29:01 ----------
Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 7 misafir) Bu misafirler kimse benimle msnden iletişime geçsinler![]()
dinleyinnnnhmm anladım da hayatı kaçırıyosun ama farkındasın değilmi?Özel bir sebebi yok. herkes gibi eken halkmak istiyorum
yakın zamanda saatler geri alınacak onun zorlunu çekmek te istemem
ya saklama moskova ile türkiye arasında 1 saat fark var sibirya tarafındamısın00.44saat farkı çokmuş----------Eklendi @ 02:12:46 ---------- Yazıldı @ 02:12:18 ---------- moskova

olurmu olay zaten orda.tek öğün yemek metobolizmayı yavaşlatır ve kilo alırsın.zaten doktorlarda diyo sık sık yiyceksin diye.ama ye derkende bal börek ye demiyolar tabii..erken kalmak daha saglıkl tek ögün yemekle kilo almayı nasıl başardım şaşıyorum

olurmu olay zaten orda.tek öğün yemek metobolizmayı yavaşlatır ve kilo alırsın.zaten doktorlarda diyo sık sık yiyceksin diye.ama ye derkende bal börek ye demiyolar tabii..![]()
demek öyle bende kışın neden kilo alıyorum diyodumyazın kilo veriyorum kışın kilo alıyorumdemek öyle bende kışın neden kilo alıyorum diyodum
çalışmıyormusun?Öyle böyle degil kilo dan parmaklarım kalınlaştı erken kalkıp günlük faliyetlerimi gerçekleşitricem

Öyle böyle degil kilo dan parmaklarım kalınlaştı erken kalkıp günlük faliyetlerimi gerçekleşitricem
haydi bakalımmmdikkat et de bu gün geç kaldın...demek öyle bende kışın neden kilo alıyorum diyodum
----------Eklendi @ 04:51:22 ---------- Yazıldı @ 04:50:20 ----------
yazın kilo veriyorum kışın kilo alıyorum
----------Eklendi @ 04:52:11 ---------- Yazıldı @ 04:51:22 ----------
çalışmıyormusun?![]()

demek öyle bende kışın neden kilo alıyorum diyodum
----------Eklendi @ 04:51:22 ---------- Yazıldı @ 04:50:20 ----------
yazın kilo veriyorum kışın kilo alıyorum
----------Eklendi @ 04:52:11 ---------- Yazıldı @ 04:51:22 ----------
çalışmıyormusun?![]()