vapur dumanı
Üye
hoşgeld,iiin.erkencisin!!iyi sabahlar gençlık![]()
----------Eklendi @ 04:57:49 ---------- Yazıldı @ 04:55:42 ----------
işsiz çoğunluk seniiişu an çalışmıyorum

hoşgeld,iiin.erkencisin!!iyi sabahlar gençlık![]()
işsiz çoğunluk seniiişu an çalışmıyorum

ya sorma başıma geleni bugün izinliydim sabaha kadar gececilerde takılırım diye düşünürken 12 buçukta arkadaşlar geldi odaya hadi sabaha kadar kağıt oynayacağız kaç gündür doğru dürüst göremiyoruz seni dediler telefonu aldılar elimden olurduk masaya al kızı ver papazi kıramadık arkadaşları aslında hiç sevmem kağıt oynamayı kıramadık arkadaşları daha yeni kalktım masadan adamlar hala devam ediyorhaydi bakalımmm----------Eklendi @ 04:54:47 ---------- Yazıldı @ 04:53:48 ----------dikkat et de bu gün geç kaldın...
![]()

günaydın hoşgeldin gökhaniyi sabahlar gençlık![]()
ya sorma başıma geleni bugün izinliydim sabaha kadar gececilerde takılırım diye düşünürler 12 buçukta arkadaşlar geldi odaya hadi sabaha kadar kağıt oynayacağız kaç gündür doğru dürüst göremiyoruz seni dediler telefonu aldılar elimden olurduk masaya al kızı ter papazi kıramadık arkadaşları aslında hiç sevmem kağıt oynamayı kıramadık arkadaşları daha yeni kalktım masadan adamlar hala devam ediyor![]()

saol abi hoşbuldukgünaydın hoşgeldin gökhan
sağol dağıttık şeytani artıkŞeytannız bol olsun![]()

sendemigece çalışıyorsun gökhansaol abi hoşbulduk
ya sorma başıma geleni bugün izinliydim sabaha kadar gececilerde takılırım diye düşünürken 12 buçukta arkadaşlar geldi odaya hadi sabaha kadar kağıt oynayacağız kaç gündür doğru dürüst göremiyoruz seni dediler telefonu aldılar elimden olurduk masaya al kızı ver papazi kıramadık arkadaşları aslında hiç sevmem kağıt oynamayı kıramadık arkadaşları daha yeni kalktım masadan adamlar hala devam ediyor![]()
geçmiş olsun valla hiç de sevmem emrivakileri de insan bi haber eder merak ettik yani...
sorma valla bende sevmem Ne yapayım telefonu elimden aldılar Hepgün telefonla Ne yapıyorsun diyorlar böyle olacağını bilseydim evlenirdimgeçmiş olsun valla hiç de sevmem emrivakileri de insan bi haber eder merak ettik yani...

bugün geç kaldım onu diyor esrakonu nedır mobıldeyim de![]()
hoşgeld,iiin.erkencisin!!
----------Eklendi @ 04:57:49 ---------- Yazıldı @ 04:55:42 ----------
işsiz çoğunluk seniii![]()
evetsağol dağıttık şeytani artık----------Eklendi @ 05:07:20 ---------- Yazıldı @ 05:06:44 ---------- sendemigece çalışıyorsun gökhan
nereye geç kaldın ?bugün geç kaldım onu diyor esra
bu bir gece evlenince sıkıldım diyip bırakamazsın...sorma valla bende sevmem Ne yapayım telefonu elimden aldılar Hepgün telefonla Ne yapıyorsun diyorlar böyle olacağını bilseydim evlenirdim![]()
gececilereevet----------Eklendi @ 05:14:23 ---------- Yazıldı @ 05:13:30 ---------- nereye geç kaldın ?
bu bir gece evlenince sıkıldım diyip bırakamazsın...----------Eklendi @ 05:18:21 ---------- Yazıldı @ 05:17:52 ----------:d :d

dünki muhabbetten dolayı demiştimdiyorumki arkadaş ziyareti 1 gece sıkılırsın bırakırsın ama evlenirsen bırakamazsın..hani dedinya evlensem daha iyi diye![]()
doktorda bakıyo.evlenmeye gerek yok onunla.sen beni dinle uzak durÜşütüp hasta oldugunda sana bakacak bir eşin olur.

daha fazlasıÜşütüp hasta oldugunda sana bakacak bir eşin olur.