Amoled ekranla ilgili yardım ! ! ! ! ! ! !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
Amoled ekranla ilgili yardım ! ! ! ! ! ! !
Arkadaşlar benim nokıa C6-01 cep tolefonum var ve ekran özelliklerinde amoled olduğu yazıyor. Acaba bu amoled nedir artı yönleri ve eksi yönlerini söylerseniz çok sevinirim. Ayrıca n8'in ekranıda amoledmiş ve ekranı onun için çizilmiyormuş diye duydum acaba doğrumudur. Çünkü izlediğim bir videoda adam maket bıçağıyla n8'in ekranını çizmeye çalışıyordu fakat hiç çizlme olmuyordu acaba bu gerçek mi ve benim telefonumun ekranıda böyle çizilmez mi? (amoled olduğu için)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
bize sorup cevap bekleyeceğine a sor, o söylesin :lol bide öyle çizilmeyen şeylere pek inanma 2011 yılındayız daha...
Amoled adı üzerinde LED özellikli ekrandır..

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
bize sorup cevap bekleyeceğine a sor, o söylesin :lol bide öyle çizilmeyen şeylere pek inanma 2011 yılındayız daha...
Amoled adı üzerinde LED özellikli ekrandır..
arkadaşım sana ne nereye sorarsam sorarım demek ki googlede bulamadım veya daha doğru bilgi öğrenmek için fikir alıyorum merak ettiğim bir konu sende bilmiyorsan niye boşuna cevap yazıyorsun ki benim googlede aradağıma göre çizilmiyor yazıyor bilen tecrübeli biri varsa ona soruyorum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tamam kavga çıkarmayın

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
yok ya ne kavgası :D sadece biraz sert çıktı arkadaş

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Yorumda ne gibi bi sertlik var ki? ''Sanane'' ters bir kelimedir öyle değil mi?
Ben amoledin ne olduğundan özetle bahsettim.. Teşekkür edeceğine bu cevabı yazıyorsan foruma hoşgeldin.. :good:

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu konuyu kapatalım şimdi sadece soruma cevap varsa onu istiyorum

phoenix_

phoenix_

Üye
bildigim kadariyla amoled goruntuyu mini mini led ampullerle veren ekran.goruntu daha parlak daha canli olur.enerji tasarrufu da sagliyordur.o cizilmeyen ekranlar gorila glass olmali n8 de ondan var yine sanirim.maket bicagi olayi saibeli de olsa en azindan anahtar,para gibi seylerlden pek etkilenmez.

SilentOne

SilentOne

Üye
anahtar para bıcaktanda etkilenmiyo denedim ama fazla bastırma

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
tamam inceleyeceğim teşekkür ederim ama başka biligisi olan varsa bekliyorum

----------Eklendi @ 19:59:00 ---------- Yazıldı @ 18:07:50 ----------

anahtar para bıcaktanda etkilenmiyo denedim ama fazla bastırma
peki koruyucu bant kullanıyormusunuz

qsaw

qsaw

Üye
bazı videolarda gösteriliyor ama nekadar gerçek bilemem c6-01 n8 c7 birde e7 nin camlarını çizmeya çalşıyorlr ama çizlmiyoor bazılar c7 nin üstünden araba geçirtiyor ve benim bildiğim çelik kasa ve çelik le güçlendirilmiş cam gibi bir şey di çizilmediği doğru olabilir ama çizilmiyordiye krılmaz sanma hem camı çizilmese arka tarafı çizilir ama şu anda en iyisi bu gibi gözüküyor :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt