ŞİKAYET: şu moderator'un uslubu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usta Şirin

Usta Şirin

Üye
herkesin dediği gibi uygun bir dille uyarı yapılabilirmiş, bence yönetici biraz ağır konuşmuş. Pınar ablayı bende tanırdım arkadaslığımız var az çok, yanlış anlamasın ama biraz ayıp etmiş.

sinirli bir anına denk gelmiş olabilir veya burağa karşı çok kin beslemişte olabilir ben çok karıstırmıycam ama haksız oldugunuda belirtmek isterim.
:kotu:

• Beğen
Tepkiler: Xilence

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Yönetici ağır davrandı bence. Böyle şey olmaz, Yönetici kızacak, üye çenesini kapayıp laf yapmayacak. Yok böyle bişey herkesin, şikayet hakkı vardır.

Revengeful

Emekli Yönetici
Öncelikle keşke bu konuyu açmasaydın Burak. Pınar seni herkesin önünde rencide etmek istemediği için özelden uyarmış. Özel özelde kalır. Yorumunda biraz uygunsuz bana kalırsa.
Pınar artık bıktığını söylemiş. Sanırım seni bu konuda daha önce uyarmadığı için. Onunla aynı konumda olsam bende sert şekilde uyarırdım. Çünkü yılanın başını küçükken ezmedim. Keşke daha önceden uyarsaydı ve aranızda böyle bir soğukluk oluşmasaydı. Pınarın tek hatasıda bu bana kalırsa. Bende bir süre sonra sert bir şekilde uyarırdım çünkü.
İkinizde hem haklısınız hem haksızsınız.
Ama keşke sadece Ozan ile konuşsaydın bu konuyu.

----------Eklendi @ 17:25:17 ---------- Yazıldı @ 17:23:36 ----------

Ama daha önceden uyardığını düşünüyorum sen buna rağmen devam ettiysen pınar haklı

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı, minoo, Praetor ve 1 kişi daha
minoo

minoo

Üye
Konuyu gördügümden beri kendimi yiyorum. Ama okuldayim cevap yazamadım. Cepteyim şu an da. Eve gidince Burak'a attigim pm'yi kanitladigmda ne tepki verecek bana haksiz diyenler, cok merak ediyorum. Adminlerden ricam lütfen ben cevap vermeden konuyu kapatmayin..

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye

• Beğen
Tepkiler: Burak, Tuba.Erva, Mau5Trap ve 3 diğerleri
zaza

zaza

Üye
Konuyu gördügümden beri kendimi yiyorum. Ama okuldayim cevap yazamadım. Cepteyim şu an da. Eve gidince Burak'a attigim pm'yi kanitladigmda ne tepki verecek bana haksiz diyenler, cok merak ediyorum. Adminlerden ricam lütfen ben cevap vermeden konuyu kapatmayin..

ben mesajımı tekrar yeniliyorum. Zamanında yaşadığım bir olaydı bir yönetici ne olursa olsun tartışmayı sürdürmemesi lazım tamam konu özelden ama bildiğiniz gibi sert özel mesajlar her zaman ceza konusunda değerlendirirlir, bu her forumda var ben sana haksızsın demedim ama tartışmayı ileri seviyeye taşıyarak kendini haklıyken haksız yaptın dedim ve yine diyorum ister babam olsun ister kardeşim kim olsaydı aynı tepkim devam ederdi.

Bir yönetici madem uygunsuz bir durum görüyor buna müdahale eder bunu tartışmaya olayları foruma bulaştıracak şekilde büyütmeye çalışmaz. Üyeleri bilirsiniz özelliklede maxidekileri bir durum oldumu direk konu açarlar, bu konuların açılmasının bir sebebide belkide kesin demiyorum belkide yönetime olan güvensizliği yani halka açık yazılmasının sebebi bu.

----------Eklendi @ 17:54:46 ---------- Yazıldı @ 17:45:18 ----------

ve şunuda ekliyeyim durum rahatsız ediyorsa admine devretmen yeterliydi. Zaten cevap vermezsen üye senle tartışmaya girmez sonuçta burası büyük bir platform ve buna göre davranılması gerekiyor düşünsene ozan gelipte bu tartışmaya girse yakıştırırmısın? tabikide yakıştırmazsın. Ona yakıştırmadığını kendinede yakıştırma çünkü sende renklisin. En fazla sana 5 mesaj yazardı sonra dururdu. Sonuçta sen uyarı yaptıktan sonra bişileri anlatmaya çalışman gereksiz.

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ben yorum yapmak ıstemıyorum aslında siteden uzaklasmak ıyı gelıyor bu ara
tek bısey yazcam sadece haklı yada haksız kısmı bende kalsın
okuyan herkes zaten kendınce yorumlamıs eyvallah.

sadece bazen konular alıp başını öyle yerlere gıdıyor ki ben yorum yapmak ıstemıyorum bı yerden sonra
burda herkesın samimi olması farklı
ama bi yerde unutmayın ki..
sitede BAYANLAR da var konulara ona göre yorum yapın lütfen.

bu konuda ılk uyarım değil bu daha öncede sayısızca uyardım konusmalarınıza dikkat edın dıye

başka bısey demıycem..

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı, Samsunspor ve minoo

Burak

Üye
    Konu Sahibi
minoyla bu konuyla alakalı ne yazdıysa aynen screenledım eksıgı yok.

Consul9

Consul9

Üye
Arkadaslar Konu cinsellik bölümüne açılmış bu konuda Burak'ı yargilayamazsiniz eğer bölümden memnun degilseniz forumu terkedebilir veya o bölümün kapatılmasını talep edebilirsiniz.ortada açıkça bir küfür hakaret tarzı birsey yok(özel mesajlar hariç)

Beni daha iyi anlamanız için birsey söyleyeyim biri symbian bölümünde +18 oyun paylaşır bununla ilgili kafasına takılan birşeyi yazar kimse ona birsey söyleyemez...

Son olarak moderatorler ilgili oldukları bölümü düzenlemekle yetkilidirler.Uyelerle tartışmaya girerse ona artık moderator dememiz anlamsız olur.Eğer mod.ün canını sıkan bir durum varsa ilgili kisiyi admine şikayet eder.Adminler gereğini yapar.Ama Burak senin yaptığın da etik değil bu konuşmaları tüm foruma açman çok saçma olmuş.Adminlerin biriyle durumu konuşabilirsiniz...

İYİ FORUMLAR

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

Burak

Üye
    Konu Sahibi
ve şunu söliycem ne olursa olsun o yönetıcı koltugunu kendıne tapulu gıbı gorme.
Bu yanlış. Sen kımseye, ıstersen sıkayet et bana bısey yapamazsın dıyemezsın.

----------Eklendi @ 18:17:29 ---------- Yazıldı @ 18:16:13 ----------

o koltuk sana foruma dayılık yapma hakkını tanımaz.

• Beğen
Tepkiler: jigsaw_54, y n s c n ve Necmati
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar konudaki tüm yorumları okudum.

Öncelikle belirteyim ki Burak sitemizde aşırı emeği olan, benim de şahsen sevdiğim bir kardeşimdir.
minoo da sitemize çok fazla emek vermiş, yine şahsen sevdiğim bir kardeşimdir.
O nedenle bu şikayetle ilgilenmek benim için biraz zor oluyor.
Dolayısıyla iki üyeye de aynı mesafeyi bırakarak hiç tanımıyormuş gibi hareket ediyorum.

Burada karşılıklı hatalar var. Kimi hata sözlü uyarıyı gerektirirken kimi hatalar cezayı gerektirir.

Burak açısından olayı ele alırsak;
"isim vermeden üye hakkında yorum yapma" oyununda minoo'ya hitaben yazdığı "modcuk" tabiri, bu konuda minoo hakkında yazdığı "ne kadar rezil bir insan" tabiri, "herkes senin ne mal olduğunu bilsin" tabiri,
yeni bir üye tarafından herhangi bir üyeye yapılsa süresiz ban gerektirir.
Ancak burada üyeye de değil, bir yöneticiye, MaxiCep sitesini temsil eden birisine karşı yapılıyor. Dolayısıyla durum sınırsız bandan dahi ağır...
Ama bu sözler durup dururken sarf edilmiyor, ortada belirli bir tahrik var ve sarf eden kişi de yeni üye değil. Bu foruma çok emeği geçmiş, sevilen ve saatlerini harcamış birisi tarafından yapılıyor. Dolayısıyla 1 haftalık bir yasaklama yerinde olacaktır.

minoo açısından durumu ele alırsak...
Aralarında geçen bu tartışmaya neden olan konu dün başka bir üyenin yazdığı bir mesaj nedeniyle Pelin tarafından şikayet edilince tarafımdan incelemeye alındı ve orada Burak'ın mesajı zaten silinmişti. (Not olarak belirteyim, Burak'ın mesajına sert bir şekilde cevap veren bu konuyla ilgisiz bir üye de forumdan bir hafta süreyle yasaklandı).
Ancak benim mesajı silme eylemimden önce minoo söz konusu mesajı şikayet etti.
Buraya kadar her şey normal.
Anormal, daha doğrusu "gereksiz" olan minoo'nun özelden Burak ile iletişime geçmesi ve uyarması.
Yani zaten şikayet sistemini kullanarak bana havale ettiği bir konuda bir üyeyle tartışmaya girmesi yerinde değil. Ben zaten gerekeni yapacaktım.
Bu arada minoo'ya bir söz hakkı verilmedi. Bildiğim kadarıyla Burak ile iyi arkadaşlar(dı?).
Daha önceden Burak ile özelden pek çok kereler mesajlaşmış, kimi zaman "arkadaşlık ilişkisi" içerisinde sert uyarılarda bulunmuş, aynı uyarıları tekrar tekrar yapmış olabilir.
Bazı arkadaşlar tarafından minoo neden böyle sert konuşmuş eleştirisi gelmiş. Yöneticimizin avukatı değilim ve henüz minoo'yu dinlemedim. Ancak ÖRNEĞİN, ben ve greenmile çok iyi arkadaş olsak, bu arkadaşlık içindeki samimiyete dayanarak kimi zaman birbirimizi sertçe eleştirsek, hatta bazen küfür kullansak...
Ve ben günün birinde ona kızsam ve sert konuşsam, hatta konuşmanın içinde küfür dahi geçmiş olsa... greenmile de burada pmleri göstererek konu açıp BAKIN ADMIN BANA KÜFRETTİ dese, herkes beni taşa tutar...

O nedenle bu konu hakkında minoo'nun da savunması alınacaktır yönetimde ve gereken yapılacaktır, bilginize.
Keyifli forumlar :locked:

• Beğen
Tepkiler: Burak, Tuba.Erva, vapur dumanı ve 2 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...