Burak
Üye
ŞİKAYET: şu moderator'un uslubu ?
bu konuyu buraya açmıycaktım aslında ama ne kadar rezil bir insan oldugunu herkese göstermek istiyorum.
öncelikle olayı sizlerede anlatayım.
seks'in güzelliğe etkileri isimli bir konu açıldı. ve bu konuya esra arkadasımız, güzellik larında sperm kullanılıyor tabiki gerekli yazmış.
bende bu yoruma istisnaden erotik filmlerde kadınların neden sperm yuttuklarını şimdi daha iyi anladım yazdım.
herneyse burada suçlu bende olabilirim yanlış bir mesajda yazmış olabilirim, mesajları sildi zaten, bu umrumda değil ama umrumda olan buradan sonra olanlar.
buyrun resimlerle gösteriyorum.
arkadaşlar resimlerden herşey anlaşılıyor.
tekrar söylüyorum burada ben suçlu olabilirim ama bu tür ağır hakaretleri hak da etmedim.
bana "sen beni şikayet etsen ne yazar bana hiçbirşey yapamazsın" diyen moderatörü bu forumda istemediğimi belirtmek istiyorum.
benim bunca yıldır bu foruma geçmiş emeğim var senden eski üyeyim herkes beni biliyor sen ne hakla bir mesajla beni abaza diye nitelendirirsin ?
beni burada tanımayan yok herkes ne oldugumu biliyor ?
ayrıca sen kimsinde bana görüşcez senle deme cesaretini gösterebiliyorsun ?
bu forumda herşey kurallar dahilinde olurken senin bu yaptıgına ne demeli ?
BAKIN BEN SUÇSUZUM DEMİYORUM SUÇLUDA OLABİLİRİM AMA UYGUN BİR DİLLE UYARILABİLİRİM.
BENİ HİÇE SAYARAK YENİ ÜYEYE BİLE SAYGI GÖSTERİRİM AMA SANA ASLA DİYEN BENİ BANLATMAKLA TEHTİT EDEN BİR MODERATOR OLMAZ OLSUN !
BANLANSAM BU KADAR ÜZÜLMEZDİM.
SEN YAZABİLİRDİN "BAK ŞU HAREKETİN YANLIŞ, BUNU DÜZELT" SAYGIYLA TAMAM DERDİM ÖZÜR DİLERDİM.
BİDE CİNSELLİK BÖLÜMÜNDE ÇOK MESAJ YAZIYORMUŞUM GİBİ BIKMIŞ BİDE BENDEN ?
BENİM MESAJLARIMDA BEN HEP BAYANLARA SARKIYORMUŞUM ABAZAYMIŞIM
BURADA BULUNMA AMACIMDA BUNLARMIŞ HEP HUZUR BOZUYORMUŞUM ?
SEN BU GÜNE KADAR NE GÖRDÜN BEN HANGİ BAYANA BİR TERBİYESİZLİK ETMİŞİM ?
YADA HERHANGİ BİR BAŞKA ÜYEYE ?
BENİ BUNCA YILDIR TANIYAMAYAN SEN NE HAKLA BİR MESAJ İÇİN BENİ AŞAGILAMAYA KALKARSIN ?
TAMAM SUÇLUDA OLABİLİRİM ORADA , KABUL AMA BUNU HAK ETMEDİM !
ATA ABİYE SİTEMDE BULUNDUMYA HANİ BİR KONUDA ORALARDA AĞLAMA FALAN DEDİN
ŞİMDİ SEN BUNUDA AĞLIYORMUŞUM GİBİ GÖRÜRSÜN YA ORASI AYRI DAVA !
SADECE HERKES SENİN NE MAL OLDUGUNU BİLSİN İSTEDİM.
DİREK ADMİNLERE ŞİKAYETTE BULUNUCAKTIM Kİ BUNU DAHA ÖNCEDE BİRKAÇ KEZ YAPTIM AMA BAKTIM HİÇBİRŞEYİN DEĞİŞTİĞİ YOK (1aydır geri dönüş bekliyorum şikayetimle ilgili.) DEDİM ÜYELERDE GÖRSÜN OLAN BİTENİ.
SON OLARAK ŞUNU SÖYLİYEYİM
BEN BUNLARIN HİÇBİRİSİNİ HAK ETMEDİM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BENİ SAKSI YERİNE KOYAMAZSIN BENİM BU FORUMDA SENDEN ÇOK EMEĞİM VAR EMEĞİM !
SABAHLARA KADAR UYUMADIM AMAN CEP BÖLÜMLERİ GÜNCEL KALSIN AMAN ŞU BÖLÜM GÜNCEL KALSIN KONU AÇAYIM PAYLASIM YAPAYIM DİYE KENDİMİ HARAP ETTİM BEN SEN GECECİLERDE BOŞA TAKILIRKEN.
BUNLARIN HEPSİNİ KARSILIKSIZ YAPTIM BU BİR MAXİCEP SEVGİSİDİR HİÇBİR ZAMAN BEN ŞUNU YAPTIM DİYE ÖVÜNMEDİM AMA SEN ÇIKIPTA BANA ABAZA YENİ ÜYEYE SAYGIM VAR SANA YOK DERSEN DAMARIMA BASARSIN İŞTE BÖYLE !
HERNEYSE
BEN GEREĞİNİN YAPILMASINI İSTİYORUM ŞİDDETLE !
BEN BUNLARI HAK ETMEDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
bir aktif üye kırdın
öncelikle olayı sizlerede anlatayım.
seks'in güzelliğe etkileri isimli bir konu açıldı. ve bu konuya esra arkadasımız, güzellik larında sperm kullanılıyor tabiki gerekli yazmış.
bende bu yoruma istisnaden erotik filmlerde kadınların neden sperm yuttuklarını şimdi daha iyi anladım yazdım.
herneyse burada suçlu bende olabilirim yanlış bir mesajda yazmış olabilirim, mesajları sildi zaten, bu umrumda değil ama umrumda olan buradan sonra olanlar.
buyrun resimlerle gösteriyorum.
arkadaşlar resimlerden herşey anlaşılıyor.
tekrar söylüyorum burada ben suçlu olabilirim ama bu tür ağır hakaretleri hak da etmedim.
bana "sen beni şikayet etsen ne yazar bana hiçbirşey yapamazsın" diyen moderatörü bu forumda istemediğimi belirtmek istiyorum.
benim bunca yıldır bu foruma geçmiş emeğim var senden eski üyeyim herkes beni biliyor sen ne hakla bir mesajla beni abaza diye nitelendirirsin ?
beni burada tanımayan yok herkes ne oldugumu biliyor ?
ayrıca sen kimsinde bana görüşcez senle deme cesaretini gösterebiliyorsun ?
bu forumda herşey kurallar dahilinde olurken senin bu yaptıgına ne demeli ?
BAKIN BEN SUÇSUZUM DEMİYORUM SUÇLUDA OLABİLİRİM AMA UYGUN BİR DİLLE UYARILABİLİRİM.
BENİ HİÇE SAYARAK YENİ ÜYEYE BİLE SAYGI GÖSTERİRİM AMA SANA ASLA DİYEN BENİ BANLATMAKLA TEHTİT EDEN BİR MODERATOR OLMAZ OLSUN !
BANLANSAM BU KADAR ÜZÜLMEZDİM.
SEN YAZABİLİRDİN "BAK ŞU HAREKETİN YANLIŞ, BUNU DÜZELT" SAYGIYLA TAMAM DERDİM ÖZÜR DİLERDİM.
BİDE CİNSELLİK BÖLÜMÜNDE ÇOK MESAJ YAZIYORMUŞUM GİBİ BIKMIŞ BİDE BENDEN ?
BENİM MESAJLARIMDA BEN HEP BAYANLARA SARKIYORMUŞUM ABAZAYMIŞIM
BURADA BULUNMA AMACIMDA BUNLARMIŞ HEP HUZUR BOZUYORMUŞUM ?
SEN BU GÜNE KADAR NE GÖRDÜN BEN HANGİ BAYANA BİR TERBİYESİZLİK ETMİŞİM ?
YADA HERHANGİ BİR BAŞKA ÜYEYE ?
BENİ BUNCA YILDIR TANIYAMAYAN SEN NE HAKLA BİR MESAJ İÇİN BENİ AŞAGILAMAYA KALKARSIN ?
TAMAM SUÇLUDA OLABİLİRİM ORADA , KABUL AMA BUNU HAK ETMEDİM !
ATA ABİYE SİTEMDE BULUNDUMYA HANİ BİR KONUDA ORALARDA AĞLAMA FALAN DEDİN
ŞİMDİ SEN BUNUDA AĞLIYORMUŞUM GİBİ GÖRÜRSÜN YA ORASI AYRI DAVA !
SADECE HERKES SENİN NE MAL OLDUGUNU BİLSİN İSTEDİM.
DİREK ADMİNLERE ŞİKAYETTE BULUNUCAKTIM Kİ BUNU DAHA ÖNCEDE BİRKAÇ KEZ YAPTIM AMA BAKTIM HİÇBİRŞEYİN DEĞİŞTİĞİ YOK (1aydır geri dönüş bekliyorum şikayetimle ilgili.) DEDİM ÜYELERDE GÖRSÜN OLAN BİTENİ.
SON OLARAK ŞUNU SÖYLİYEYİM
BEN BUNLARIN HİÇBİRİSİNİ HAK ETMEDİM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BENİ SAKSI YERİNE KOYAMAZSIN BENİM BU FORUMDA SENDEN ÇOK EMEĞİM VAR EMEĞİM !
SABAHLARA KADAR UYUMADIM AMAN CEP BÖLÜMLERİ GÜNCEL KALSIN AMAN ŞU BÖLÜM GÜNCEL KALSIN KONU AÇAYIM PAYLASIM YAPAYIM DİYE KENDİMİ HARAP ETTİM BEN SEN GECECİLERDE BOŞA TAKILIRKEN.
BUNLARIN HEPSİNİ KARSILIKSIZ YAPTIM BU BİR MAXİCEP SEVGİSİDİR HİÇBİR ZAMAN BEN ŞUNU YAPTIM DİYE ÖVÜNMEDİM AMA SEN ÇIKIPTA BANA ABAZA YENİ ÜYEYE SAYGIM VAR SANA YOK DERSEN DAMARIMA BASARSIN İŞTE BÖYLE !
HERNEYSE
BEN GEREĞİNİN YAPILMASINI İSTİYORUM ŞİDDETLE !
BEN BUNLARI HAK ETMEDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
bir aktif üye kırdın