OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

By_Casparov

By_Casparov

Üye
1. Sayfadaki yamalar diye yazan klasörü indir ve hepsini kurbakalım sorun kalıyo mu ortada :)

forward_murat

forward_murat

Üye
bu müzik durdurucu ne işe yarıyor arkadaşlar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
nereden kuracaz odediklerini

satranç'ın dediği gibi, 1. sayfadaki konuda yer alan Zorunlu yüklenmesi gereken bileşenleri indir ve telefona atıp kur. Eksik programlarıda tamamlamış olacaksın. Eğer bundan haberin yoksa konuyu okumamışsın demektir. Konu uzun ama dikkatlice okursan böyle sorular sormazsın. O kadar zahmet edip güzel bir konu açmışım ama hâlâ dikkate alanlar olabiliyor :/

SUNWEST_39

Üye
ne demiş bacon deneyiniz deneyiniz denemeden karar vermeyiniz bi deneyelim bakalım ne olacak ... kesmedi ama yinede sağol en azından yaptığın şeylere sahip çıkıp emek harcıyorsun ...
teşekkür ederim ayrıca yeni yaptıgın cfw yide sabırsızlıkla bekliyorum...
iyi forumlar...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ne demiş bacon deneyiniz deneyiniz denemeden karar vermeyiniz bi deneyelim bakalım ne olacak ... kesmedi ama yinede sağol en azından yaptığın şeylere sahip çıkıp emek harcıyorsun ...
teşekkür ederim ayrıca yeni yaptıgın cfw yide sabırsızlıkla bekliyorum...
iyi forumlar...

Teşekkürler. Yeni CFW daha çok kullanışlılık içerecek. Bu yüzden orjinalliği geri getirmeyi düşünüyorum. C6 tabanında da orjinalliği yaşatacak yeni bir CFW yi hazırlıyorum.

daws

Üye
X6 ya yükledim.sorunsuz bir çalışma olmuş bir haftadır kullanıyorum ve bir sorun gormedim.bnm için tek eksik "çevrim içi paylaşım" yerine sensor ac kapa uygulaması...olsun onu çözebilecek programlarda var onları kullanıyorum...(Qik Pro ve pixelpipe)
Herşeyi ile sorunsuz. yamaları kurunca eksik kalmıyor...X6 kullanıcıları geç kalmayın bi deneyin pişman olmayacaksınız eminim...

AvCı27

AvCı27

Üye
CFW Yüklendi Kusursuz Harika bi şekilde çalışıyor Elinize Sağlık Mükkemmel bi çalışma Fakat Takıldığım bir tek konu oldu ROmpatcher plus içinde hiç bir yama yok gözükmüyor yama indirip .RMP dosyalarını C/patch klasörünün içine atıyorum yine değişen birşey yok yeni bi rompatcher sis dosyası indirip kurmaya çalışıyorum o da çalışmıyor. bunun çözümü ne neyi nasıl yapmam lazım yardım edin..

anılbaran

anılbaran

Üye
CFW Yüklendi Kusursuz Harika bi şekilde çalışıyor Elinize Sağlık Mükkemmel bi çalışma Fakat Takıldığım bir tek konu oldu ROmpatcher plus içinde hiç bir yama yok gözükmüyor yama indirip .RMP dosyalarını C/patch klasörünün içine atıyorum yine değişen birşey yok yeni bi rompatcher sis dosyası indirip kurmaya çalışıyorum o da çalışmıyor. bunun çözümü ne neyi nasıl yapmam lazım yardım edin..
klasörün adı patch degil patches olucak

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
X6 ya yükledim.sorunsuz bir çalışma olmuş bir haftadır kullanıyorum ve bir sorun gormedim.bnm için tek eksik "çevrim içi paylaşım" yerine sensor ac kapa uygulaması...olsun onu çözebilecek programlarda var onları kullanıyorum...(Qik Pro ve pixelpipe)
Herşeyi ile sorunsuz. yamaları kurunca eksik kalmıyor...X6 kullanıcıları geç kalmayın bi deneyin pişman olmayacaksınız eminim...

Teşekkürler yorumunuz için. Elimde X6 olmadığı halde bile X6 için sorunsuz yazılım çıkardığımdan hem kendim için hem de sizler için seviniyorum.

Önceden hazır olan Patches klasörüne atarsanız değişen birçok şey olacaktır ;)

klasörün adı patch degil patches olucak

Evet, hatta hafıza kartında o klasör otomatikmen oluşturuluyordu ;)

karizma127

Üye
ben bıu konuda yeniyim Allah rızası için bir arkadaş bana yardım etsede şu yazılımı yüklesem [email protected] şimdiden teşekkürler.

ferwasd

ferwasd

Üye
Hata alıyorum dosyalar eksik diyor telefonum 5230 v50.0.1

----------Eklendi @ 20:22:17 ---------- Yazıldı @ 20:01:57 ----------

Rambo hatayı çözdüm ama bu seferde qt hatası alıyorum.

bandobras

bandobras

Üye
nokia smart installer ve QT çalışmıyormu acaba ?

-CoNqUeRoR-

Üye
Oyyy mayy gat :D Dokunmatikte böyle bi hassasiyet görmedim. Sadelik, görsellik, kusursuzluk vs vs... Bilmem kaçı bir arada :P :D Performansından bahsetmiyorum bile. Bazen telefon elimden kayıp gidiyor ;) :D Bunu nasıl tabir edebilirim. XP yüklü telefonuma; Windows 7 yüklendi :D HARİKASINIZ ....

EMEGİ GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Oyyy mayy gat :D Dokunmatikte böyle bi hassasiyet görmedim. Sadelik, görsellik, kusursuzluk vs vs... Bilmem kaçı bir arada :P :D Performansından bahsetmiyorum bile. Bazen telefon elimden kayıp gidiyor ;) :D Bunu nasıl tabir edebilirim. XP yüklü telefonuma; Windows 7 yüklendi :D HARİKASINIZ ....

EMEGİ GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM...

Güle güle kullanın ;)

AvCı27

AvCı27

Üye
Verdiğiniz destek ve Cevaplar için teşekkürler yalnız bi sorum daha olacaktı bunu ovi haritalarda GPS bağlantısı kurmuyo yani gps aktif değil galiba nerden aktif edebilirim bunu acaba??

Üst Alt