nereden kuracaz odediklerini
ayarladığin bir zamana göre geri sayım yaparak müziği durdurmaya yarıyor,, hâlâ kurmadım deme?bu müzik durdurucu ne işe yarıyor arkadaşlar
ayarladığin bir zamana göre geri sayım yaparak müziği durdurmaya yarıyor,, hâlâ kurmadım deme?
kurum ama ne işe yaradığını bilmiyordum:9ne demiş bacon deneyiniz deneyiniz denemeden karar vermeyiniz bi deneyelim bakalım ne olacak ... kesmedi ama yinede sağol en azından yaptığın şeylere sahip çıkıp emek harcıyorsun ...
teşekkür ederim ayrıca yeni yaptıgın cfw yide sabırsızlıkla bekliyorum...
iyi forumlar...
klasörün adı patch degil patches olucakCFW Yüklendi Kusursuz Harika bi şekilde çalışıyor Elinize Sağlık Mükkemmel bi çalışma Fakat Takıldığım bir tek konu oldu ROmpatcher plus içinde hiç bir yama yok gözükmüyor yama indirip .RMP dosyalarını C/patch klasörünün içine atıyorum yine değişen birşey yok yeni bi rompatcher sis dosyası indirip kurmaya çalışıyorum o da çalışmıyor. bunun çözümü ne neyi nasıl yapmam lazım yardım edin..
X6 ya yükledim.sorunsuz bir çalışma olmuş bir haftadır kullanıyorum ve bir sorun gormedim.bnm için tek eksik "çevrim içi paylaşım" yerine sensor ac kapa uygulaması...olsun onu çözebilecek programlarda var onları kullanıyorum...(Qik Pro ve pixelpipe)
Herşeyi ile sorunsuz. yamaları kurunca eksik kalmıyor...X6 kullanıcıları geç kalmayın bi deneyin pişman olmayacaksınız eminim...
CFW Yüklendi Kusursuz Harika bi şekilde çalışıyor Elinize Sağlık Mükkemmel bi çalışma Fakat Takıldığım bir tek konu oldu ROmpatcher plus içinde hiç bir yama yok gözükmüyor yama indirip .RMP dosyalarını C/patch klasörünün içine atıyorum yine değişen birşey yok yeni bi rompatcher sis dosyası indirip kurmaya çalışıyorum o da çalışmıyor. bunun çözümü ne neyi nasıl yapmam lazım yardım edin..
klasörün adı patch degil patches olucak
bu müzik durdurucu ne işe yarıyor arkadaşlar
Hadi adı ingilizce kalsaydı sorabilirdin ama ! Rambo hatayı çözdüm ama bu seferde qt hatası alıyorum.
nokia smart installer ve QT çalışmıyormu acaba ?
Dokunmatikte böyle bi hassasiyet görmedim. Sadelik, görsellik, kusursuzluk vs vs... Bilmem kaçı bir arada :P
Performansından bahsetmiyorum bile. Bazen telefon elimden kayıp gidiyor
Bunu nasıl tabir edebilirim. XP yüklü telefonuma; Windows 7 yüklendi
HARİKASINIZ .... Oyyy mayy gatDokunmatikte böyle bi hassasiyet görmedim. Sadelik, görsellik, kusursuzluk vs vs... Bilmem kaçı bir arada :P
Performansından bahsetmiyorum bile. Bazen telefon elimden kayıp gidiyor
![]()
Bunu nasıl tabir edebilirim. XP yüklü telefonuma; Windows 7 yüklendi
HARİKASINIZ ....
EMEGİ GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM...