Optimus Me wifi Sorunu.?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
twin15

twin15

Üye
    Konu Sahibi
Optimus Me wifi Sorunu.?
cevredeki sifresz aga griorm.baglaniyor.askya alndi dior.neden ?

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Öyle der fakat çalışır...hiç girmeyi denedin mi ?

twin15

twin15

Üye
    Konu Sahibi
evet ama saatlerce beklıyorum google gelmıyor hıc bı sıteye gıremıyorum :(

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Kendi wifin mi başkasının mı ?

technoshark

technoshark

Üye
Askıya alındı derken ? eğerki adsl modem protları kapatılmış ise giremiyebilirsin,yada kendi modemin değilse bağlanmaya çalıştığın kişiler şifreleme yapmış olabilirler .. kendi evinde bağlanmayı dene bakalım...

Bendede bugün sorun vardı mesela, bir türlü optimus black'le bağlanamadım wifi ye... çıldırdım ... sonra normal internetten bağlanmayı denedim oluyor, her yere giriyor... sonra wifi ye geçtim denedim oldu, google markete girdi.. fakat download etmiyor falan, modeme bir reset :D kendine geldi ;) sende dediğimi yapmanı tavsiye ederim bas reseti modeme.

• Beğen
Tepkiler: y n s c n
twin15

twin15

Üye
    Konu Sahibi
Tamam saol ;)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
y n s c n

y n s c n

Üye
Askıya alındı derken ? eğerki adsl modem protları kapatılmış ise giremiyebilirsin,yada kendi modemin değilse bağlanmaya çalıştığın kişiler şifreleme yapmış olabilirler .. kendi evinde bağlanmayı dene bakalım...

Bendede bugün sorun vardı mesela, bir türlü optimus black'le bağlanamadım wifi ye... çıldırdım ... sonra normal internetten bağlanmayı denedim oluyor, her yere giriyor... sonra wifi ye geçtim denedim oldu, google markete girdi.. fakat download etmiyor falan, modeme bir reset :D kendine geldi ;) sende dediğimi yapmanı tavsiye ederim bas reseti modeme.

Ne tesadüf bende aynısını yaptım ve düzeldi :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Ocean258

Ocean258

Üye
Ben kullanırken böyle bi sorunla karşılasmamıstım valla... ilginç.. Aynı şekilde şuan optimus black'tede ne internet nede wifi da sorun yasadım. Ama tesekkurler paylasımlar ıcın olmadı dıye olyacaktır dıyemem.. Öğrenmiş olduk :)

twin15

twin15

Üye
    Konu Sahibi
Bide optimus me ye guncelleme gelse :-)

technoshark

technoshark

Üye
oda yakındır. (: acele etme (:

twin15

twin15

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda suana kdr nfs shift pes 2011 oynadım kasmo yok akıcılık super.alıcaklara soylm super telefon :-)

Ocean258

Ocean258

Üye
Nfs bende oynamıstım optımus me'de oyun yada uygulama konusunda sıkıntı yaratan bı telefon değil gercekten. pes'i bılmıyorum ama Optimus black'te kullanıyorum ılk defa Nova ekran sayesinde bu telefonda'da mukemmel görüntü kalitesi ile oynanıyor gercekten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt