5800 nasıl c6 olur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeynalabidin02

Üye
    Konu Sahibi
5800 nasıl c6 olur
lütfen biri bu konuda bna yardımcı olabalir mi ?

nike497

Üye
uygun bi cfw varsa çevirirsin 5800ını c6ya

zeynalabidin02

Üye
    Konu Sahibi
uygun cfm derken kardes yada nerden bulabiliriz

anılbaran

anılbaran

Üye
sen cfw atcan galiba önerdigim va istersen

Symbianist

Symbianist

Üye
Satar 5800'ı c6 alırsın, o zaman 5800 c6 olur.

bulent35x

bulent35x

Üye
arkadaşlar bu c6 cfw yi fota gibi direk cepten indiremezmiyiz acaba benim tek derdim facebook widget kurmak bekleme ekranına yada cepten siteye girip indiremezmiyiz bu c6 cfw sini yokmu bi yardım etçek kardes malum evde bilgisayar yok bende daima ovadayım fota gibi yada sisx dosyası halinde yapamazmı bu işin ustaları

anılbaran

anılbaran

Üye
arkadaşlar bu c6 cfw yi fota gibi direk cepten indiremezmiyiz acaba benim tek derdim facebook widget kurmak bekleme ekranına yada cepten siteye girip indiremezmiyiz bu c6 cfw sini yokmu bi yardım etçek kardes malum evde bilgisayar yok bende daima ovadayım fota gibi yada sisx dosyası halinde yapamazmı bu işin ustaları
yok -yok--yok yapamaYız senin dedıgin na sı bisı bilıyon mu liseyı bıtırmeden öss ye girmek gibi bi şi :D lise yi bıtırmeden öss ye gıremeyecegıne gore artık anladın herhalde kardesım :D

bulent35x

bulent35x

Üye
oratsu var çok güzel ama maalesef facebook widgeti konulmuyor onada zaten bu widget olayı yüzünden nefret etmeye başladım 5800dan yoksa güzel tel ama eksi yani benim için widget sadece nekadar gevşek bi firma millet mail yağmuruna tuttu n97 ev ekranı olsun diye adamlar oralı bile değiller

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/bilgisayar-kullanmadan-en-basit-sekilde-tum-symbian-telefonlari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.html bu konuya bir bak c6 gibi olmaz ama sadece seni sertifika derdinden kurtarir

bulent35x

bulent35x

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/bilgisayar-kullanmadan-en-basit-sekilde-tum-symbian-telefonlari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.html bu konuya bir bak c6 gibi olmaz ama sadece seni sertifika derdinden kurtarir
Telim hackli zaten sağol

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Nokia C5-03 ne zaman C6 olucak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt