ideos x5 kullananlar yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 kullananlar yardım!
arkadaşlar telefonumu flashlarken telefonum çöktü. recoverye giremiyorum. bunu için recovery i yeniden atmak için ses aç ve kapa tuşlarıyla beraber power e bastım. usb yi taktım ve img klasörünün boş olduğunu gördüm. ban burdaki dosyaları kim atabilir. sadece image klasörünü deil onun olduğu bölümdede birkaç dosya vardı sanırsam. yardım eedenden Allah razı olsun

onurgunay35

onurgunay35

Üye
buyur kardeş recovery kurulu

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
    Konu Sahibi
teşşekkürler.

----------Eklendi @ 20:08:48 ---------- Yazıldı @ 19:48:29 ----------

telefonum senin sayende kurtuldu demekki bunlarıda yedeklemek lazımmmış

baranselona

baranselona

Üye
evet kesinlikle bunlarıda yedeklemek gerek... bende saklıyorum ne olur ne olmaz diye orjinal image dosyası lazım olabiliyor... ama benim telefonumda o bölümde sadece image dosyası var yani yanında başka bi dosya falan yok :S kuzenimede almıştık onun telefonundada image dosyasının yanında bi dosya daha vardı bende neden yok acaba merak ettim bak :)

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Evet bende yedekledim bu vesileyle backup ta yaptım backup yapmasaydım daha önce bi dünya uğraşcaktım :)

----------Eklendi @ 22:18:08 ---------- Yazıldı @ 22:17:30 ----------

evet kesinlikle bunlarıda yedeklemek gerek... bende saklıyorum ne olur ne olmaz diye orjinal image dosyası lazım olabiliyor... ama benim telefonumda o bölümde sadece image dosyası var yani yanında başka bi dosya falan yok :S kuzenimede almıştık onun telefonundada image dosyasının yanında bi dosya daha vardı bende neden yok acaba merak ettim bak :)

Image dosyasının yanında bendede dosya yok galiba neden acaba :)

----------Eklendi @ 22:18:51 ---------- Yazıldı @ 22:18:08 ----------

teşşekkürler.

----------Eklendi @ 20:08:48 ---------- Yazıldı @ 19:48:29 ----------

telefonum senin sayende kurtuldu demekki bunlarıda yedeklemek lazımmmış

Bisey değil kardeş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt