BATARYA SÜRESİ İKİ KATINA ÇIKACAK ''JUİCE DEFENDER'' sadece enable butonuna bas...

Sponsorlu Bağlantılar

zoe

zoe

Üye
    Konu Sahibi
BATARYA SÜRESİ İKİ KATINA ÇIKACAK ''JUİCE DEFENDER'' sadece enable butonuna bas...

TELEFONU TUŞ KİLİDİNE ALINCA ARKA PLANDA ÇALIŞAN İNTERNET BAĞLANTISI VE UYGULAMALARI KAPATIYOR.
SADECE ENABLE BUTONUNA BASIN,İPTALİ İÇİNSE DİSABLE GÜLE GÜLE KULLANIN...

• Beğen
Tepkiler: yasar55, 2009MRT ve gökmen

boroborox

boroborox

Üye
ciddi misin eğer çalışıyosa müthiş bi program deneyen var mı?

----------Eklendi @ 17:46:16 ---------- Yazıldı @ 17:45:33 ----------

zaten o arka planda çalışan uygulamalar bataryanın ağzına tükürüyo

murat3702

murat3702

Üye
en ufak yararını görmedim

milestone

milestone

Üye
Cok guzel bir program lakin karmasik,ayarlarini nasıl yapabiliriz

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Advance task killer kullanın arkadaşlar oda yararlı bir program bu arka planda çalışan uygulamaların kökünü nasıl kazıtırız :D

koksal1982

Üye
harika bir program gercektende normal batarya ömrünü cok rahat 2-3 katına cıkartıyor.farkı anında anlaşılıyor.

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
İnidiriyim o zaman denyelim bakalım

----------Eklendi @ 01:48:39 ---------- Yazıldı @ 01:41:39 ----------

ciddi misin eğer çalışıyosa müthiş bi program deneyen var mı?

----------Eklendi @ 17:46:16 ---------- Yazıldı @ 17:45:33 ----------

zaten o arka planda çalışan uygulamalar bataryanın ağzına tükürüyo
İnterneti kestiği kesin arkadaşlar çünki pc ile telefon arasında dosya alısverisis için bir program kullanıyorum websharing falan önceden tus kitli olsa bile açılırdı denemek amaçlı programı açıp pcden girmeye çalıştımda hata dedi gerçekten çalışıyor arkadaki tüm rogramları sonlandırıyor tuş kapalı iken

KELGER

KELGER

Üye
çok güzel o zaman

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Ben telfonumu kapatıp açtığımda telefonum sapıttı ugulamalar hata vermeye başladı nedenbilmiyorum bu program galiba yararı olduğu gibi zararıda var antibiyotik gibi

aagkn

aagkn

Üye
Ben faydasını gördüm işlevsel bir program tavsiye ederim.

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Ben faydasını gördüm işlevsel bir program tavsiye ederim.

Telefonu bir kapatıp açarmsınız ? ben kapatıp açtığımda tleofnum sapıttı bir denermisniz benimle ilgilimi yoksa genel mi

mavikedi

Üye
ben programı yaklaşık 1 ay kadar kullandım, yabancı bir sitede pro sunu bulup yüklemiştim. hiç bir sınırlama olmadan kullandım. batarya süresini uzattığı doğrudur. ama bazen de olmasını istediğiniz şeylerin olmaması çok can sıkıcı oluyor. örneğin MSN, facechat, facebook, twitter gibi programlar arka planda çalışmalı teli kitleyince bu program internet bağlantısını kesiyor. haliyle MSN gibi programlarda çevrimiçi olmayı bırakın bağlantıyı komple kesiyor. her tuş kilidini açtığınızda ısrarla yeniden bağlanmaya çalışıyor. sadece wifi için değil 3g internet bağlantısını da kesiyor. program amacını yerine getiriyor tabi ama benim kullanım alışkanlığıma uymadığı için kaldırdım. kurmayı düşünen arkadaşlar bunuda gözönüne alsın.

ekleyen arkadaşa teşekkürler eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: fatihsevindik

ramazan5454

Üye
teşekkürler

enis_karaca

Üye
Vodafone Smart(858)'de hiçbir işe yaramıyor. Bi müddet kullandım ve hiçbir faydasını göremedim.

hekinci

Üye
galaxy 9003 de hiç bir yararı yok ama galaxy s2 de harika çalışıyor.

KayraBey

KayraBey

Üye
Hiçbir faydasını görmedim.

alpik

Üye
Teşşekürler

Frksylyc

Üye
vlalla arkadslar ben prigramlarin faydasini gormedim ama yeni rom a gecince batarya super oldu.veri baglantisi kapali sadece sebeke acik 3saat 25 dakikada bataryam % 2 azaldi bu da super bi durum an azindan benim icin ama cepten surekli internete girersem 6 saatte bataryayi bitiriyorum.gun icinde sarj imkaniniz varsa sarja takin benim gibi imkaniniz yoksa yedek batarya alin korkmadan doya doya kullanin ben oyle yapiyorum

ercak

ercak

Üye
hicbir işe yaramıyo

Üst Alt