Nokia C6-01 Wlan sorunu. Bıktım :(

Sponsorlu Bağlantılar

babiliyi1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 Wlan sorunu. Bıktım :(
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir c6-01 kullanıcısıyım. Kablosuz olarak ve trkcllden filan internete giriyorum. Dolayısıyla operatörümün sağladığı internet sınırlı. Kablosuz olarak modemime bağlı olduğumda laaaanet olası bağlantı arada bir kesiliyo ve bana sormadan trkcllden giriyor. Dolayısıyla buda kotamı dolduruyor. Ana menüye dönmeden kablosuz ağ bağlantımın kesildiğini göremiyorum. Bunun haricinde asıl sorun kablosuz bağlantısını kes dedikçe inadıma inadıma bağlanıyor. Ben kes diyorum o bağlanıyor. Ben kes diyorum, o kesip yine bağlanıyor. Bu şekilde 5-6 kere bağlantıyı kestikten sonra anca wlan taramayı kapatıyor. Virusmu var acaba diye hafıza kartını değiştirdim telefona format attım falan filan bi süre olmuyor fakat bi kaç gün zaman geçtikten sonra yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Hakkaten bıktım artık, benden başka bu problemi yaşayan varmı. Önerilerinizi merakle bekliyorum. Ne yapabilirim ?

duman61

duman61

Üye
Bende öyle bir sorun olmuyor güncellemeler tammı?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
fabrika ayarlarına dön bi hala aynı sorun varsa yaz buraya

Symbianist

Symbianist

Üye
Ayarlardan kullanmamak istediğin bağlantının önceliğini değiştir ya da başka yere taşı. Bir de hangi tarayıcı ya da artık ne için internet lazım oluyorsa bağlantı seçeneklerini her zaman sor şeklinde ayarla.

ka2000dir

ka2000dir

Üye
hack at düzelir bendede oluyordu

babiliyi1

Üye
    Konu Sahibi
fabrika ayarlarına geri döndüm defalarca ama sonuç aynı. Güncellemelerde tamam. Bi oluyo bi Olmuyo kafayı yicem artık. Garantinin yolu gözüküyo sanırım

die4you.

Üye
Bir benzeride bende var,kendi kendine kablosuz ağ'a bağlanıyor.
Arka planda yenilenicek widget değil silmekten widget bırakmadım ve ç.dışı modunda widgetler.Yenilemesini gerektiren programda yok.
E-mail ayarlarını bile yapmadım ama nasılsa kendi halinde bağlanıp,simge duruyor.

marmaraisland

Üye
bendede c7 var arkadas ayni sorun oluyodu ben kes dedikce kendi baglaniyodu ayni senin gibi sonra kendi kendine duzeldi

ali.oren

ali.oren

Üye
Bende de aynı sorun vardı ama hallettim. Bul diye bi zımbırtı var, aç, şeçeneklerden ayarlar, yeniden başlatımda oto. çalıştir ve şebeke arama kapalı diyor ve seçenekten çıkış diyosun tamamdır. 2.si : intranet e gir, ayarlar, gelişmiş ayarlar, tls ve ntlm kapat tamamdır. Halâ bağlanıyorsa widget destekli uygulamaları ekrandan kaldır. Yine olmazsa internet bağlantılı uygulamaları silip tekrar yükle ve telefon verilerine ulaşmasına izin verilsin mi gibi soru çıktığında hayır de. Artık olur heralde. Symbianist arkadaşın dediğini de aynen uygula

serinaga

serinaga

Üye
fabrika ayarlarına geri döndüm defalarca ama sonuç aynı. Güncellemelerde tamam. Bi oluyo bi Olmuyo kafayı yicem artık. Garantinin yolu gözüküyo sanırım

Kardeş şunu yap;
Ayarlar / Bağlantı / Ayarlar / Hedefler / İçerisindeki İnternet içerisinde olan GPRS bağlantılarını aynı yerdeki WAP Servislerine taşı, artık her bağlantı kurmak istediğinde sana soracak, tamam dersen o zaman bağlanacak ... Bu arada bazı pro.'lar sormadan bağlanabiliyor, onlarında ayarlar bölümünden düzeltmeler yapabilirsin ...

----------Eklendi @ 11:22:49 ---------- Yazıldı @ 11:17:08 ----------

Bir benzeride bende var,kendi kendine kablosuz ağ'a bağlanıyor.
Arka planda yenilenicek widget değil silmekten widget bırakmadım ve ç.dışı modunda widgetler.Yenilemesini gerektiren programda yok.
E-mail ayarlarını bile yapmadım ama nasılsa kendi halinde bağlanıp,simge duruyor.

Ben sırf bu yüzden Netquin kurdum ki network trafiğini görebileyim diye, sistem dosyalarından bazıları nete ulaşmaya çalışıyor nedense, hatta telin orijinalinden gelen biriki pro var silinmiyor ve ha bre nete ulaşmaya çalışıyor, bende Netquin firewall özelliğinden engelledim oldu bitti, şimdi artık hiç böyle sorunlarım yok ...

----------Eklendi @ 11:23:59 ---------- Yazıldı @ 11:22:49 ----------

ayarlardan kullanmamak istediğin bağlantının önceliğini değiştir ya da başka yere taşı. Bir de hangi tarayıcı ya da artık ne için internet lazım oluyorsa bağlantı seçeneklerini her zaman sor şeklinde ayarla.

aynen ...

kingertuz

Üye
Kardeş şunu yap;
Ayarlar / Bağlantı / Ayarlar / Hedefler / İçerisindeki İnternet içerisinde olan GPRS bağlantılarını aynı yerdeki WAP Servislerine taşı, artık her bağlantı kurmak istediğinde sana soracak, tamam dersen o zaman bağlanacak ... Bu arada bazı pro.'lar sormadan bağlanabiliyor, onlarında ayarlar bölümünden düzeltmeler yapabilirsin ...

----------Eklendi @ 11:22:49 ---------- Yazıldı @ 11:17:08 ----------
evet kardeş dediğini uyguladım.ve sorun çözüldü.en azından hedefina ulaşamıyor artık bağlantu kurmak isteyen program.yardımınız için teşekkürler.c6-01 kullanıcısı herkese bunu yapmayı tavsiye ederim :)

allstar_23

Üye
arkadaşlar nokia 603 kullanıcısıyım evimde kablosuz modem kullanıyorum modemi pc görüyor ama telefonumdan wifi ile bağlanmaya çalıştığımda modemin dibinde bile olsam sınırlı erişim diyor neden olabilir ? Modem şifresini de girdim ayrıca