OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

forward_murat

forward_murat

Üye
s.a arkadaşlar bu omage da FARKLI TEMA EFEKT PROGRAMLARI KULLANABİLİYORMUYUZ (ANİMENUPLUS) gibi BEN YÜKLEDİM AMA AKTİVE ETTİĞİMDE YİNE OMEGA KENDİ TEMA EFEKTLERİNİ KULLANIYOR.YARDIMCI OLURMUSUNUZ...

By_Casparov

By_Casparov

Üye
s.a arkadaşlar bu omage da FARKLI TEMA EFEKT PROGRAMLARI KULLANABİLİYORMUYUZ (ANİMENUPLUS) gibi BEN YÜKLEDİM AMA AKTİVE ETTİĞİMDE YİNE OMEGA KENDİ TEMA EFEKTLERİNİ KULLANIYOR.YARDIMCI OLURMUSUNUZ...

c2z ve open4 all yamalarını aktif etmen gerek..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Omega'ya veda:

Yeni CFW'ye destek verebilmek için OmegA'ya olan desteklerimi kesmiş bulunmaktayım. Böylece yeni CFW için destek vermeye çalışacağım. Desteğimi kesmem şu anlama geliyor: Yeni OmegA versiyonları ve yamaları çıkmayacak. Şu anlamları düşünmeyin: Soru ve sorun yazdığımda cevapsız kalacak... Ben gereken cevabı vermeye devam edeceğim. Ancak bu sadece bilgilendirme ve hatırlatma amaçlı olacaktır.

Yeni CFW nin yapım aşamasındaki adresine ulaşmak için tıklayın:
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/maxicep-uyeleri-cfw-hazirliyor-cfw-yapimlari-basladi-modder-bilgilendirmesi-icerde-541173.html

Hocam bomba olmuş böyle bir şey bekliyordum çuk oturdu eline sağlık :D benim tlfon 5800 hafıza kartı resmi çıkmıyor ev ekranında çokta önemli değil ama söyleyeyim istedim.arkadaşın dediği gibi kilit tuşu çok hassas olmuş gibi bi türlü tuş kitlenmiyor ama ben onu kullanmıyorum ev ekranı kısa yollarına easy locker koydum oradan kitliyorum çok seri :D dokunmatik süper olmuş tırnak kırmaya SON :D

O hassaslık değil, sorun. Sorun CFW nin fiziksel tuş kilidi ile tam uyumlu çalışmaması. Onun için bende Easy Lock'u widget ile kullanmanı tavsiye ederim ki sende kullanıyorsun. CFW yi iyi günlerde kullan.

ya bu cfw nedir acaba biraz daha temel ilgi vrebilir misiniz rica etsem?? Hiç bir şey anlamadım :)

Google'da aratarak bilgi toplayabilirsin.

yok kardeş bunun temalarla alakası yok bu yukledıgım 15 inci tema ama tık yok degısmıyor yardımcı olurmusun veya sen bır tema paylasabılırmısın sorun var sanırım ya bende ya cwf de :)

Şuanda upload yapacak durumum yok, ancak menü ikonlarının değişmemesi yeni anna ikonlarına bağlı olabilir.

s.a arkadaşlar bu omage da FARKLI TEMA EFEKT PROGRAMLARI KULLANABİLİYORMUYUZ (ANİMENUPLUS) gibi

Kullanmayı biliyorsan kullanabilirsin tabii.

hocam şu oyun, program kasmalarına da bir çözüm bulsak süper olur aslında....

Yazılımsal olarak ancak yazılım yükü hafifletilebilir. Ağır oyunlar yine kasmaya devam edeceklerdir ne yazıkki. Programlar içinde aynısı geçerli.

beyler yeri değil fakat bende jaf çalışmıyor.yani anlatmak gerekirse şöyle: emulatör yada jaf ikonuna tıkladığımda pc kilitleniyor.çözebilen varsa yardımcı olsun.

Sorun bilgisayarında da olabilir. JAF ta geçiş yaparken çok kısa süreli program kilitleniyor. Fakat bu 1-2 sn bile sürmüyor. O yüzden önce programı silip baştan kurmanı, olmazsa başka bir bilgisayarda deneyebilirsin.

acaba versiyonda mesaj-klavyede ekstra font simgeleri var mı (yani smileyler harici * ile çıkabilen 6 sayfa) birde slide to unlock yerine tab to unlock u nasıl değiştiririz, bi yardım edermisiniz.. :lol

Ekstra simgeleri çok koymak istiyordum fakat yaptığım modlamalar yüzünden CFW de boş alan kalmadı. O yüzden simgeleri ekleyemedim. Tap to unlock yerine Slide to unlock kullanmak istersen, forumdaki modlardan Slide to Unlock (sürüklemeli tuş kilidi) modunu indirip, Omega'nın Rofs2 sine uygulayabilirsin.

max boş ram 70 olarak görünüyor capslerde.bende en fazla 40 mb felan. sebebi nedir?

Standart olarak durum böyle. Ancak konuda nasıl RAM'i manuel olarak arttırabileceğiniz konuda yazıyor. Daha yukarısı için başka performans modlarını forumdan bulup kullanmayı deneyebilirsiniz. Yalnız bu durum bazı modları iptal edebilir ve CFW yi kararsız hale getirebilir.

x6 var versiyonu v30.0.1 direk omega 4.6 yı yükleyebilrimiyiz

Evet yükleyebilirsin.

satranç gereken cevabı vermiş :)

badsubh

Üye
menü geçişleri o kadar yavaş ki anlatamam 3saniyede acıyor bir klasörü iğrenç bir durum.acil cevap bekliyorum bu konuda yetkililerden

By_Casparov

By_Casparov

Üye
c2z nin yama olan programını kur..

1. sayfada mewcut

sublieutenant

sublieutenant

Üye

Ekstra simgeleri çok koymak istiyordum fakat yaptığım modlamalar yüzünden CFW de boş alan kalmadı. O yüzden simgeleri ekleyemedim. Tap to unlock yerine Slide to unlock kullanmak istersen, forumdaki modlardan Slide to Unlock (sürüklemeli tuş kilidi) modunu indirip, Omega'nın Rofs2 sine uygulayabilirsin.

Tamam ama bu modlar zaten bende başka bi rofs2de mevcut. Sadece hangileri olduğunu bilmiyorum :ehe bilen biri yardım edebilir mi acaba? Omega çok güzel ama bana göre bu 2si de olursa 4.4lük olur :lol

forward_murat

forward_murat

Üye
[sıze=3][ı]c2z nin yama olan programını kur..

1. Sayfada mewcut
[/ı][/sıze]
volkan kardeş kurdum ama yine aktif olmuyor resetliyor bi çare? çift tıkkalyınca çarpı oluyor open4 all gibi yeşil olmuyor remove from Auto tıklıyorum sadece yuvarlak kutucuğun kenarları yanıyor durum böle bu durumu nasıl çözebilirim... ?c2z rmp dosyası E: Patches içinde var neden omuyor anlamıyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
forward_murat: Symbian uygulama pakedindeki C2Z Maker'ı deneyebilirsin. Forumdaki başka C2Z leri arayarak bulup onlarıda deneyebilirsin. Çalışan bir C2Z bulduğunda yeşil ışığı yanacaktır.

forward_murat

forward_murat

Üye
forward_murat: Symbian uygulama pakedindeki C2Z Maker'ı deneyebilirsin. Forumdaki başka C2Z leri arayarak bulup onlarıda deneyebilirsin. Çalışan bir C2Z bulduğunda yeşil ışığı yanacaktır.
onuda denedim artık arayarak bulucam herşey için teşk SATRANÇ VE RAMBO_FT bu arda omega süper özellikle hız açısından süper amakamera çekim kalitesi biraz düşük görünüyor yada bana öyle geliyor eline sağlık..

----------Eklendi @ 18:02:19 ---------- Yazıldı @ 17:59:53 ----------

Arkdaşlar elinde çalışan bi c2z marker varmı....?

exen1986

exen1986

Üye
Bu kadar güzel bir anlatım, bu kadar güzel bir CFW. Valla süper, diyecek birşey yok. Sıfır bilgiyle hiç sorun olmadan kurdum. Telefon sanki baştan yapıldı. Çok teşekkürler. Elinize, emeğinize sağlık.

----------Eklendi @ 20:34:56 ---------- Yazıldı @ 19:39:44 ----------

Arkadaşlar CFW zil seslerini hangi klasorden okuyor, şarkıları hangi klasorden, hafıza kartına oluşturmamız gereken klasorler yok mu ?

forward_murat

forward_murat

Üye
çaklışan c2z marker buldum arkadaşlar ilginize çok tşk ederim exen 1986 ya katılıyorum....

delgado_10

delgado_10

Üye
yükLErken teLefon kapandı açılmıyor birader ?

SUNWEST_39

Üye
slm rambo kardes bilmem hatirlarmisin ben 5530 kullaniyorum sana daha once bazi sorunlarla ilgili msj atmistim oncelikle nezaketle yardim talebin icin tesekkur ederim nacizane birkac hata degilde istek diyelim 5530 la ilgili fw sorunlarindan bazilarini paylasiyorum seninle ; 1 kendi browser indan atma sorunu ozellikle wifi kullanirken
2 internet kullanan flash programlarda baglanti belli sure sonra kesiliyor orn. google translate
3 web browser en buyuk yazi karakterinde fakat oldukca kucuk
4 isiklarin yanmama problemi var fakat sanirim bunu halletmissin ayrica yeri gelmisken bir sorum var ( ayni linkten indirdigimiz core ve rofs dosyalari duzeltilmis seklimi dir :) ) sarja kirmizi isikta sonmuyor klasik fw sorunu...
5 bluetooth kulaklik kullanimi ile ilgili bi sorunum var philips marka bir stereo kulaklik kullaniyorum kulakligi baglanti taniyor fakat ses gelmiyor sadece senin fw de degil tum mod fwlerde olan bir durum bu ama bi el atarsan sevinirim belki donanimsal desteklemeden dolayi olabilir sanirim sen bu olaya bi anlam kazandirabilirsin...
6 sensor hassasligi super otesi cok guzel fakat teli durduramiyorum o kadar hassas ki elim titrese ekran donuyo buna.uygun bir program onerir yada hassasligi stabile edersen bana yardimci olursun.
7 rehberde favori kartvizit olarak isaretledigim isimler yok oluyor ayrica widget rehberine yerlesmiyor seciyorum tmm diyor fakat widgette hicbirsey yok bos ...
8 mesaj okuyucuya tr dil meshur aylin yukluyorum fakat hatun yok oluyo secimde yok martinde beceremiyor turkceyi e bizde kullanamiyoruz msj okuyucuyu....
9 acilis ve kapanis ses ve goruntuleri ni degistiremiyorum dahili birlesen diyor varsa bi yolu rica ediyorum ama beni fw boyle kardes oyle kullanacaksin dersen de anlarim...
bunlarin disinda nacizane bi istek gerci bunu cogu kisi istemis ama bende yineleyim ikinci ekrana widget ekleme acikcasi yapilirmi bilmem ama yapabilirsen super bisey olur....
kardes bunlari samimiyetine guvenerek bi 5530 kullanici olarak yaziyorum sana sadece bilgilendirme amaclidir tenkit ve sikayetim yok sadece tesekkurum olur sana benim tel fw manyagi oldu zaten 3 gunde bir tele asiri yuklendigim icin fw basiyorum ( format yerine :) ) daha baska sorunlarla karsilasirsam sana yazarim ...
ILGI VE ALAKANA SONSUZ TESEKKUR EDERIM...
IYI FORUMLAR...
eee rambo kardeş sağolasın herkese bir cevap gerek olmayana bile cevap vermişsin ama bizim şu sorunlarla ilgili tık yok ne cevap ne bişi...
oysa hatırlıyorumda 5530 deneyen birinden konuyla ilgili hataları yazarsa yardımcı olacağını söylemiştin ....
ben hala burdayım .... sorunlarda üstte ve 88. sayfada ehh umarım bi zahmete şaayan okursun ...

forward_murat

forward_murat

Üye
S.A Rambo kardeş (rehberde favori kartvizit olarak isaretledigim isimler yok oluyor ayrica widget rehberine yerlesmiyor seciyorum tmm diyor fakat widgette hicbirsey yok bos)
nacizane bi istek gerci bunu cogu kisi istemis ama bende yineleyim ikinci ekrana widget ekleme acikcasi yapilirmi bilmem ama yapabilirsen super bisey olur
SUNWEST_39 kardeşin bu sözlerine katılıyorum teşekkürler...

----------Eklendi @ 12:30:41 ---------- Yazıldı @ 12:28:06 ----------

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu kadar güzel bir anlatım, bu kadar güzel bir CFW. Valla süper, diyecek birşey yok. Sıfır bilgiyle hiç sorun olmadan kurdum. Telefon sanki baştan yapıldı. Çok teşekkürler. Elinize, emeğinize sağlık.

----------Eklendi @ 20:34:56 ---------- Yazıldı @ 19:39:44 ----------

Arkadaşlar CFW zil seslerini hangi klasorden okuyor, şarkıları hangi klasorden, hafıza kartına oluşturmamız gereken klasorler yok mu ?

Hafıza kartında Music diye bir klasör var, müziklerini oraya taşı.

eee rambo kardeş sağolasın herkese bir cevap gerek olmayana bile cevap vermişsin ama bizim şu sorunlarla ilgili tık yok ne cevap ne bişi...
oysa hatırlıyorumda 5530 deneyen birinden konuyla ilgili hataları yazarsa yardımcı olacağını söylemiştin ....
ben hala burdayım .... sorunlarda üstte ve 88. sayfada ehh umarım bi zahmete şaayan okursun ...

İnternetimi kestiğim zamana denk geldiği için sorularını cevaplayacak fırsat bulamamış olabilirim. Fakat şimdi cevaplıyorum, her yoruma yetişemiyorum bazen bunun için özür dilerim...

slm rambo kardes bilmem hatirlarmisin ben 5530 kullaniyorum sana daha once bazi sorunlarla ilgili msj atmistim oncelikle nezaketle yardim talebin icin tesekkur ederim nacizane birkac hata degilde istek diyelim 5530 la ilgili fw sorunlarindan bazilarini paylasiyorum seninle ; 1 kendi browser indan atma sorunu ozellikle wifi kullanirken
2 internet kullanan flash programlarda baglanti belli sure sonra kesiliyor orn. google translate
3 web browser en buyuk yazi karakterinde fakat oldukca kucuk
4 isiklarin yanmama problemi var fakat sanirim bunu halletmissin ayrica yeri gelmisken bir sorum var ( ayni linkten indirdigimiz core ve rofs dosyalari duzeltilmis seklimi dir :) ) sarja kirmizi isikta sonmuyor klasik fw sorunu...
5 bluetooth kulaklik kullanimi ile ilgili bi sorunum var philips marka bir stereo kulaklik kullaniyorum kulakligi baglanti taniyor fakat ses gelmiyor sadece senin fw de degil tum mod fwlerde olan bir durum bu ama bi el atarsan sevinirim belki donanimsal desteklemeden dolayi olabilir sanirim sen bu olaya bi anlam kazandirabilirsin...
6 sensor hassasligi super otesi cok guzel fakat teli durduramiyorum o kadar hassas ki elim titrese ekran donuyo buna.uygun bir program onerir yada hassasligi stabile edersen bana yardimci olursun.
7 rehberde favori kartvizit olarak isaretledigim isimler yok oluyor ayrica widget rehberine yerlesmiyor seciyorum tmm diyor fakat widgette hicbirsey yok bos ...
8 mesaj okuyucuya tr dil meshur aylin yukluyorum fakat hatun yok oluyo secimde yok martinde beceremiyor turkceyi e bizde kullanamiyoruz msj okuyucuyu....
9 acilis ve kapanis ses ve goruntuleri ni degistiremiyorum dahili birlesen diyor varsa bi yolu rica ediyorum ama beni fw boyle kardes oyle kullanacaksin dersen de anlarim...
bunlarin disinda nacizane bi istek gerci bunu cogu kisi istemis ama bende yineleyim ikinci ekrana widget ekleme acikcasi yapilirmi bilmem ama yapabilirsen super bisey olur....
kardes bunlari samimiyetine guvenerek bi 5530 kullanici olarak yaziyorum sana sadece bilgilendirme amaclidir tenkit ve sikayetim yok sadece tesekkurum olur sana benim tel fw manyagi oldu zaten 3 gunde bir tele asiri yuklendigim icin fw basiyorum ( format yerine :) ) daha baska sorunlarla karsilasirsam sana yazarim ...
ILGI VE ALAKANA SONSUZ TESEKKUR EDERIM...
IYI FORUMLAR...

1) Wifi ile interneti test etme olanağım yok, o yüzden birşey diyemiyorum, test eden başka üyeler cevap yazarsa sevinirim.
2) İnternet tarayıcının sorunu. Sanırım bellek yetersizliğinden böyle oluyor. Tavsiyem, konudaki bellek arttırma bölümünü (konunu sonunda) kullanman.
3) Yine internet tarayıcı ile ilgili. Yapacağım birşey yok maalesef.
4) 5530 için tuş ışıkları oldukça problemli. 5530 um olsaydı, tuş ışıklarını %100 düzeltme yamasını (kendimin yaptığı) 5530 içinde yapardım, ama maalesef başkalarının yaptığı modlarla yetinmek durumundayız.
5) Bu sorun C6v40 ların genel sorunu. C6 yı portlayan Binh24 bir düzeltme yaması yayınlamış fakat 5530 için yayınlamamış. Bu yüzden düzeltemiyorum sorunu.
6) OmegA v4.6 ile dokunmatik hassaslığı daha stabil oldu. Ancak bunda da sorun yaşıyorsan yapacak başka bir hamlem yok. Yeni CFW çalışmalarım dolayısıyla, OmegA ya yama çıkarma işini bıraktım. Normalde bir yama ile dokunmatiği orjinalindeki gibi yapabilirdim, ama orjinalinde de dokunmatik çok katı.
7) Rehber ayarlarından kayıt ve gösterilecek isimler için sadece Telefon hafızasını seçersen sorunun düzelir.
8) Aylin zaten CFW de yüklü olarak geliyor.
9) Açılış ve kapanış ses ve görüntülerine izin veren modları yüklemedim. O yüzden hata veriyor.
10) İkinci ev ekranına widget eklersek, telefon S^3 gibi oluyor fakat RAM 20 MB civarına kadar düşüyor. Ancak yinede ikinci ev ekranına widget eklenemiyor. C6 daki "ikinci ev ekranı" olarak gördüğümüz kısım aslında 2. ev ekranı değilde, widgetleri temizlemek için yapılmış gibi geliyor bana.

S.A Rambo kardeş (rehberde favori kartvizit olarak isaretledigim isimler yok oluyor ayrica widget rehberine yerlesmiyor seciyorum tmm diyor fakat widgette hicbirsey yok bos)
nacizane bi istek gerci bunu cogu kisi istemis ama bende yineleyim ikinci ekrana widget ekleme acikcasi yapilirmi bilmem ama yapabilirsen super bisey olur
SUNWEST_39 kardeşin bu sözlerine katılıyorum teşekkürler...

Rehber widgetindeki kullanıcıları değiştirmek için Favori kullanıcıların tümünü iptal edip kaydet. Ardından tekrar favori kullanıcıları seç. Böylece değişmiş olur. Bu widgeti kullanmak biraz zor gerçekten anlayana kadar bayağı uğraşmıştım :) Diğer sorunun cevabı bir üstteki cevapta yazıyor ;)

ramirez02

Üye
müzik durdurucu çalışmıyor

ramirez02

Üye
nereden kuracaz odediklerini

Üst Alt