s.a arkadaşlar bu omage da FARKLI TEMA EFEKT PROGRAMLARI KULLANABİLİYORMUYUZ (ANİMENUPLUS) gibi BEN YÜKLEDİM AMA AKTİVE ETTİĞİMDE YİNE OMEGA KENDİ TEMA EFEKTLERİNİ KULLANIYOR.YARDIMCI OLURMUSUNUZ...
Hocam bomba olmuş böyle bir şey bekliyordum çuk oturdu eline sağlıkbenim tlfon 5800 hafıza kartı resmi çıkmıyor ev ekranında çokta önemli değil ama söyleyeyim istedim.arkadaşın dediği gibi kilit tuşu çok hassas olmuş gibi bi türlü tuş kitlenmiyor ama ben onu kullanmıyorum ev ekranı kısa yollarına easy locker koydum oradan kitliyorum çok seri
dokunmatik süper olmuş tırnak kırmaya SON
![]()
ya bu cfw nedir acaba biraz daha temel ilgi vrebilir misiniz rica etsem?? Hiç bir şey anlamadım![]()
yok kardeş bunun temalarla alakası yok bu yukledıgım 15 inci tema ama tık yok degısmıyor yardımcı olurmusun veya sen bır tema paylasabılırmısın sorun var sanırım ya bende ya cwf de![]()
s.a arkadaşlar bu omage da FARKLI TEMA EFEKT PROGRAMLARI KULLANABİLİYORMUYUZ (ANİMENUPLUS) gibi
hocam şu oyun, program kasmalarına da bir çözüm bulsak süper olur aslında....
beyler yeri değil fakat bende jaf çalışmıyor.yani anlatmak gerekirse şöyle: emulatör yada jaf ikonuna tıkladığımda pc kilitleniyor.çözebilen varsa yardımcı olsun.
acaba versiyonda mesaj-klavyede ekstra font simgeleri var mı (yani smileyler harici * ile çıkabilen 6 sayfa) birde slide to unlock yerine tab to unlock u nasıl değiştiririz, bi yardım edermisiniz..![]()
max boş ram 70 olarak görünüyor capslerde.bende en fazla 40 mb felan. sebebi nedir?
x6 var versiyonu v30.0.1 direk omega 4.6 yı yükleyebilrimiyiz
s.a arkadaşlar bu omage da FARKLI TEMA EFEKT PROGRAMLARI KULLANABİLİYORMUYUZ (ANİMENUPLUS) gibi BEN YÜKLEDİM AMA AKTİVE ETTİĞİMDE YİNE OMEGA KENDİ TEMA EFEKTLERİNİ KULLANIYOR.YARDIMCI OLURMUSUNUZ...

volkan kardeş open4 all aktif oluyor ama c2z aktive ettiğimde telefonu resetliyor sence neden olabili .
c2z ve open4 all yamalarını aktif etmen gerek..
Tamam ama bu modlar zaten bende başka bi rofs2de mevcut. Sadece hangileri olduğunu bilmiyorum
Ekstra simgeleri çok koymak istiyordum fakat yaptığım modlamalar yüzünden CFW de boş alan kalmadı. O yüzden simgeleri ekleyemedim. Tap to unlock yerine Slide to unlock kullanmak istersen, forumdaki modlardan Slide to Unlock (sürüklemeli tuş kilidi) modunu indirip, Omega'nın Rofs2 sine uygulayabilirsin.
bilen biri yardım edebilir mi acaba? Omega çok güzel ama bana göre bu 2si de olursa 4.4lük olur 
volkan kardeş kurdum ama yine aktif olmuyor resetliyor bi çare? çift tıkkalyınca çarpı oluyor open4 all gibi yeşil olmuyor remove from Auto tıklıyorum sadece yuvarlak kutucuğun kenarları yanıyor durum böle bu durumu nasıl çözebilirim... ?c2z rmp dosyası E: Patches içinde var neden omuyor anlamıyorum.[sıze=3][ı]c2z nin yama olan programını kur..
1. Sayfada mewcut[/ı][/sıze]
onuda denedim artık arayarak bulucam herşey için teşk SATRANÇ VE RAMBO_FT bu arda omega süper özellikle hız açısından süper amakamera çekim kalitesi biraz düşük görünüyor yada bana öyle geliyor eline sağlık..forward_murat: Symbian uygulama pakedindeki C2Z Maker'ı deneyebilirsin. Forumdaki başka C2Z leri arayarak bulup onlarıda deneyebilirsin. Çalışan bir C2Z bulduğunda yeşil ışığı yanacaktır.
sarjın bitmiştir..yükLErken teLefon kapandı açılmıyor birader ?
eee rambo kardeş sağolasın herkese bir cevap gerek olmayana bile cevap vermişsin ama bizim şu sorunlarla ilgili tık yok ne cevap ne bişi...slm rambo kardes bilmem hatirlarmisin ben 5530 kullaniyorum sana daha once bazi sorunlarla ilgili msj atmistim oncelikle nezaketle yardim talebin icin tesekkur ederim nacizane birkac hata degilde istek diyelim 5530 la ilgili fw sorunlarindan bazilarini paylasiyorum seninle ; 1 kendi browser indan atma sorunu ozellikle wifi kullanirken
2 internet kullanan flash programlarda baglanti belli sure sonra kesiliyor orn. google translate
3 web browser en buyuk yazi karakterinde fakat oldukca kucuk
4 isiklarin yanmama problemi var fakat sanirim bunu halletmissin ayrica yeri gelmisken bir sorum var ( ayni linkten indirdigimiz core ve rofs dosyalari duzeltilmis seklimi dir) sarja kirmizi isikta sonmuyor klasik fw sorunu...
5 bluetooth kulaklik kullanimi ile ilgili bi sorunum var philips marka bir stereo kulaklik kullaniyorum kulakligi baglanti taniyor fakat ses gelmiyor sadece senin fw de degil tum mod fwlerde olan bir durum bu ama bi el atarsan sevinirim belki donanimsal desteklemeden dolayi olabilir sanirim sen bu olaya bi anlam kazandirabilirsin...
6 sensor hassasligi super otesi cok guzel fakat teli durduramiyorum o kadar hassas ki elim titrese ekran donuyo buna.uygun bir program onerir yada hassasligi stabile edersen bana yardimci olursun.
7 rehberde favori kartvizit olarak isaretledigim isimler yok oluyor ayrica widget rehberine yerlesmiyor seciyorum tmm diyor fakat widgette hicbirsey yok bos ...
8 mesaj okuyucuya tr dil meshur aylin yukluyorum fakat hatun yok oluyo secimde yok martinde beceremiyor turkceyi e bizde kullanamiyoruz msj okuyucuyu....
9 acilis ve kapanis ses ve goruntuleri ni degistiremiyorum dahili birlesen diyor varsa bi yolu rica ediyorum ama beni fw boyle kardes oyle kullanacaksin dersen de anlarim...
bunlarin disinda nacizane bi istek gerci bunu cogu kisi istemis ama bende yineleyim ikinci ekrana widget ekleme acikcasi yapilirmi bilmem ama yapabilirsen super bisey olur....
kardes bunlari samimiyetine guvenerek bi 5530 kullanici olarak yaziyorum sana sadece bilgilendirme amaclidir tenkit ve sikayetim yok sadece tesekkurum olur sana benim tel fw manyagi oldu zaten 3 gunde bir tele asiri yuklendigim icin fw basiyorum ( format yerine) daha baska sorunlarla karsilasirsam sana yazarim ...
ILGI VE ALAKANA SONSUZ TESEKKUR EDERIM...
IYI FORUMLAR...
Bu kadar güzel bir anlatım, bu kadar güzel bir CFW. Valla süper, diyecek birşey yok. Sıfır bilgiyle hiç sorun olmadan kurdum. Telefon sanki baştan yapıldı. Çok teşekkürler. Elinize, emeğinize sağlık.
----------Eklendi @ 20:34:56 ---------- Yazıldı @ 19:39:44 ----------
Arkadaşlar CFW zil seslerini hangi klasorden okuyor, şarkıları hangi klasorden, hafıza kartına oluşturmamız gereken klasorler yok mu ?
eee rambo kardeş sağolasın herkese bir cevap gerek olmayana bile cevap vermişsin ama bizim şu sorunlarla ilgili tık yok ne cevap ne bişi...
oysa hatırlıyorumda 5530 deneyen birinden konuyla ilgili hataları yazarsa yardımcı olacağını söylemiştin ....
ben hala burdayım .... sorunlarda üstte ve 88. sayfada ehh umarım bi zahmete şaayan okursun ...
slm rambo kardes bilmem hatirlarmisin ben 5530 kullaniyorum sana daha once bazi sorunlarla ilgili msj atmistim oncelikle nezaketle yardim talebin icin tesekkur ederim nacizane birkac hata degilde istek diyelim 5530 la ilgili fw sorunlarindan bazilarini paylasiyorum seninle ; 1 kendi browser indan atma sorunu ozellikle wifi kullanirken
2 internet kullanan flash programlarda baglanti belli sure sonra kesiliyor orn. google translate
3 web browser en buyuk yazi karakterinde fakat oldukca kucuk
4 isiklarin yanmama problemi var fakat sanirim bunu halletmissin ayrica yeri gelmisken bir sorum var ( ayni linkten indirdigimiz core ve rofs dosyalari duzeltilmis seklimi dir) sarja kirmizi isikta sonmuyor klasik fw sorunu...
5 bluetooth kulaklik kullanimi ile ilgili bi sorunum var philips marka bir stereo kulaklik kullaniyorum kulakligi baglanti taniyor fakat ses gelmiyor sadece senin fw de degil tum mod fwlerde olan bir durum bu ama bi el atarsan sevinirim belki donanimsal desteklemeden dolayi olabilir sanirim sen bu olaya bi anlam kazandirabilirsin...
6 sensor hassasligi super otesi cok guzel fakat teli durduramiyorum o kadar hassas ki elim titrese ekran donuyo buna.uygun bir program onerir yada hassasligi stabile edersen bana yardimci olursun.
7 rehberde favori kartvizit olarak isaretledigim isimler yok oluyor ayrica widget rehberine yerlesmiyor seciyorum tmm diyor fakat widgette hicbirsey yok bos ...
8 mesaj okuyucuya tr dil meshur aylin yukluyorum fakat hatun yok oluyo secimde yok martinde beceremiyor turkceyi e bizde kullanamiyoruz msj okuyucuyu....
9 acilis ve kapanis ses ve goruntuleri ni degistiremiyorum dahili birlesen diyor varsa bi yolu rica ediyorum ama beni fw boyle kardes oyle kullanacaksin dersen de anlarim...
bunlarin disinda nacizane bi istek gerci bunu cogu kisi istemis ama bende yineleyim ikinci ekrana widget ekleme acikcasi yapilirmi bilmem ama yapabilirsen super bisey olur....
kardes bunlari samimiyetine guvenerek bi 5530 kullanici olarak yaziyorum sana sadece bilgilendirme amaclidir tenkit ve sikayetim yok sadece tesekkurum olur sana benim tel fw manyagi oldu zaten 3 gunde bir tele asiri yuklendigim icin fw basiyorum ( format yerine) daha baska sorunlarla karsilasirsam sana yazarim ...
ILGI VE ALAKANA SONSUZ TESEKKUR EDERIM...
IYI FORUMLAR...
S.A Rambo kardeş (rehberde favori kartvizit olarak isaretledigim isimler yok oluyor ayrica widget rehberine yerlesmiyor seciyorum tmm diyor fakat widgette hicbirsey yok bos)
nacizane bi istek gerci bunu cogu kisi istemis ama bende yineleyim ikinci ekrana widget ekleme acikcasi yapilirmi bilmem ama yapabilirsen super bisey olur
SUNWEST_39 kardeşin bu sözlerine katılıyorum teşekkürler...
Diğer sorunun cevabı bir üstteki cevapta yazıyor müzik durdurucu çalışmıyor