OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
düşündüm taşındım omega 4.5'ten vazgeçtim..tekrardan nokia'nın kendi sürümüne(yada adı her neyse)geçmeye karar verdim...kısaca nokia'nın kendi sürümünü tekrar yüklemek istiyorum.nasıl yapmam gerekiyor?yardımcı olursanız sevinirim...
elbette oluruz ama niye vaz gectin ben yuklemedim ama basarılı bi cfw ye benziyo

jumuu

Üye
elbette oluruz ama niye vaz gectin ben yuklemedim ama basarılı bi cfw ye benziyo

çok güzel bi cfw.lakin bazı takılmalar donmalar canımı sıktı...oyunu açamama,kamerayı açıp resim çekip sildiğimde bunu tekrarlamam(kamera kullanılıyor)uyarısı,telefonun kendine reset atması.bana ağırlaştı gibi geliyor..lakin görsellik açısından mükemmel...özellikle ev ekranına ufak uygulamalarla işlevselliği arttırılmış.ekranı sağa sola sürdüğüm zaman ev ekranı'nı temizleyerek ana resim üzerinin temizlenmesi...bide ekranı kilitlemek içintuş kilidini çektiğimde ekran külütlenmiyor,kısaca ekran kilitleniyor 1 saniue sonra kendi kendine açılıyor,bunu herseferinde 3-4 kez yapmaktan sıkıldım...

anılbaran

anılbaran

Üye
peykii

jumuu

Üye
nokia updater'den tekrar yüklüyorum...

yüklendi...

sado_27

sado_27

Üye
herşey cok guzel yanlız ben bırsey eklemek ıstıyorum neden tema yukleyınce menu ıkonları degısmıyor bence tek kusur bu olsa gerek yınede elınıze saglık :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
dokunmatik hassasiyeti kötü yani hep 2 harf yazıyor ve
opera hala atıyor dediğin dosyaları silmeme rağmen

Dokunmatik aşırı hassas değil, gerektiği derecede hassas. iPhone kullandın mı bilmiyorum ama onun ki çok daha hassas. Bu yüzden kötü olmuyor değil mi ;) Opera atma sorununu az da olsa düzeltmek için konunun son kısmındaki uygulamayı yapabilirsin. Ayrıca Opera Mini kullanırsan daha iyi olur.

çok güzel bi cfw.lakin bazı takılmalar donmalar canımı sıktı...oyunu açamama,kamerayı açıp resim çekip sildiğimde bunu tekrarlamam(kamera kullanılıyor)uyarısı,telefonun kendine reset atması.bana ağırlaştı gibi geliyor..lakin görsellik açısından mükemmel...özellikle ev ekranına ufak uygulamalarla işlevselliği arttırılmış.ekranı sağa sola sürdüğüm zaman ev ekranı'nı temizleyerek ana resim üzerinin temizlenmesi...bide ekranı kilitlemek içintuş kilidini çektiğimde ekran külütlenmiyor,kısaca ekran kilitleniyor 1 saniue sonra kendi kendine açılıyor,bunu herseferinde 3-4 kez yapmaktan sıkıldım...

Bahsettiğin sorunların bazıları C6'nın portlanmasından sonra ortaya çıkan çakışmalardan kaynaklanmaktadır. Donanımların bazılarının bazı yönleri uyumsuz gelmektedir. Ancak orjinal yazılımdan tekrar sıkılacağınızdan eminim (eğer orjinalinden sıkıldıktan sonra bu CFW yi yüklediyseniz). Bu yüzden "Gülü seven dikenine katlanır" atasözünden yola çıkarak yazılımı, küçük sorunlara fazla takılmadan kullanırsanız eminim telefonunuzun çok daha güzelleştiğini görebilirsiniz. Kendim de ilk olarak C6 CFW si kullandığımda aynen sizin gibi düşünmüştüm. Fakat son 2 aydır C6 CFW si kullanıyorum ve oldukça memnunum. Bu arada telefonun ev ekranını görenler, N8 mi bu diye şaşırıyor bu da başka bir hava katıyor telefona :D

herşey cok guzel yanlız ben bırsey eklemek ıstıyorum neden tema yukleyınce menu ıkonları degısmıyor bence tek kusur bu olsa gerek yınede elınıze saglık :)

Menü ikonlarının dosya adlarını tanımayan temalar yüzünden böyle oluyor. Başka türlü temalar yüklersen sorunun çözülebilir :) Ama sevdiğin tema için klasör ikonları değişmiyorsa, onun içinde yapacak birşey yok (normalde var ama ileri düzeydi CFW bilgisi gerektiriyor).

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Hocam bomba olmuş böyle bir şey bekliyordum çuk oturdu eline sağlık :D benim tlfon 5800 hafıza kartı resmi çıkmıyor ev ekranında çokta önemli değil ama söyleyeyim istedim.arkadaşın dediği gibi kilit tuşu çok hassas olmuş gibi bi türlü tuş kitlenmiyor ama ben onu kullanmıyorum ev ekranı kısa yollarına easy locker koydum oradan kitliyorum çok seri :D dokunmatik süper olmuş tırnak kırmaya SON :D

sado_27

sado_27

Üye

Dokunmatik aşırı hassas değil, gerektiği derecede hassas. iPhone kullandın mı bilmiyorum ama onun ki çok daha hassas. Bu yüzden kötü olmuyor değil mi ;) Opera atma sorununu az da olsa düzeltmek için konunun son kısmındaki uygulamayı yapabilirsin. Ayrıca Opera Mini kullanırsan daha iyi olur.

Bahsettiğin sorunların bazıları C6'nın portlanmasından sonra ortaya çıkan çakışmalardan kaynaklanmaktadır. Donanımların bazılarının bazı yönleri uyumsuz gelmektedir. Ancak orjinal yazılımdan tekrar sıkılacağınızdan eminim (eğer orjinalinden sıkıldıktan sonra bu CFW yi yüklediyseniz). Bu yüzden "Gülü seven dikenine katlanır" atasözünden yola çıkarak yazılımı, küçük sorunlara fazla takılmadan kullanırsanız eminim telefonunuzun çok daha güzelleştiğini görebilirsiniz. Kendim de ilk olarak C6 CFW si kullandığımda aynen sizin gibi düşünmüştüm. Fakat son 2 aydır C6 CFW si kullanıyorum ve oldukça memnunum. Bu arada telefonun ev ekranını görenler, N8 mi bu diye şaşırıyor bu da başka bir hava katıyor telefona :D

Menü ikonlarının dosya adlarını tanımayan temalar yüzünden böyle oluyor. Başka türlü temalar yüklersen sorunun çözülebilir :) Ama sevdiğin tema için klasör ikonları değişmiyorsa, onun içinde yapacak birşey yok (normalde var ama ileri düzeydi CFW bilgisi gerektiriyor).

cvp için tşkler ellerıne saglık basarıların devamını dılerım ;)

slhgkmn

Üye
ya bu cfw nedir acaba biraz daha temel ilgi vrebilir misiniz rica etsem?? Hiç bir şey anlamadım :)

sado_27

sado_27

Üye
yok kardeş bunun temalarla alakası yok bu yukledıgım 15 inci tema ama tık yok degısmıyor yardımcı olurmusun veya sen bır tema paylasabılırmısın sorun var sanırım ya bende ya cwf de :)

forward_murat

forward_murat

Üye
s.a arkadaşlar bu omage da FARKLI TEMA EFEKT PROGRAMLARI KULLANABİLİYORMUYUZ (ANİMENUPLUS) gibi

omer_01_01

omer_01_01

Üye
hocam şu oyun, program kasmalarına da bir çözüm bulsak süper olur aslında....

zinse

Üye
arkadaşlar navigasyonu kullanananız var mı ben br turlu uyduya bağlnamıyorum.. Şebeke tabanlı yardımlı açık olmasına rağmen uydu yok bu sorunu nasıl çözeriz epey can sıkıntısı yapıyr

ea55trwof

ea55trwof

Üye
beyler yeri değil fakat bende jaf çalışmıyor.yani anlatmak gerekirse şöyle: emulatör yada jaf ikonuna tıkladığımda pc kilitleniyor.çözebilen varsa yardımcı olsun.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
acaba versiyonda mesaj-klavyede ekstra font simgeleri var mı (yani smileyler harici * ile çıkabilen 6 sayfa) birde slide to unlock yerine tab to unlock u nasıl değiştiririz, bi yardım edermisiniz.. :lol

ea55trwof

ea55trwof

Üye
max boş ram 70 olarak görünüyor capslerde.bende en fazla 40 mb felan. sebebi nedir?

zinse

Üye
tamam sorunu çözdüm

By_Casparov

By_Casparov

Üye
max boş ram 70 olarak görünüyor capslerde.bende en fazla 40 mb felan. sebebi nedir?

flash atmadan önce gereksiz uygulamaları sil ve fps yi 30 dan 35-40 lara çıkar belki bi faydası olur dostum.. kolay gelsin

----------Eklendi @ 16:51:47 ---------- Yazıldı @ 16:49:50 ----------

mesela ben ufak tefek oynamalarla ram oranını 40'dan 55-60 lara kadar çektim ama ortalama 50 ile çalışıyo tel

karizma_07

Üye
x6 var versiyonu v30.0.1 direk omega 4.6 yı yükleyebilrimiyiz

By_Casparov

By_Casparov

Üye
bnce risk alma.. v32 ye yükselt öylelik flashla

Üst Alt