Şimdi gördüm hacı kusura bakma. Açarken dikkat etmemişim.serdar bende açmıştım konuyu hiç bakmamışın ayrıca lenneth browser ve java puanlarına bak bilmesek yutturacan he
Browser ve Java benchmark ne acaba?Bayağı güçlü bir grafik işlemciyle geliyor, benchmark testleride hep 3D grafik ile alakalı olanlar. Bu kadar fark basması normal.
Şimdi gördüm hacı kusura bakma. Açarken dikkat etmemişim.
----------Eklendi @ 18:46:07 ---------- Yazıldı @ 18:45:29 ----------
Browser ve Java benchmark ne acaba?

İNTERNET TABLETİ'nin 1. olduğu testi diyorum TELEFON'un da 2 puan farkla 2. Olduğu test.Galaxy Tab'ın 1. olduğu testimi diyorsun![]()
----------Eklendi @ 18:59:10 ---------- Yazıldı @ 18:58:16 ----------He bide browser markta 1. olduğu test. 
Fark eder mi? 2 puanla 2. olmuş geri kalan herşeyde ezmiş.![]()
Of ya. Galaxy S 2 veya Nokia N9 alacaktım, araya Apple kaynak yaptı i4S ileŞimdi tekrar düşünmem gerek.
Anti İphoncu
şaka bi yana kardeşim iphone aldığımda bikaç anti yorumun olmuşduda ondaniPhone 4 hakkinda dusuncelerim degismedi ki. i4 alacagima N8 alir Belle yuklerim daha iyi. Ama i4S islemci bakimdan cok guclu, kabul ediyorum.Kabul et giriyosun safımızaAnti İphoncu
şaka bi yana kardeşim iphone aldığımda bikaç anti yorumun olmuşduda ondan
Hakkat.hahaha erdem aslında nick inle ve blog unla symbiandan başka ir cihaz kullanmaman gerekir ya neyse

2 sene olsa batardi. N9 ve yeni telefonlar ile Nokia calisanlari kendilerine geldi. Bu arada Nokia nin Symbian i desteksiz birakacagini mi sandiniz? 2016 dan sonra baska firmayla anlasti.Symbiyan Ve Nokia Ölecek Yakındır buda Zaten Ayrıca Daldan dala işletim sistemi çıkaran nokia batığın eşiğinde bana göre.