Iphone 4S: Benchmark Kralı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4S: Benchmark Kralı

Bu arada telefondaki 1ghz'ler iphone 4'teki gibi 800mhz'e düşürülmüş.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hacı ip4 bile ios 5 ile tokatlamıs hepsini :ehe
Ben dedim a5'e gerek yok diye.1 Ghz a4 yapıcaklardı tamam S'e yeter.
Bide 5 çıkarıcaklardı suanki 4S gibi tamamdır :d:

futbol123

futbol123

Üye
1ghz telefonların hızı düşürülmüş ama

Lenneth

Üye
Bayağı güçlü bir grafik işlemciyle geliyor, benchmark testleride hep 3D grafik ile alakalı olanlar. Bu kadar fark basması normal.

Uruloki

Uruloki

Üye
serdar bende açmıştım konuyu hiç bakmamışın ayrıca lenneth browser ve java puanlarına bak bilmesek yutturacan he

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
serdar bende açmıştım konuyu hiç bakmamışın ayrıca lenneth browser ve java puanlarına bak bilmesek yutturacan he
Şimdi gördüm hacı kusura bakma. Açarken dikkat etmemişim.

----------Eklendi @ 18:46:07 ---------- Yazıldı @ 18:45:29 ----------

Bayağı güçlü bir grafik işlemciyle geliyor, benchmark testleride hep 3D grafik ile alakalı olanlar. Bu kadar fark basması normal.
Browser ve Java benchmark ne acaba?

RonaS

RonaS

Üye
arkadaşlar bi tutturmuşlar 5 5 die yahu 4s deilde iphone 5 deselerdi şuanki telefona appleın kimse kıkını çıkarmazdı tamamen psikolojik tüm bunlar.Ve gereğide yok İphone bu Apple bu herzaman üst segment ve herzaman satılacak 1 milyon barajını geçmiş ayrıca yabancı forumlarda apple yakın kaynaklar iphone 5 için 2013 ilk çeyreğinden bahsediyorlar.

Teşekkürler.

Lenneth

Üye
Şimdi gördüm hacı kusura bakma. Açarken dikkat etmemişim.

----------Eklendi @ 18:46:07 ---------- Yazıldı @ 18:45:29 ----------

Browser ve Java benchmark ne acaba?

Galaxy Tab'ın 1. olduğu testimi diyorsun :zuhaha:

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Tab'ın 1. olduğu testimi diyorsun :zuhaha:
İNTERNET TABLETİ'nin 1. olduğu testi diyorum TELEFON'un da 2 puan farkla 2. Olduğu test. :kop:
----------Eklendi @ 18:59:10 ---------- Yazıldı @ 18:58:16 ----------He bide browser markta 1. olduğu test. :zuhaha:

Lenneth

Üye
Yeni Android sürümünün tablet sürümü ile mobil sürümünün birleşimi olacağını unuttun sanırım :ehe

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Fark eder mi? 2 puanla 2. olmuş geri kalan herşeyde ezmiş. :zuhaha:

Del Rey

Del Rey

Üye
Of ya. Galaxy S 2 veya Nokia N9 alacaktım, araya Apple kaynak yaptı i4S ile :dry: Şimdi tekrar düşünmem gerek.

RonaS

RonaS

Üye
Of ya. Galaxy S 2 veya Nokia N9 alacaktım, araya Apple kaynak yaptı i4S ile :dry: Şimdi tekrar düşünmem gerek.

Kabul et giriyosun safımıza :D Anti İphoncu :D şaka bi yana kardeşim iphone aldığımda bikaç anti yorumun olmuşduda ondan

Uruloki

Uruloki

Üye
ne kusuru serdar yani kapatırlar filan ondan şey ettim

Del Rey

Del Rey

Üye
Kabul et giriyosun safımıza :D Anti İphoncu :D şaka bi yana kardeşim iphone aldığımda bikaç anti yorumun olmuşduda ondan
iPhone 4 hakkinda dusuncelerim degismedi ki. i4 alacagima N8 alir Belle yuklerim daha iyi. Ama i4S islemci bakimdan cok guclu, kabul ediyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
hahaha erdem aslında nick inle ve blog unla symbiandan başka ir cihaz kullanmaman gerekir ya neyse

RonaS

RonaS

Üye
Symbiyan Ve Nokia Ölecek Yakındır buda Zaten Ayrıca Daldan dala işletim sistemi çıkaran nokia batığın eşiğinde bana göre.

Del Rey

Del Rey

Üye
Symbiyan Ve Nokia Ölecek Yakındır buda Zaten Ayrıca Daldan dala işletim sistemi çıkaran nokia batığın eşiğinde bana göre.
2 sene olsa batardi. N9 ve yeni telefonlar ile Nokia calisanlari kendilerine geldi. Bu arada Nokia nin Symbian i desteksiz birakacagini mi sandiniz? 2016 dan sonra baska firmayla anlasti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt