PC toplama! İntel DQ965GF board üzerine !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
PC toplama! İntel DQ965GF board üzerine !
Arkadaşlar ekran kartını değiştirmek istiyorum, anakartım destekliyor mu pek bir bilgim yok. şuan için bu anakartın üzerine toplayabileceğim en iyi parçaları ve biliyorsanız fiyatları yazar mısınız? Anakartım:

Resmi Göremeyenler için Link: (resim bana ait değil :) )
Sistem özellikleri:
intel core 2 duo 6600 2.40 ghz
4GB(2*2) Kingston 800 Mhz DDR2 Ram
Ati X1600PRO 512 mb ekran kartı
7200 rpm 250+120gb harddisk
400W Power Supply
işletim sistemi olarak win7 ultimate 64-bit kullanacağım şimdiden teşekkürler...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
butcemız ne kadar kac lıralık bır ekran kartı alabılırsınz

akondd

akondd

Üye
anakartın daha ii olabilir

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı olarak crysis 2, nfs shift 2 vs... yüksek çözünürlük ve detaylarda oynamama yetebilecek seviyede olması yeterli.Bunun için anakartın değişmesi gerekli mi? bütçe alacağım parçalara göre değişebilir az sayıda değişim yaparak performansı yükseltmek istiyorum.

akondd

akondd

Üye
eğer o oyunları oynamak istiyosan anakart ve ekran kartını değiştirmen gerek RAm alırsan da 1066 mhz tercih et

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşımda gigabyte ga-g31m-es2l model anakart var ve daha yeni hd6870 ekran kartı aldı. Gayet güzel çalıştığını söylüyor. anakart özelliklerimizde ben bir fark göremedim?

akondd

akondd

Üye
senin anakartın markası biostar mı

----------Eklendi @ 18:38:49 ---------- Yazıldı @ 18:34:09 ----------

anakart alacaksan tavsiyem gigabayte yada asus (asus daha mantıklı ama)

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
ankartımın markası intel :) resimdeki gibi 4 tane ram slotu pci express x16 falan var

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kardeş tamam şimdi sen bana bir fiyat söylemelisin ki ona göre yardımcı olayım
parayı bilmeden kafama göre bir öneride bulunamam
önümüzde 4 seçenek var
1
anakartını değiştirmiceksin elindeki paraya güzel bir ekran kartı alıcaz kullanacaksın böyle
2
yeni bir anakart alıcaksın DDR3 olacak ve elindeki 4 GB rami satıp 4 GB 1333 mhz DDR3 ram alacaksın ve birde ekran kartı
3
yeni anakartı DDR2 olarak alacaksın ramleri değişmene gerek kalmadan birde ekran kartı alacaksın<br>ama sistemin eski olarak kalacak bunu tavsiye etmiyorum vereceğin paraya yazık
4
elindeki işlemci, ekran kartı ve ramleri satacaksın. harddiskler ve kasa kalacak sana yeni bir kasa toplicam ben
eline geçecek paraya göre senin bütçene göre en iyi sistemi hazırlicam sana

bu arada 400 watt powerın gerçek 400 watt mı ? ve markası nepowerında yanınki yazıların fotoğrafını çekip koyarsan sevinirim :)

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
1. seçenek aklıma yattı. ekran kartı için 300-350 tl ayırabilirm. ekran kartını karşılayacak (board korumalı) birde psu alıcam. malum daha geçen gün fiş çekilince yandı :) PSU için 180 tl civarı bişey söyleyebilirim. yetmez derseniz zorlamaya çalışıcam :)

frosty

frosty

Üye
benim pc de 4 yıllık biostar anakart var model numarasını bilmiyorum 8gb ddr 2 ram , PCI express felan girişi var bende buna uygun bi ekran kartı almak istiyorum.işlemcim 3.01 ghz falan buna uygun 250 tl ye kadar bi ekran kartı önerirmisiniz.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
benim pc de 4 yıllık biostar anakart var model numarasını bilmiyorum 8gb ddr 2 ram , PCI express felan girişi var bende buna uygun bi ekran kartı almak istiyorum.işlemcim 3.01 ghz falan buna uygun 250 tl ye kadar bi ekran kartı önerirmisiniz.
kardes sen yenı bıkonu ac anakartının modelını yaz telefondan baktıgım ıcın konu ıcınde karıstırıyorum

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
İşine karışmak gibi olmasın ama bu anakart üzerine Her ne kadar ekleme veya artırma yaparsan yap İstediğin grafik verimini alamazsın
En iyisi bi 300 TL fazla ver komple anakartı değiştir daha iyi olur
Sadece benim önerim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kardeş madem bütçe bu kadar 550tl var elimizde bence biraz daha zorla bütçeyi olmadı kredi kartına taksit yap
elindeki parçaları sat 2. elden biraz daha para gelsin
sana yeni bir pc toplayalım
çünkü elindeki anakart 300 liralık bir ekran kartını kaldırmaz
hani kaldırırda performans alamazsın darboğaz yaratır

sana tavsiyem yeni bir kasa toplamak
değişecek parçalar
anakart ram işlemci power ve ekran kartı

gerisi var zaten

athlon II x3 455
msı 760gm p23 fx anakart
4 gb 1333mhz ddr3 team elite ram
powercolor HD5770 ekran kartı
birde 500 watt power
toplam 700 TL felan tutar

şiddetle tavsiye ediyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...