Kadınlar bu yüzden aldatıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Boynuz kadına da erkeğe de aynı oranda zarar verir,hazmetmek için iyi bir mide gerekli bence cinsiyetle alakalı birşey değil
y aşu eşitız falan ayakları yalan
kadın daha duygusal bakıyo bazen ewet mide meselesı falan bıyerde haklısınız ama bi kadın belkı susar ama erkek asla susmaz

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
umarım başına gelmez o zaman :D

pelın_

geniş mezhep mi bence bunun farklılığı olmaz ya iğrenç bi durum ben kafayı yerim var ya :ehe
ii

işt ebak olay bu sen kafayı yersin belki gıdıp o kızı yada çocugu bulup döversin sinirini alırsın kadın ise ewde oturup ağlar
kendine zarar verırı (tabı hepsi diyıl)

esra senden tırstım ondan belırtmek ıstedım bunu

greenmile

greenmile

Üye

y aşu eşitız falan ayakları yalan
kadın daha duygusal bakıyo bazen ewet mide meselesı falan bıyerde haklısınız ama bi kadın belkı susar ama erkek asla susmaz

Pelin sorun susup susmamak değil ki?Sonuçta her iki cinsiyette de aynı yıkımı yaratacaktır.Ha başına böyle bişey geldikten sonra gidip öldürsen ne fayda? Silersin olur biter:)

----------Eklendi @ 22:48:43 ---------- Yazıldı @ 22:48:01 ----------

umarım başına gelmez o zaman :D

öyle bi imkan yok su uyur ben uyumam :ehe

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

pelın_

Pelin sorun susup susmamak değil ki?Sonuçta her iki cinsiyette de aynı yıkımı yaratacaktır.Ha başına böyle bişey geldikten sonra gidip öldürsen ne fayda? Silersin olur biter:)

dogru silersin ama nasıl silersin orası ayrı

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

öyle yapmıyolar işte yakın tarihte yaşadım ben!!yani şahit oldum.arkadaşım sevgilisini aldatmış.sevgiliside seni seviyorum affettim dedi :D (bunu söyleyen erkek )

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

öyle yapmıyolar işte yakın tarihte yaşadım ben!!yani şahit oldum.arkadaşım sevgilisini aldatmış.sevgiliside seni seviyorum affettim dedi :D (bunu söyleyen erkek )

böleside var tabi kanmayın kızım aman sakın:)
maymun gözünü açsın aman haaa

greenmile

greenmile

Üye

dogru silersin ama nasıl silersin orası ayrı

elbette kin ve nefret silemeyeceği şey yok

----------Eklendi @ 22:52:15 ---------- Yazıldı @ 22:51:31 ----------

o zaman o arkadaşın bir kez daha aldatılmaya mahkum :) nasıl olsa alışmış eskisi gibi koymazda :D

• Beğen

pelın_

aklı olan aldatıldıgını hissettıgı anda engüzel yerınden bi tekmeyi basmali zamnında yapmadım ama çok pişmanım:ehe

Şizofren_

Şizofren_

Üye
Kadınlar aldatıyor derken evlilerden bahsediyoruz değil mi? Evli kadın sebebi ne olursa olsun aldatıcak ve adam sessiz kalacak ve onu hayatından silecek. Sessiz kalmak ve hayatından silmek derken boşanır olur biter mi demeye getiriyorsunuz? Gözüyle görmediyse bunu birinden duyduysa evet bu mümkün. Fakat gözüyle çalışırken gördü onları ve üzerlerinde iş kıyafetleri var (iş kıyafetlerinden kasıt anlaşılmıştır). Erkek böyle bir durumda arkasını dönüp gidermi acaba sadece sanmıyorum. Çıldırır kendini yada kadını öldürür mü bilemem ama... O kadın veya diğer erkek tanınmayacak hale geleceği kesin.

pelın_

Kadınlar aldatıyor derken evlilerden bahsediyoruz değil mi? Evli kadın sebebi ne olursa olsun aldatıcak ve adam sessiz kalacak ve onu hayatından silecek. Sessiz kalmak ve hayatından silmek derken boşanır olur biter mi demeye getiriyorsunuz? Gözüyle görmediyse bunu birinden duyduysa evet bu mümkün. Fakat gözüyle çalışırken gördü onları ve üzerlerinde iş kıyafetleri var (iş kıyafetlerinden kasıt anlaşılmıştır). Erkek böyle bir durumda arkasını dönüp gidermi acaba sadece sanmıyorum. Çıldırır kendini yada kadını öldürür mü bilemem ama... O kadın veya diğer erkek tanınmayacak hale geleceği kesin.

işte anlatmak istedigim buydu
peki aynısını tam tersi düşün kadın helede çocugu varsa erkek gelır özurdıler bi yüzük bi çicek oldu bittı
yada bunu yapmayıp enfazl aboşanır yolunabakar

Şizofren_

Şizofren_

Üye

işte anlatmak istedigim buydu
peki aynısını tam tersi düşün kadın helede çocugu varsa erkek gelır özurdıler bi yüzük bi çicek oldu bittı
yada bunu yapmayıp enfazl aboşanır yolunabakar
İşte o yanlış bir şey. Kadın çoçuğu var diye sineye çekicek he. Tamam adamı evire çevire dövemez yada belki erkek kadar çileden çıkıp öldürmek isteyemez, istese de yapamaz diyelim. Neden sineye çeksin. Çekenler var evet onlar çaresiz insanlar işte. Sığınacak, tutunacak dalı olmayan, ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlar.

• Beğen

pelın_

vay arkadaş ben sustum ya tamm

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
İşte o yanlış bir şey. Kadın çoçuğu var diye sineye çekicek he. Tamam adamı evire çevire dövemez yada belki erkek kadar çileden çıkıp öldürmek isteyemez, istese de yapamaz diyelim. Neden sineye çeksin. Çekenler var evet onlar çaresiz insanlar işte. Sığınacak, tutunacak dalı olmayan, ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlar.
ekonomik özgürlüğümüz var biz de aldatılıyoruz baksana :D

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt