Samsung Gio Dokunmatik Problemi Yardım Edermisiniz Lûtfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Gio Dokunmatik Problemi Yardım Edermisiniz Lûtfen
10 günlûk telefon dokunmatigi bazen saçmalıyo ve sonra dûzeliyo ama tekrardan aynı problem geri ve secenek tusu hiç görev yapmıyo sürüm felan attım fayda etmedi
beyaz kapakli
made in china by samsung
android 2.1 yüklü
bilen varsa yardım etsin sagolun

y n s c n

y n s c n

Üye
Peki bu yavaşlama sarja taktıktan sonramı oluyor ? Eğer öyleyse bi arkadasımdada o sorun mevcut.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
aynen telefonu kapatıp sarja takıyorum dokunmatigi neredeyse çalışmaz durumda oluyo geri ve secenek tuşu işlem yapmıyo

y n s c n

y n s c n

Üye
aynen telefonu kapatıp sarja takıyorum dokunmatigi neredeyse çalışmaz durumda oluyo geri ve secenek tuşu işlem yapmıyo

Anladım kardesim tam tahmin ettiğim gibi, ekranını tırnakla bastırınca ancak algılıyor bu genel bi sorun. Bunu düzeltmek istiyosan telefonu sarjdan cıkarıp restart at düzelir :oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
yok be oda olmadı keske o kadar basit olsa ama yok.dûn hiç problem olmadı gece şarja taktım sabah açınca dokunmatik ayni daha yeni düzeldi.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
sorun neden kaynaklanıyor olabilir bide made in china olmasından olabilirmi hangi sûrümü ónerirsiniz.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
donanımsal ise hiç dûzelmezki napacagiz o zaman.

baranselona

baranselona

Üye
samsunglarda O sorunun yazilimla alakasi yok diye biliyorum.. dokunmatik panel bozulmus olabilir... servise ver eger dokunmatk panelle ekran ayri ise paneli degistirirler.. eger ekranla panel birlesikse butun ekrani degistirirler...

y n s c n

y n s c n

Üye
samsunglarda O sorunun yazilimla alakasi yok diye biliyorum.. dokunmatik panel bozulmus olabilir... servise ver eger dokunmatk panelle ekran ayri ise paneli degistirirler.. eger ekranla panel birlesikse butun ekrani degistirirler...

Sorun tam olarak sarja takınca oluyomus, bizim arkadasada oldu takar takmaz bi ağırlık çöküyomus cihaza dokunmatik reaksiyon hızı diye bişey kalmıyomus vesaire.. Donanımsal bi sorun kesinlikle..

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
arkadaşlar beni dinleyin bu yazılım sorunu menü>ayarlar>uygulamalar>çalışan servisler işinize yaramayanları kapayın bunlar görev yöneticisinden kapanmayan uygulamalar ram daha rahatlıyo ve dokunmatik sorunuda kalkıyo wifi yı kapattıktan sonra yine bakın en çok wifide uygulamalar başlıyo bide gio nun fabrika sürümü 2.1 değilki benimkinin sürümü bile 2.3.4 imkansız

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar beni dinleyin bu yazılım sorunu menü>ayarlar>uygulamalar>çalışan servisler işinize yaramayanları kapayın bunlar görev yöneticisinden kapanmayan uygulamalar ram daha rahatlıyo ve dokunmatik sorunuda kalkıyo wifi yı kapattıktan sonra yine bakın en çok wifide uygulamalar başlıyo bide gio nun fabrika sürümü 2.1 değilki benimkinin sürümü bile 2.3.4 imkansız
sendede bu problem oluyomu

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
şu an telefon şarjda buradan yazıyom sakin çok hızlı benim dediğim şeyi yapın farkı hissedeceksiniz

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
aynen ha dedigini yaptım hizlandı ram hep 93 te dokunmatige faydası varmi

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
zaten dokunmatiği çldırtan ram

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
çıldırtan derken ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt