Elektr0
Üye
hehe dayanamadı

hehe dayanamadı

sende deste android diye anlatmadabenim kesin gitmem lazım Mikro denetleyici dersi görüyoruz öğrenmek istediğim şeydi elektronikte![]()
başta ertuğrul aratmış zatenandroid li c7 google da çok aranmıştır bu bugün![]()
oyun ve destek bolumlerinde yogunluk var diger bolumlerde idare eder.. kendimi hava durumu spikeri gibi hissettim nedenseandroid forumu nasıl hareketli mi ?

yarin okul var ama gitmicem![]()
haftada kac gun ders goruyosunuzbenim kesin gitmem lazım Mikro denetleyici dersi görüyoruz öğrenmek istediğim şeydi elektronikte![]()

oyun ve destek bolumlerinde yogunluk var diger bolumlerde idare eder.. kendimi hava durumu spikeri gibi hissettim nedense![]()

kim evleniyorçok yorgunum dügün den gelıyorum ayakt adurcak halım yok bırıne bı haber vermem gerekıyodu ondan gırdım
öhüüüü öhüüüüü iyi geceler pelin_ ?çok yorgunum dügün den gelıyorum ayakt adurcak halım yok bırıne bı haber vermem gerekıyodu
ondan gırdım
evet hatırladım şu kınası yanmıştı o arkadaşınçok yorgunum dügün den gelıyorum ayakt adurcak halım yok bırıne bı haber vermem gerekıyodu
ondan gırdım
ne yalan söylim bende "c7 ler android li mi " diye konu açıcaktım vazgeçtim![]()

3.5 günhaftada kac gun ders goruyosunuz![]()
bende burda yazilanlari ilk gordugumde nolmus ln dedm kendi kendime c7 ye nasl becermsler portlamayi diye dusundmne yalan söylim bende "c7 ler android li mi " diye konu açıcaktım vazgeçtim![]()

elbistan kardeşimertugrul marasın neresinden ?

ben 5 sne sonra Allah'tan bişi olmaz sakim evleniyor

elbistan kardeşim![]()

bende burda yazilanlari ilk gordugumde nolmus ln dedm kendi kendime c7 ye nasl becermsler portlamayi diye dusundm![]()

hmm bizim 2 gun3.5 gün
hesapladim stajlar haric butun devamsizlik haklarimi kullansam geriye 13 gun kaliyor.. yani 13 gun daha okula gitsem sinifi geciyorum