Overlock telefon işlemci hızını artırmak

Sponsorlu Bağlantılar

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

WebStyle

WebStyle

Üye
Yüklemeyeyim yüklemeyeyim diyordum ama sonunda 800Mhz olarak ayarlayıp yükledim. Symbian belle kullanıyorum performans da hiç bir fark göremedim ayrıca "PhoNetInfo" programından Cpu Speed eskisi gibi 680Mhz yazıyor. Hiç bir değişiklik olmadı. Zaten hemen programı cihazdan sildim..

engin_erg

engin_erg

Üye
800mhz seçtim bazı arkadaşlar işe yaradığını yazmış ama bende hiç birşey değişmedi açılış hariç bu defa daha yavaş açıldı simgeler falan anca yerine geldi

eyo18

Üye
arkadaşlar telim belle yükledim gerçktn hızlndı menü geçişleri oyunlar klasörüne giriş hızlandı

spartuas

spartuas

Üye
Ya tamam biz değişiklik gördük ama az. Sizde telefonun uçmasını beklemiyorsunuz heralde. :D

Dampierre

Dampierre

Üye
bu yazılım 5800 gibi telefonlar için. Symbian 3 işe alakası yok. Çok araştırdım, symbian 3 için overclock şu an imkansız

ahmetdemircim

Üye
bende yükledim bişi olmadı sonra geri kaldırdım.

SilentOne

SilentOne

Üye
beyler fake bu program 5800 olduqu zamnda kurdum gram fark etmedi

ahmetdemircim

Üye
i8910 u nasıl overciock ediyorlardı ? Neden nokiaları overclock edemiyoruz

FastBreaker

FastBreaker

Üye
ben yüklemem,sonuçta adamlar ölçmüş biçmiş 680 mhz yapmışlar. neden 700 mhz yapmamışlar ? vardır bi bildikleri. çalışsa bile yüklemeyin bence. ısınır falan o kadar para saydık öyle değil mi ?

erollcelik

erollcelik

Üye
ayrıca bu bprogram hackli teller için olsa gerek çünkü bende korumalı içerik yüklenemez diyor.

slant1111

slant1111

Üye
evet hackli olması gerekyor :oke:

lutfi07

Üye
walla c7 ye yüklemeye çalıştım ama güvenilmeyen bi sağlayıcıdan olduğundan yüklenmemiştir diye mesaj verdi

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Arkadaşlar hizan arkadaşımız paylaşımını yapmış fakat şöyle söyleyeyim Uruloki adlı üyeyi tanırsınız o söylemişti bana.Phoenix ile overclock yapıldığını fakat işlemcinin 700 mhz den sonra cihaza reset attırdığını paylaşmıştı.ben zannetmiyorum 800 mhz e kadar tırmanacağını.madem 800 mhz o pili günde en az 3 kere şarj etmeniz lazım.imkansız değil ama Nokia'nın kendi cephesinden böyle birşey gelmediği takdirde gerisine pek inanmayın derim...

spartuas

spartuas

Üye
Arkadaşlar hizan arkadaşımız paylaşımını yapmış fakat şöyle söyleyeyim Uruloki adlı üyeyi tanırsınız o söylemişti bana.Phoenix ile overclock yapıldığını fakat işlemcinin 700 mhz den sonra cihaza reset attırdığını paylaşmıştı.ben zannetmiyorum 800 mhz e kadar tırmanacağını.madem 800 mhz o pili günde en az 3 kere şarj etmeniz lazım.imkansız değil ama Nokia'nın kendi cephesinden böyle birşey gelmediği takdirde gerisine pek inanmayın derim...
Ya bizde zaten telefonun hızı 800mhz olsun demiyoruz. Hızlandırsın yeterli. Yükledim hızlanma var. Şarj sorunum yok. Nokia cephesinden böyle programlar beklersek daha çok bekleriz. Böyle programları kurarız. Sorun yok. :oke:

yasarca

yasarca

Üye
ben n8 yukledim anna yuklu 5gundur kullaniyorum performans super 800mhz ayarladim telefona yetisemiyorum baya hizlandi tesekkurler

kalbimdesiin

Üye
ben n8 yukledim anna yuklu 5gundur kullaniyorum performans super 800mhz ayarladim telefona yetisemiyorum baya hizlandi tesekkurler
Bende c7 ye yükledim 800 mhz seçtim denedim telefonu açtım açılış hızı Acayip Farketti ana ekrana geldiğimde Önceden widgetler tek tek yükleniyordu şimdi bi anda HepsI yükleniyo Baya bi hız artışı var tavsiye ederim c7 anna cihaz

Lenneth

Üye

Abartma, 1.4 ghz işlemcili telefonum ortalama kullanımla 2.5 gün gidiyor. 800 mhz'e çıkartsalar batarya süresinde hissedilir bir değişim olmaz.

Üst Alt