i8910 u nasıl overciock ediyorlardı ? Neden nokiaları overclock edemiyoruz
walla c7 ye yüklemeye çalıştım ama güvenilmeyen bi sağlayıcıdan olduğundan yüklenmemiştir diye mesaj verdi
Ya bizde zaten telefonun hızı 800mhz olsun demiyoruz. Hızlandırsın yeterli. Yükledim hızlanma var. Şarj sorunum yok. Nokia cephesinden böyle programlar beklersek daha çok bekleriz. Böyle programları kurarız. Sorun yok.Arkadaşlar hizan arkadaşımız paylaşımını yapmış fakat şöyle söyleyeyim Uruloki adlı üyeyi tanırsınız o söylemişti bana.Phoenix ile overclock yapıldığını fakat işlemcinin 700 mhz den sonra cihaza reset attırdığını paylaşmıştı.ben zannetmiyorum 800 mhz e kadar tırmanacağını.madem 800 mhz o pili günde en az 3 kere şarj etmeniz lazım.imkansız değil ama Nokia'nın kendi cephesinden böyle birşey gelmediği takdirde gerisine pek inanmayın derim...

Bende c7 ye yükledim 800 mhz seçtim denedim telefonu açtım açılış hızı Acayip Farketti ana ekrana geldiğimde Önceden widgetler tek tek yükleniyordu şimdi bi anda HepsI yükleniyo Baya bi hız artışı var tavsiye ederim c7 anna cihazben n8 yukledim anna yuklu 5gundur kullaniyorum performans super 800mhz ayarladim telefona yetisemiyorum baya hizlandi tesekkurler
Arkadaşlar hizan arkadaşımız paylaşımını yapmış fakat şöyle söyleyeyim Uruloki adlı üyeyi tanırsınız o söylemişti bana.Phoenix ile overclock yapıldığını fakat işlemcinin 700 mhz den sonra cihaza reset attırdığını paylaşmıştı.ben zannetmiyorum 800 mhz e kadar tırmanacağını.madem 800 mhz o pili günde en az 3 kere şarj etmeniz lazım.imkansız değil ama Nokia'nın kendi cephesinden böyle birşey gelmediği takdirde gerisine pek inanmayın derim...