BELLE de fotograf ve video duzenlemeyi bulamiyorum Yardim!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vaaab

Üye
    Konu Sahibi
BELLE de fotograf ve video duzenlemeyi bulamiyorum Yardim!!!!
belle yukledim ve fotograf video duzenleme seceneklerini bulamiyorum nerede bunlar ??

cihatyılmaz

Üye
aynı sorun bendede var kardeşim çözemedim hala düzenleme seçeneği yok büyük ihtimal daha hazır olmayan sistemi yüklediğimiz içindir

mirzasinan

mirzasinan

Üye
yokki :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

bulamazsın tabi zaten video foto düzenleme ayrı programları var onları deneyin.

zikfirsel

zikfirsel

Üye
ne yana düşüyo o programlar??

realplayer2

realplayer2

Üye
arkadaşlar nasıl yok yaa bende onu anlamıyorum ivo 3.1 var bende de menüde video ve fotoğraf düzenleyici uygulamaları var galeride fotoğrafın üstüne basılı tut düzenle de kamerada fotoyu çektikten sonra altta kalem işareti var bas ona düzenleyici açılıyo valla anlamadım yani

• Beğen
Tepkiler: n000k

İsmail Çolak

Üye
aynen bendede var fotograf ve video düzenleyicisi :) nasıl bulamıyorsunuz bilmiyorum ya flash atarken yanlış attınız yoksa olmaması imkansız.

• Beğen
noar

noar

Üye
Arkadaslar bende Belle'yi normal flash atarak yukledigim zaman resim ve video duzenleme yoktu.
Sonra tekrar flashladim ama bu sefer Dead Flash olarak Belle'yi yukledim.. resim ve video duzenleme geri geldi ve hic bir sorun yok..

Dead flash atarak yukleyin belle'yi sorun yasamasiniz.

mkryvz

mkryvz

Üye
Arkadaslar bende Belle'yi normal flash atarak yukledigim zaman resim ve video duzenleme yoktu.
Sonra tekrar flashladim ama bu sefer Dead Flash olarak Belle'yi yukledim.. resim ve video duzenleme geri geldi ve hic bir sorun yok..

Dead flash atarak yukleyin belle'yi sorun yasamasiniz.
Kullandığın Belle Türkçe mi?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Delight Belle v3.2 Türkçe kullanıyorum. Foto ve Video Editörü mevcut.

İsmail Çolak

Üye
zaten en sağlıklı şekil dead phone olarak yükleme...

mkryvz

mkryvz

Üye

Sen normal flash atarak mi yukledin ??
Evet, ama daha sonra rofs2 dosyası farklı olan bir sürüm denedim. Telefone dead phone olarak flash atmam gerekti. Java sorunları falan çıkıncada tekrar ivo777 ye döndüm.

realplayer2

realplayer2

Üye
dostlarım 3.1in daha kullanışlı olduğu daha az sıkıntı çıkardığını forumda biraz gezinin görürsünüz zaten bu işlerden daha çok anlayan arkadaşlar 3.1i tavsiye etti onların yöntemi normal flaşla da yükledik gayet güzel oldu tema efektlerini istediğimiz gibi değiştiriyoruz artık telefon uçtu gidiyo valla:) şaka bi yana normal flaşla 3.1 yükleyin gerçekten harika

• Beğen

bekir23

Üye
delight belle v3.2 turkcesini kurmak istiyorum nasıl bulabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...