BELLE de fotograf ve video duzenlemeyi bulamiyorum Yardim!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
Madness CFW öneririm forumda aratın bulursunuz ;) Benim CFW'm

zikfirsel

zikfirsel

Üye
arkadaşlar nasıl yok yaa bende onu anlamıyorum ivo 3.1 var bende de menüde video ve fotoğraf düzenleyici uygulamaları var galeride fotoğrafın üstüne basılı tut düzenle de kamerada fotoyu çektikten sonra altta kalem işareti var bas ona düzenleyici açılıyo valla anlamadım yani

valla kardeş şööle oldu;
önce dead phone ardından alman annası sonra da ivo3.1 tr flashladım.
o gün bu gündür foto ve video düzenleyiciler yok bende de.
ayrıca yeni sürüm çekilen fotoları DCIM diye bir klasöre attığından galeriyi açınca son çekilenleri görmüyo tel,
kamerayı açıp bi foto çekince normale dönüyor galeri...

hadi buyur burdan yak :) dead phonesa dead phone ama yok, nedir tavsiyeniz??

zikfirsel

zikfirsel

Üye
üşenmedim oturdum;
bu kez önce
[h=3]Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (N8 icindir):[/h]KONU BAŞLIĞINDAN iskandinav pr1 DEAD PHONE ardından
[h=3]Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]:[/h]konu başlığından anna tr ve belle 3.1 yükledim ama
YOK YOK YOK! fotoğraf ve düzenleyeciler yine YOK!
anna dahil var iki uygulama da telefonda ama belle 3.1'i flashlayınca sizlere ömür, yellerinde yeller esiyor...
ne uygulamalarda ne fotoğraf üzerine tıklayınca düzenle fln... sanırsın hiç olmamış zaten...

şimdi de burdan yakalım hep beraber :) var mı çözecek yiğit bir kardeşim???

noar

noar

Üye
Soyle soyleyim, ben ilk once downgrade yapmistim PR1.0 geri dondum.
Sonra alman anna'siyla normal flash attim, ama navifrime'de butun alman anna'yi indirdim toplam 9 dosya yanilmiyosam.
Sonra ivo777 3.1 dead flash atarak yukledim.. ve sorunsuz hersey yuklendi.

TheMadness

TheMadness

Üye
CFW den CFW'ye değişir.

zikfirsel

zikfirsel

Üye
belleyi dead phone ile nasıl yüklüyorsun anlatır mısınız :(
ben hem alman annsı hem eurotr hem de variant tr ile denedim pr1.0 üstüne flashı.
anna'ya kadar foto vs herşey düzgün lakin belleyi flashlayınca uygulamalar eksiliyo vs.
şu an pr1.0dayım, yardım edin de adam gibi halledeyim şu işi, kafam çorba oldu...

noar

noar

Üye
Phoenix'te ayarlari yaptiktan sonra son adimda dead flashing isaretle ve telefonu kapat, usb kabloyu bagla
kabloyu bagladiktan sonra telefon sarj olmamya baslar, tekrar telefonun kapama dugmesini 8 saniye basili tut telefon titreyecektir
titredikten sonra Refurbish' tikla.

n000k

n000k

Üye
Phoenix'te ayarlari yaptiktan sonra son adimda dead flashing isaretle ve telefonu kapat, usb kabloyu bagla
kabloyu bagladiktan sonra telefon sarj olmamya baslar, tekrar telefonun kapama dugmesini 8 saniye basili tut telefon titreyecektir
titredikten sonra Refurbish' tikla.
hani şu 8 saniye basılı tutunca 3 kere titremesini beklicez öylemi?

noar

noar

Üye
evet

noar

noar

Üye
Rica ederim arkadasim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...