iPhone 4S Hakkında bilgisi olan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
bu cihaz N9 uda altüst etti diyebiliriz.. :) N9 da yalan oldu.nokia yine geride :)

61semih

61semih

Üye
2116 TL ile 2600 TL baya uygunmuş :)

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
gerçekten de çok çok uygun yapmışlar

nerdesingol

Üye
adamlara bak ya millet kaç para maaş alıyoki o parayı versin o paraya varya ben bir masaüstü kurarım üstüne binip uçarım : ))

ArMaGeDdOn_87

Üye
bu fiyat olcaksa eğer biz yine n9 a doğru yönelcez galiba :) ama şu anda piyasadaki lider telefon .. iPhone 4s dir..bnce..

Uruloki

Uruloki

Üye
@nerdesingol masaüstünüde yanında taşırsın zaten cebine filan atarsın

Del Rey

Del Rey

Üye
İos faktörünü unutmuyorum tabiki arkadaşım... Şuan gördüm ki işlemcisi 1 GHz frekans hızında çalışan çift çekirdekli Apple A5 işlemcisi maxicep anasayfasında mevcut...
Yani 1.5 ghz'lık çift çekirdekli ve yüksek grafik sunan telefonların oldugu bir dönemde donanım ve tasarım olarak bence çok fazla birşey vermedi Apple...
Ama İOS 5 tabiki hız ve uygulama bakımından kat kat iyi olacaktır... zaten işletim sistemi çok iyi oldugu için tercih ediliyor...
Bakıp göreceğiz

Bu sefer 199 dolarlık modeli Türkiye'de o fiyata satılmaz arkadaşım bunu Apple açıkladı hangi ülke olursa olsun uygun fiyatda satılacak...

Daha önceki modeli dışarıda 500 doların üstündeydi yanlış hatırlamıyorsam...
16 gb'lık Model Türkiye'de 700 tl civarında satılırsa şaşırmayın...
Apple'nin yeni bir stratejisi bu...

Arkadaşım, şu andaki hiçbir telefonda (bildiğim kadarıyla) çift çekirdekli GPU yok. CPU da çift çekirdek. Al sana 4 çekirdek. Bir de kamera kalitesi beni bile şaşırttı. SGS 2 yerine bunu alabilirim, yalnızca ekran biraz küçük.

Not - Optimus serisinden birinde çift çekirdek GPU varmış.

Lenneth

Üye
Arkadaşım, şu andaki hiçbir telefonda (bildiğim kadarıyla) çift çekirdekli GPU yok. CPU da çift çekirdek. Al sana 4 çekirdek. Bir de kamera kalitesi beni bile şaşırttı. SGS 2 yerine bunu alabilirim, yalnızca ekran biraz küçük.
LG Optimus 3D de dual core gpu olmasi lazim.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
gerçekten düşük bütçeliler için yapılmış çok uygun :ehe

Consul9

Consul9

Üye
ne diyorsunuz arkadaşlar 4 yaklaşık 1800 lira, 4s 2100 civarı artı, 4ten donanımsal olarak çok üstün durumda

pRime.

pRime.

Üye
hacı bak ne dicem sırf çekirdek sayısına bakma bunu veri yolu hızı var cahce bellekleri var yine cahce bellek hızları var sonra ram hızları var bunuda katmak lazım ama değil mi ki ipad ile ipad2 benchmark sonuçlarına bak anlarsın zaten beni esas heyecanlandıran sadece 4s de olan siri özelliği süper telefon sizinle konuşuyor resman fena br olay
Evet o olay çok süper olmuş.
----------Eklendi @ 20:24:24 ---------- Yazıldı @ 20:21:43 ----------
LG Optimus 3D de dual core gpu olmasi lazim.
Powervr543 yine daha güçlü ama.
----------Eklendi @ 20:27:13 ---------- Yazıldı @ 20:24:24 ----------Fiyatın her zamanki gibi abartılı olması kötü. Cihaz güzel ama o parayı bence haketmiyor. 2000 tl sayılmaz her ne kadar donanımı güçlü olsa da.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İphone 4 1800 liralardaysa bu cihaza 2000'in üstünde fiyat biçilmesi normal.

pRime.

pRime.

Üye
İşte o fiyatlar kötü. Ipod işimi görüyor.

Lenneth

Üye
İşte o fiyatlar kötü. Ipod işimi görüyor.

iPhone 4 Türkiye'ye ilk geldiğinde 2700 liradan satılıyordu, bakalım bu cihaz 3000 'i geçecek mi merak ediyorum ilk serisi geldiğinde.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
=

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Üst Alt