İos faktörünü unutmuyorum tabiki arkadaşım... Şuan gördüm ki işlemcisi 1 GHz frekans hızında çalışan çift çekirdekli Apple A5 işlemcisi maxicep anasayfasında mevcut...
Yani 1.5 ghz'lık çift çekirdekli ve yüksek grafik sunan telefonların oldugu bir dönemde donanım ve tasarım olarak bence çok fazla birşey vermedi Apple...
Ama İOS 5 tabiki hız ve uygulama bakımından kat kat iyi olacaktır... zaten işletim sistemi çok iyi oldugu için tercih ediliyor...
Bakıp göreceğiz
Bu sefer 199 dolarlık modeli Türkiye'de o fiyata satılmaz arkadaşım bunu Apple açıkladı hangi ülke olursa olsun uygun fiyatda satılacak...
Daha önceki modeli dışarıda 500 doların üstündeydi yanlış hatırlamıyorsam...
16 gb'lık Model Türkiye'de 700 tl civarında satılırsa şaşırmayın...
Apple'nin yeni bir stratejisi bu...
LG Optimus 3D de dual core gpu olmasi lazim.Arkadaşım, şu andaki hiçbir telefonda (bildiğim kadarıyla) çift çekirdekli GPU yok. CPU da çift çekirdek. Al sana 4 çekirdek. Bir de kamera kalitesi beni bile şaşırttı. SGS 2 yerine bunu alabilirim, yalnızca ekran biraz küçük.
sudan ucuz bende şimdi abartırla sandım dı2116 TL ile 2600 TL baya uygunmuş![]()

Evet o olay çok süper olmuş.----------Eklendi @ 20:24:24 ---------- Yazıldı @ 20:21:43 ----------hacı bak ne dicem sırf çekirdek sayısına bakma bunu veri yolu hızı var cahce bellekleri var yine cahce bellek hızları var sonra ram hızları var bunuda katmak lazım ama değil mi ki ipad ile ipad2 benchmark sonuçlarına bak anlarsın zaten beni esas heyecanlandıran sadece 4s de olan siri özelliği süper telefon sizinle konuşuyor resman fena br olay
Powervr543 yine daha güçlü ama.----------Eklendi @ 20:27:13 ---------- Yazıldı @ 20:24:24 ----------Fiyatın her zamanki gibi abartılı olması kötü. Cihaz güzel ama o parayı bence haketmiyor. 2000 tl sayılmaz her ne kadar donanımı güçlü olsa da.LG Optimus 3D de dual core gpu olmasi lazim.
İşte o fiyatlar kötü. Ipod işimi görüyor.
gerçekten düşük bütçeliler için yapılmış çok uygun![]()
harikaydı dostum
:aynen öle akıl işi değil ..:/