C7 yardım eski sürüme döndürme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglar_ulus

caglar_ulus

Üye
    Konu Sahibi
C7 yardım eski sürüme döndürme
c7 aldım günçelledim günçellemez olaydım anna yı hiç beğenmedim telefonumu eski sürümüne nasıl döndürebilirim ? anna v24 eski sürüm v14 ? rm-675

kol@j

kol@j

Üye
pc suitten yeni yazılım yukleyebilirsin

kol@j

kol@j

Üye
kardeş ben yeni sürüm değil çihazın günçellemedenki versiyonuna geri döndürmek istiyorum .
tamam işte o versiyonu bulup yükle... gerçi sirf bir versiyon için biraz ağır bir işlem ama aklima başka gelmedi...biraz daha araştır bıir oluru bulunur.

hizan

hizan

Üye
c7 aldım günçelledim günçellemez olaydım anna yı hiç beğenmedim telefonumu eski sürümüne nasıl döndürebilirim ? anna v24 eski sürüm v14 ? rm-675

anna dan geri versiyona c7 için dönüş yok.

hizan

hizan

Üye
kesinlikle yok çünkü symbian anna'nın kesin açıklaması var forumda da var sanırım.

yukseksadakat88

Üye
Yaaa ben de telefonumu güncelledim..güncellemez olaydıımm..telefonumu eski haline nasıl çevircem,lütfeenn yardımcı olun...:(:( çookk pişmanım...

yukseksadakat88

Üye
Belle nedir yaa...ne kadar bekliycem..:( hiç umut yokmu...telefoncuya götürsem yapmazmı yada bi site yokmu ya düzeltsemm...çok kötü bu anna

qsaw

qsaw

Üye
garantiye yollayıp yaptıranlar var aynı zamanda flash lamada var ama o biraz zor ve orjinalmi değilmi bilmyorum. ve sen galiba görüntüsünü beğenmedin bak şunları söyleyerek açıklamışım başka linkte link şu : http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...il-geri-getirebilirim-549497.html#post3922216

Açıklama şu :

BU sorun bendede oldu internetten indirdiklerile olmuyor tabi doğrusunu bulamazsan en ilk aldığındaki gibi görünmez menü değişmiyor ama forumda bunun daha farklısını bula biri var ve onunki menü yüde değiştiriyor

Nokia C6-01 güncelleme sonrası tema sorunu?

b
u linkde bir şeyler yazmışım aasime nin verdiği linki indirebilirsin
ve kurmaya gelince ovi açık ve tel bağlıyken sis dosyasına çift tıkla sonrasını ovi halleder ve telefona gelen uyarıyada evet de zaten ovi ne yapman grektiğini yazıyor

eğer oviden yüklemeyeceksen bağlantılardan telefonu depolama aygıtı olarak ayarla ve taşınır bellek olarak gözüküyor içine indirdiğin dosyayı at ve sonrada telefonun dosya yöneticisinden dosyayı aç

hzl0106

Üye
sanırım belle 26 ekimde çıkacakmış öyle duydum

qsaw

qsaw

Üye
ne oldu hallede bildin mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt