Gerçekleştirilen Buluşmalar 2 ekim 2011 maxicep istanbul buluşması (kadıköy)

Sponsorlu Bağlantılar

zaza

zaza

Üye
eee nerde kalacam ben :D siz gelseniz ben evimi açardım sonuna kadar :D otelleri sevmiyom ben hep bir bela başıma geliyor vukuat istemiyorum :D en son otele gittiğimde polisle atışmıştım bana artistlik yaptı :D doğlular batının düzenini bozuyormuşta bilmem ne çok atıştık nezaretlik olabilecek duruma gelmiştim çünkü sinirden dalacaktım az daha :)

ve
buluşmaya uzaktan katılan zaza:)

ben necminin yaptığı her buluşmaya uzaktan katılıyorum en son ali vardı o buluşmada hani beni aramadın numaramı almadınmı yoksa ? :kotu:

• Beğen
Tepkiler: Burak

pelın_

tamam o buluşmada bende vardım ozamnda konustuk isa yaşlandınmı ne:)

zaza

zaza

Üye
tamam o buluşmada bende vardım ozamnda konustuk isa yaşlandınmı ne:)
benmi yaşlanmışım :D neyse konuyu dağıtma özele gel sormak istediğim bişey var hoperlöre aldırlar diye soramadım :D

• Beğen

Burak

Üye
    Konu Sahibi
isa sen gel evde bakcaz sana :ehe

zaza

zaza

Üye
isa sen gel evde bakcaz sana :ehe

sizin evde aile var olmaz :) ben öyle her eve gitmem :) otelde kalırım büyük ihtimal neyse ya daha belli değil boşunu plan yapıyorum :) ama gerçekten sıkıldım urfadan dışarı çıkmak istiyorum:)

• Beğen

Burak

Üye
    Konu Sahibi

sizin evde aile var olmaz :) ben öyle her eve gitmem :) otelde kalırım büyük ihtimal neyse ya daha belli değil boşunu plan yapıyorum :) ama gerçekten sıkıldım urfadan dışarı çıkmak istiyorum:)

aile seni mi yiycek yahu :ehe

• Beğen
Tepkiler: zaza
zaza

zaza

Üye
  • Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Seni bize götürürüm İsa ... Gel gel ... :naughty:

• Beğen
Tepkiler: pelın_
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben varken , o buluşmada kralı kimseye birşey yapamaz =) Deneyen , mevlasını da bulur , belasını da bulur ...:)
Sıkıntı yok :D

İsa mı seni kaçıracakmış , isa anca kız kaçıran alır :ehe

zaza

zaza

Üye
Seni bize götürürüm İsa ... Gel gel ... :naughty:
sen istanbuldamısın? :D

aha ıisanın geldigi buluşmaya gelmem :)
seni kaçırcam dedı valla tırstım alii yardım et :aman2:
kurtuluşun yok :D
Ben varken , o buluşmada kralı kimseye birşey yapamaz =) Deneyen , mevlasını da bulur , belasını da bulur ...:)
Sıkıntı yok :D

İsa mı seni kaçıracakmış , isa anca kız kaçıran alır :ehe

görüşürüz :D

Necmati

Necmati

Üye
Yaaa şey ya Necmi abi hiç değişmemiş ve 2. sefere avp de misafirim olucaksınız 15 tatilde :D
Kısmet
Oyyy oyyy , gerçekten çok güzel kareler ortaya çıkmış...:) Güzel fotoğraflar için teşekkürler ...
Her fotoğrafta nedense hep esra var yahu :ehe Maşallah yani ...:D Nedir bu fotoğraf aşkı anlamadım ki :ehe Gamzelerinde yakıyor he maşallah , nazar değmesin :ehe
Burak kardeşim , saçlarını çok kısa kestirmişsin . Eski hali çok daha güzeldi . Bu halini beğenmedim ona göre :ehe
Teknoşark dostum , hava o kadar mı soguktu yahu , kazak , uzun gömlek falan :ehe , dikkat çekilmeyek gibi değil ki , tek kalın giyinen sen varsın maşallah :ehe
Pelin , bütün resimlerde güleyim mi gülmeyeyim mi arasında kalmışsın sanki :D
Necmi , adamsın dostum , yakıyorsun yine , ooohh yeeeeeeeee :ehe

Diğer iki arkadaşı da hiç tanımıyorum kusura bakmasınlar , ilk defa görüyorum , nickleri falan nedir ? ...
:pro:
Necmi nin , çakma telefonu hiç çekmedi mi ? :ehe
yo ya hep optımus lar ile çektiler am benimde çektiğmiz bir kaç poz var tabi eve geçeyim ekliyecem
Ya gıcık msınıız somuru: Cidden ağlicam şimdi! Yaa ben yoktum somuru:
Çok kıskandım harbiden ya somuru:
Bi daha yapalıım somuru:

Ayrıca
konu ile alakasız mesajlar silinmiştir..
Çatla Patlaaaa :p
Zaman geçmek bilmedi bi türlü kurtulamadım sizden :P: özelliklede burak ve necodan :ehe
yolculuğumuz çok seksiydi :D
Necminin onayı ile 3 aylık plana başlıyoruz.
ben öyle birşey dedim mi acaba :hmmm

öyle bir zamanda aranızki beni tam olarak size odaklanamadığım için ne dediğinizi pek anlamadım bir tek burakın bilet konusunu ve pelinle azıcık sohpetimizi hatırlıyorum :ehe bide necminin ben bağırmıyorum diyerek bağırışlarını :d: ne bağırıyon necmi halla halla :D

ha bu arada burak sana ümit vermiş gibi olmayayım ama istanbul için önümdeki engel kalktı 2 ay sonra tabi eğer aldığım maaşları yemezsem oradayım haberin olsun :D
sen bağırıyodun beee :zzz:

Benden fazla bahsedilmemiş bu buluşma o kadar etkili olmadımmı yoksa :hmmm

Neyse arkadaşlar gelelim fikirlerime buluşma konumuz baya kavgalı gürültülü aksiyonlau geçti.
Ben bu kadar eğlenceli bir buluşma geçtiğini hatırlamıyorum hatta maxicep'in en uzun buluşması olmuş olabilir tam 7 saat boyunca biz bizeydik.
Yedik içtik ıım ım oraları bizde kalsın neyse devam :D

Gittiğimiz yerin şef garsonu öyle bir yalakaydiki neredeyse adam içimize düşcekti yav bu nedir vay arkadaş hesap zamanı gelince aklından bir hesaplar yaptı ama neyse zaten yeterince andık biz onu.
He birde Esra hanım çıkarken Maxicep'in reklamını yaptı kafeye biz maxideyiz bizi orda bulun falan güzeldi yani :ehe

Atıldık yola bol kedili bir yoldu maşallah yol ortasında ne tür manyaklık varsa yaptık.

Cem abi ile Payduşka falan o çok güzeldi birde yaaa :D

Devam ettik sahile doğru bir çift vardı beyler hatırladınızmı onları geçmeden olmaz şimdi adam kızı ne güzel şeyy neyse :D

Sahile indik kolalar çekirdekler alınmış şekilde yola devam edip bir ağaç kenarı bulduk orda baya üye kulağı çınladı hele biri varki pek hoşuma gitmedi o artık benimde gözümde tamamen bitti ve ağzının payını elbet vericem!

Ordan sahilde yürümeye başladık kayaların üstünden seksi ve çok tehlikeli bir yolculuktu aa sapasağlam çıktık.
Kenardan çocuk top oynuyodu oynıyalımmı dedi esra hanım yok dedi varya o an o çucuğu şamarı yapıştırasım geldi :D

neyse gerisi dedikodu eğlence bol kahkaha vs vs. inanılmaz bir buluşmaydı gelen gelemeyen herekse bugünü yaşattıkları için Teşekkürler En kötü günümüz böyle olsun.
Şimdi gelelim benim klasik üye değerlendirmeye :D

Yunus:abi adam biliyo işiya her buluşmada görmek isterim fena sohbetleri vardır yani:kro2:
Premium unutturma bana :D

Tehcnoshark(Mr.Cem):Adam gibi adam sevdiğim tarz espriler yapıyor kesinlikle tanışmalısınız :)

Pelin_: Onun için Kelimeler kıfayetsiz kalır :D

Esra seyhan(Ms. Esra Deniz):ya böyle canayakın biri yok ya harbiden gerçekten iyi birisi ama tersine gelmeyin :D

Burak: Onu Herkes biliyor :op:

Sakaryalı(Eray)Muhabbetlerimize ara sıra katıldı ama sağlam katıldı oda benim gibi HD2'ci :D

Umarım sizede güzel şeyler yansıtmışızdır resimlere akşama ekliyeceğim :)

Bir dahaki buluşmaların daha kalabalık ve gelmemezlik olmaması dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: minoo, jigsaw_54, Burak ve 4 diğerleri

pelın_

eline yüregine sağlık necmi ewet tam anlattıgın gibi bı buluşma oldu
sanırım bundan güzeli ve uzunu yapılmadı:)
Bol kedili kahkahalı ve yemesi içmesi bol bi buluşma oldu:)
inş bütün buluşmalar böle geçer

sahilde kayaların üstünde oturan rusları unutmuşun:)
4 yapraklı yonca arayanlar gitar çalamlar haha daha anlatsammı kı yoksa onlarda bizdemı kalsa

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Necmati

Necmati

Üye
eline yüregine sağlık necmi ewet tam anlattıgın gibi bı buluşma oldu
sanırım bundan güzeli ve uzunu yapılmadı:)
Bol kedili kahkahalı ve yemesi içmesi bol bi buluşma oldu:)
inş bütün buluşmalar böle geçer

sahilde kayaların üstünde oturan rusları unutmuşun:)
4 yapraklı yonca arayanlar gitar çalamlar haha daha anlatsammı kı yoksa onlarda bizdemı kalsa
Ruslar hep aklımda <3

ya bırak o kıroyu yav kulağımı kapayarak geçtim ben bile ondan daha iyi sölerim :P

y n s c n

y n s c n

Üye
Ah ah necmi bide yol olayı olmasaydı tam olucaktı yahu allah ayırmadı bizi biraz daha zaman geçirelim diye tuzla yolcusu yaptı :P:

Herşeye rağmen güzel bi buluşmaydı ben cem abiyle önceden tanışmışlığım vardı ama samimi değildik ama bu buluşma ona vesile oldu..

Necmi ; Forumda göründüğü kadar sert değil içindeki kedi yavrusunu göstermesi için biraz yaklaşmanız yeterli :ehe ( benim premium'u unutursa bozuşuruz :ehe )

Burak ; Aklı boyunu aşmış derecede zeki diyebiliceğim bi kardeş, sohbetlerimi ve muhabbetlerimiz nedense karşılıklı aynı telden çalıyoduk buna necmide dahil :pro:

Pelin ; Beklediğimden daha sıcak kanlı birisi daha önceden tanımadığım için önceki halini bilemiyorum :)

Esra ; Buluşma boyunca repliklerime katılıp bizi güldürmeyi başarabildi bu konuda gerçekten başarılı espri anlayışı çok geniş :ehe

Uzun zamandan sonra ağzım kulaklarıma bu kadar çıkmıştı açıkçası, ciğerlerim ağzımdan gelicek şekilde katıla katıla güldüm.. :D
Diğer buluşmalarıda kaçırmayacağıma emin olabilirsiniz :pro:

• Beğen
Tepkiler: Burak, Necmati ve pelın_

pelın_

Ruslar hep aklımda <3

ya bırak o kıroyu yav kulağımı kapayarak geçtim ben bile ondan daha iyi sölerim :P
:ehe tabikide sen bianesin hela o leyla mecnun olayı of bayıldım :)
ogunde söledım sana asla aynı dıyılsın:)):)

----------Eklendi @ 13:56:15 ---------- Yazıldı @ 13:53:12 ----------

Ah ah necmi bide yol olayı olmasaydı tam olucaktı yahu allah ayırmadı bizi biraz daha zaman geçirelim diye tuzla yolcusu yaptı :P:

Herşeye rağmen güzel bi buluşmaydı ben cem abiyle önceden tanışmışlığım vardı ama samimi değildik ama bu buluşma ona vesile oldu..

Necmi ; Forumda göründüğü kadar sert değil içindeki kedi yavrusunu göstermesi için biraz yaklaşmanız yeterli :ehe ( benim premium'u unutursa bozuşuruz :ehe )

Burak ; Aklı boyunu aşmış derecede zeki diyebiliceğim bi kardeş, sohbetlerimi ve muhabbetlerimiz nedense karşılıklı aynı telden çalıyoduk buna necmide dahil :pro:

Pelin ; Beklediğimden daha sıcak kanlı birisi daha önceden tanımadığım için önceki halini bilemiyorum :)

Esra ; Buluşma boyunca repliklerime katılıp bizi güldürmeyi başarabildi bu konuda gerçekten başarılı espri anlayışı çok geniş :ehe

Uzun zamandan sonra ağzım kulaklarıma bu kadar çıkmıştı açıkçası, ciğerlerim ağzımdan gelicek şekilde katıla katıla güldüm.. :D
Diğer buluşmalarıda kaçırmayacağıma emin olabilirsiniz :pro:

:) ssende ölesın senı avatarınl atanırken söedıgım şeye hala guluyorum:):)
sessiiz durup sonra bıanda açıldın ama ne açılmak
:sarıl: yine olsun yıne saat lerce aralıksız gülebilirim olaylara

Necmati

Necmati

Üye

:ehe tabikide sen bianesin hela o leyla mecnun olayı of bayıldım :)
ogunde söledım sana asla aynı dıyılsın:)):)
Tenk yu Ciddi olayım bari :D

Aynen Yunus yol olayı bizi bitirdi hacı olsun güzel buluşma kapattı üstünü :)

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

mod. ciddi ol:)

y n s c n

y n s c n

Üye
E kafeye gidene kadar necmide sessizdi herkes sessizdi ne olduysa o teras kafede oldu :ehe