vapur dumanı
Üye
et et rahatsız olmam merak etme!!!
bol bol rahatsız ederim merak etme![]()
![]()
![]()
et et rahatsız olmam merak etme!!!
bol bol rahatsız ederim merak etme![]()
![]()
![]()
niye kızıyon cicim yaYine pelin ve tlf ya off valla sıkıldım hee küstüm hepinize başta ali sana hıhh

e yaaaniFavzi, ortama bir N8'li bir arkadaş iyi giderdi, doğru mudur![]()
sahi bu fotolar neyle çekildi yav 

188 mesaj yazılmış maşallah 

Sohbet bayağı koyu görünüyor 

Necmi abi ve Burak abi ile izlerdik 

harikasınız beyler bayanlar.. Bu arada sigara olayına gıcık oluyorum içenleri kınıyor içmeyenlere saygı duyuyorumneyse edebiyat yapmiyim şimdi
Yunus bi dahaki buluşmaya bende gelcem orda ol adamım seninle kedilere karşı ortak bi ilgimiz var zaten
Pelinin telefonunun sağlam kalmış olmasına şaşırdımbu arada sahilin oraları özlemişim be
Mekanı sevmedim
ama yeşillikte oturma fikrini sevdim
nedense her buluşmada bi gıcık garson illa oluyor =D
2dk bekleseydiniz yanlış otbüse binmezdiniz
![]()

Sonra dedim neco binelim şu minibüse otobüsler durmuyo bindik bide yolda trafik vardı onu bekle bekle baya stresli bi yolculuk geçti sonrada uzuncayırda inip metrobüse bindik ve maceramız sona erdi 
O değil yolda uyandık tamammı baktım etrafıma metro var sol kısımda metro dediğimde alışveriş yeri varya sonra carrefour felan dedim neco bundan sonra metrobüs yok
Sonra bi adama sorduk otobüs kalabalıktı ve adam tam yanımızdaydı bizde en arkanın bi ön sırasında oturuyoduk düşün yani o derece kalabalıktı adam arkadaydı cünkü,
Abi dedim böyle böyle biz metrobüse gidicez biliyomusun diye adamın tepkisi aynen şu oldu ; Ne metrobüsmü ? Ben o duraktan bindim otobüse kardesim ya su an tuzlaya doğru yol alıyoruz diyince biz kalktık tabi ilk durakta indik karşıya geçtik otobüs geçmiyo bi sinir oldum bi taraftan bizimkiler hadi hadi baskı yapıyolar gel diyeSonra dedim neco binelim şu minibüse otobüsler durmuyo bindik bide yolda trafik vardı onu bekle bekle baya stresli bi yolculuk geçti sonrada uzuncayırda inip metrobüse bindik ve maceramız sona erdi
![]()

çok sağol hakancığımDaha dün akşam baktım konuya , yoğundum ve 3 mesaj vardı
Sabah kalkıp hemen ilk işim bakmak olsun dedim188 mesaj yazılmış maşallah
Zaten bu mesaj sayısındanda buluşmanın kalitesi belli oluyor
1. si ekteki resimdeki adam kim ? GBT sini istiyorum
2. si Bir test modcuk gördüm sanki
3. sü Süper + Süper bir ortam varmış.
4. sü Bazı kişileri detaylşı tanımasamda , yinede tanıyorum
5. si "y n s c n" ilk resimde kedi ile ne konuşuyordu ?Sohbet bayağı koyu görünüyor
Bu resim
Her ne kadar karanlık çıksada müthiş bir dostluğun resmi çok beğendim
Buluşmada bende olabilseydim keşke
"Şirinler : karanlık şehir" filmi çıkmışNecmi abi ve Burak abi ile izlerdik
Buluşmaya katılan herkese teşekkürler
@edit:
Not: Konuya zamanında bakamadığım için özür dilerim Burak abi

O değil yolda uyandık tamammı baktım etrafıma metro var sol kısımda metro dediğimde alışveriş yeri varya sonra carrefour felan dedim neco bundan sonra metrobüs yok
Sonra bi adama sorduk otobüs kalabalıktı ve adam tam yanımızdaydı bizde en arkanın bi ön sırasında oturuyoduk düşün yani o derece kalabalıktı adam arkadaydı cünkü,
Abi dedim böyle böyle biz metrobüse gidicez biliyomusun diye adamın tepkisi aynen şu oldu ; Ne metrobüsmü ? Ben o duraktan bindim otobüse kardesim ya su an tuzlaya doğru yol alıyoruz diyince biz kalktık tabi ilk durakta indik karşıya geçtik otobüs geçmiyo bi sinir oldum bi taraftan bizimkiler hadi hadi baskı yapıyolar gel diyeSonra dedim neco binelim şu minibüse otobüsler durmuyo bindik bide yolda trafik vardı onu bekle bekle baya stresli bi yolculuk geçti sonrada uzuncayırda inip metrobüse bindik ve maceramız sona erdi
![]()
şöför otobüs gidiyor gideceğiniz yere demiş ve necmi ile yunusu yanıltmış 
sonra dönebildiler şükür 
uzunçayır 
necmi beni aradı "lan oglum yanlış otobüse binmişiz hay ben böyle şöförün ****şöför otobüs gidiyor gideceğiniz yere demiş ve necmi ile yunusu yanıltmış
tenhalarda otobüs bekledilersonra dönebildiler şükür
![]()

bide necminin ben bağırmıyorum diyerek bağırışlarını
ne bağırıyon necmi halla halla

öyle bir zamanda aranızki beni tam olarak size odaklanamadığım için ne dediğinizi pek anlamadım bir tek burakın bilet konusunu ve pelinle azıcık sohpetimizi hatırlıyorumbide necminin ben bağırmıyorum diyerek bağırışlarını
![]()
ha bu arada burak sana ümit vermiş gibi olmayayım ama istanbul için önümdeki engel kalktı 2 ay sonra tabi eğer aldığım maaşları yemezsem oradayım haberin olsun![]()

veöyle bir zamanda aranızki beni tam olarak size odaklanamadığım için ne dediğinizi pek anlamadım bir tek burakın bilet konusunu ve pelinle azıcık sohpetimizi hatırlıyorumbide necminin ben bağırmıyorum diyerek bağırışlarını
![]()
ha bu arada burak sana ümit vermiş gibi olmayayım ama istanbul için önümdeki engel kalktı 2 ay sonra tabi eğer aldığım maaşları yemezsem oradayım haberin olsun![]()