Gerçekleştirilen Buluşmalar 2 ekim 2011 maxicep istanbul buluşması (kadıköy)

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
esra bence senin aksesuarları yunus hediye et yolla çok beğenmiş bnaksana hep onun üzerinde :D

pelın_

Yine pelin ve tlf ya off valla sıkıldım hee küstüm hepinize başta ali sana hıhh

pelın_

ya dalg ageçıyonuz hıhh tamam çin tlf vardı saklamadımkı hiçbizamn hıhh

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ay ay darılırmıştaaa cimcimim tamam kızım bişe demedik yahu :hih:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Fevzi, ortama bir N8'li bir arkadaş iyi giderdi, doğru mudur:ehe

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Daha dün akşam baktım konuya , yoğundum ve 3 mesaj vardı :D
Sabah kalkıp hemen ilk işim bakmak olsun dedim :D 188 mesaj yazılmış maşallah :)
Zaten bu mesaj sayısındanda buluşmanın kalitesi belli oluyor :naughty:
1. si ekteki resimdeki adam kim ? GBT sini istiyorum :D
2. si Bir test modcuk gördüm sanki :naughty:
3. sü Süper + Süper bir ortam varmış.
4. sü Bazı kişileri detaylşı tanımasamda , yinede tanıyorum :d:
5. si "y n s c n" ilk resimde kedi ile ne konuşuyordu ? :D Sohbet bayağı koyu görünüyor :D

Bu resim

Her ne kadar karanlık çıksada müthiş bir dostluğun resmi çok beğendim :)

Buluşmada bende olabilseydim keşke :)
"Şirinler : karanlık şehir" filmi çıkmış :naughty: Necmi abi ve Burak abi ile izlerdik :naughty:

Buluşmaya katılan herkese teşekkürler :)

@edit:
Not: Konuya zamanında bakamadığım için özür dilerim Burak abi :(

• Beğen
Tepkiler: Burak
y n s c n

y n s c n

Üye
harikasınız beyler bayanlar.. Bu arada sigara olayına gıcık oluyorum içenleri kınıyor içmeyenlere saygı duyuyorum :dry: neyse edebiyat yapmiyim şimdi :D
Yunus bi dahaki buluşmaya bende gelcem orda ol adamım seninle kedilere karşı ortak bi ilgimiz var zaten
Pelinin telefonunun sağlam kalmış olmasına şaşırdım :kop: bu arada sahilin oraları özlemişim be
Mekanı sevmedim :D
ama yeşillikte oturma fikrini sevdim
nedense her buluşmada bi gıcık garson illa oluyor =D

Bundan sonraki buluşmalara kısmetse katılıcam, beklerim adamım kedilerle diyaloğa geçelim beraber :ehe

Bu resimde bennden ;

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, Kobra_FighterTR, Burak ve 1 kişi daha
Necmati

Necmati

Üye
Bütün yorumlari hic yorulmadan okuyacam ama malum isteyim yorumlar icin herkese Tesekkurler.
Bulusma sonrasi birde aksiyon yasadik onuda anlatiriz.

Not:Profil mesajlari ozel mesajlara su an icin cevap veremiyorum .

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR, Burak, pelın_ ve 1 kişi daha

pelın_

:ehe 2dk bekleseydiniz yanlış otbüse binmezdiniz:)

y n s c n

y n s c n

Üye
:ehe 2dk bekleseydiniz yanlış otbüse binmezdiniz:)

O değil yolda uyandık tamammı baktım etrafıma metro var sol kısımda metro dediğimde alışveriş yeri varya sonra carrefour felan dedim neco bundan sonra metrobüs yok :ehe
Sonra bi adama sorduk otobüs kalabalıktı ve adam tam yanımızdaydı bizde en arkanın bi ön sırasında oturuyoduk düşün yani o derece kalabalıktı adam arkadaydı cünkü,
Abi dedim böyle böyle biz metrobüse gidicez biliyomusun diye adamın tepkisi aynen şu oldu ; Ne metrobüsmü ? Ben o duraktan bindim otobüse kardesim ya su an tuzlaya doğru yol alıyoruz diyince biz kalktık tabi ilk durakta indik karşıya geçtik otobüs geçmiyo bi sinir oldum bi taraftan bizimkiler hadi hadi baskı yapıyolar gel diye :D Sonra dedim neco binelim şu minibüse otobüsler durmuyo bindik bide yolda trafik vardı onu bekle bekle baya stresli bi yolculuk geçti sonrada uzuncayırda inip metrobüse bindik ve maceramız sona erdi :ehe

• Beğen
Tepkiler: Burak ve Necmati

pelın_

O değil yolda uyandık tamammı baktım etrafıma metro var sol kısımda metro dediğimde alışveriş yeri varya sonra carrefour felan dedim neco bundan sonra metrobüs yok :ehe
Sonra bi adama sorduk otobüs kalabalıktı ve adam tam yanımızdaydı bizde en arkanın bi ön sırasında oturuyoduk düşün yani o derece kalabalıktı adam arkadaydı cünkü,
Abi dedim böyle böyle biz metrobüse gidicez biliyomusun diye adamın tepkisi aynen şu oldu ; Ne metrobüsmü ? Ben o duraktan bindim otobüse kardesim ya su an tuzlaya doğru yol alıyoruz diyince biz kalktık tabi ilk durakta indik karşıya geçtik otobüs geçmiyo bi sinir oldum bi taraftan bizimkiler hadi hadi baskı yapıyolar gel diye :D Sonra dedim neco binelim şu minibüse otobüsler durmuyo bindik bide yolda trafik vardı onu bekle bekle baya stresli bi yolculuk geçti sonrada uzuncayırda inip metrobüse bindik ve maceramız sona erdi :ehe

bi arakulağım çınladı acabamı?
ama ben sıze dedım bekleyın dıye dınlemesınız ohh az daha dalsaydınız tuzla yolcusu kalmasın oluyodunuz desene:):)
ay çok güzlüm bak şimdı

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Daha dün akşam baktım konuya , yoğundum ve 3 mesaj vardı :D
Sabah kalkıp hemen ilk işim bakmak olsun dedim :D 188 mesaj yazılmış maşallah :)
Zaten bu mesaj sayısındanda buluşmanın kalitesi belli oluyor :naughty:
1. si ekteki resimdeki adam kim ? GBT sini istiyorum :D
2. si Bir test modcuk gördüm sanki :naughty:
3. sü Süper + Süper bir ortam varmış.
4. sü Bazı kişileri detaylşı tanımasamda , yinede tanıyorum :d:
5. si "y n s c n" ilk resimde kedi ile ne konuşuyordu ? :D Sohbet bayağı koyu görünüyor :D

Bu resim

Her ne kadar karanlık çıksada müthiş bir dostluğun resmi çok beğendim :)

Buluşmada bende olabilseydim keşke :)
"Şirinler : karanlık şehir" filmi çıkmış :naughty: Necmi abi ve Burak abi ile izlerdik :naughty:

Buluşmaya katılan herkese teşekkürler :)

@edit:
Not: Konuya zamanında bakamadığım için özür dilerim Burak abi :(
çok sağol hakancığım :)

necmi beni aradı "lan oglum yanlış otobüse binmişiz hay ben böyle şöförün **** :D şöför otobüs gidiyor gideceğiniz yere demiş ve necmi ile yunusu yanıltmış :)
tenhalarda otobüs beklediler :naughty: sonra dönebildiler şükür :ehe

• Beğen
Tepkiler: y n s c n
y n s c n

y n s c n

Üye
Kulaklarını biz çınlatıyoduk işte o ara pelin, diyorum ya ne güzel yürücektik söğütlüçeşmeye bidaha dolandık o kadar gittik o kadar trafik çektik kazancımız 2 durak oldu :ehe uzunçayır :D

----------Eklendi @ 10:34:14 ---------- Yazıldı @ 10:33:04 ----------

necmi beni aradı "lan oglum yanlış otobüse binmişiz hay ben böyle şöförün **** :D şöför otobüs gidiyor gideceğiniz yere demiş ve necmi ile yunusu yanıltmış :)
tenhalarda otobüs beklediler :naughty: sonra dönebildiler şükür :ehe

Dönemeseydik pelinden bilirdiniz en sonra o kaldı yanımızda bizi doğru otobüse bindirmedi :islik

pelın_

:eheya aşkolsun ama ben sızı gıdeceginiz yre bırakıcakttım:) tezcanlı olmasaydınız gıdıcektınız:)
bıde biz bılıyoz şurdan bınerız tıyıp artslık yaptınız hıhh ben bılmem valla kaybolmasaydınız:ehe

zaza

zaza

Üye
öyle bir zamanda aranızki beni tam olarak size odaklanamadığım için ne dediğinizi pek anlamadım bir tek burakın bilet konusunu ve pelinle azıcık sohpetimizi hatırlıyorum :ehe bide necminin ben bağırmıyorum diyerek bağırışlarını :d: ne bağırıyon necmi halla halla :D

ha bu arada burak sana ümit vermiş gibi olmayayım ama istanbul için önümdeki engel kalktı 2 ay sonra tabi eğer aldığım maaşları yemezsem oradayım haberin olsun :D

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
    Konu Sahibi
öyle bir zamanda aranızki beni tam olarak size odaklanamadığım için ne dediğinizi pek anlamadım bir tek burakın bilet konusunu ve pelinle azıcık sohpetimizi hatırlıyorum :ehe bide necminin ben bağırmıyorum diyerek bağırışlarını :d: ne bağırıyon necmi halla halla :D

ha bu arada burak sana ümit vermiş gibi olmayayım ama istanbul için önümdeki engel kalktı 2 ay sonra tabi eğer aldığım maaşları yemezsem oradayım haberin olsun :D

bekleriz isa :)

pelın_

ve
buluşmaya uzaktan katılan zaza:)