[Jiikoo] fMobi: Harika bir Facebook uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

CagdasT

Üye
haklısın ama bağlanmadan ziyade sinir oldum niye olmadığını da anlamıyorum

caglarrock

caglarrock

Üye
Teşekkürler

23palulu23

23palulu23

Üye
Arkdaşım ben 5800 da tüm qt leri yüklememe rağmen çalışmadı sembol var ama tıklayınca hiç bir şey olmuyor gerçekten çok güzel paylaşım bana yardım olursan sevinirim şimdiden tşkkürler

mayadrom

Üye
Arkdaşım ben 5800 da tüm qt leri yüklememe rağmen çalışmadı sembol var ama tıklayınca hiç bir şey olmuyor gerçekten çok güzel paylaşım bana yardım olursan sevinirim şimdiden tşkkürler
get.qt.nokia.com/qt/symbian/qtcomponents/1.0-tp1/sis/qt-components.sisbende çalışıyor.bunu yükledin mi ?

devil1903

devil1903

Üye
v1.03(3) te bağlantı problemim vardı. Yeni versiyonu yayınlamışlar v1.04 te bağlantı problemi yok gayet iyi çalışıyor. konu için teşekkürler.

vedatvedat

vedatvedat

Üye
çok güzel sorunsuz olarak çalıştı tşk

EmrylmZ_

Üye
calısmıyo bu ya

ado79

Üye
arkadaşlar 5800 telefonum yükledim hepsini yükledim kurdum,"error loading page " diyo bekliyo ,yardımcı olursanız sevinirim

k1rulez

k1rulez

Üye
program açıldıktan sonra beyaz ekran sorunu war çozm var mı acaba

kamb0

Üye
Dün çalışşıyodu telefonumda bugün No data found... diye bi hata veriyo

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar programın yeni versiyonu v1.04 çıktı siteden s^1 yani s60v5 olanını indirin tekrardan kurun telefonunuza

dazgir

Üye
beyler aynı şekilde kurdum. beyaz ekranda dönen şeyden ötesi gelmiyor bende. verilen tüm qt'leri kurdum ama yinede nafile. yardımcı olabilir misiniz?

devil1903

devil1903

Üye
Kurcalaya kurcalaya biraz çözdüm gibi işi, program çalışırken kendisi, QT ve bileşenleride dahil aşırı ram kullanımı söz konusu 50mb'lık ramle takılmalar halinde kullanıyorum. Program açıkken RamBlow'dan boş 2mb alan gördümki zaten bir videoyu aç dediğimde yetersiz bellek uyarısı bunu demesine sebep. Programı Symbian S60v5'li telefonda kullanıcam derseniz sağlam CWF'si rami en az 60-70mb olan bir telefonda deneyin.

Müzik çalar açıkken yada ramblow temizliği yapmadan kullanmaya kalktığımda beyaz ekrandan ötesine bende geçemedim. Geçtiysem bile ekrandaki herhangi bir işleve tıkladığımda bağlantı hatası uyarısı aldım.

mraz

mraz

Üye
Bu da cozuttu arkadaş paralı olmuş oviden satın almak gerekiyor

v3!N

v3!N

Üye
evet beta bitti parali olmus artik gerek yok ugrasmaya

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Eğer elinde varsa burdan paylaşım yapsana sitede

çok yakında diyor s60 v5(bizimkiler) için indiremedim bi türlü :bilmm

deejayss

deejayss

Üye
teşekkürler

devil1903

devil1903

Üye
Eğer elinde varsa burdan paylaşım yapsana sitede

çok yakında diyor s60 v5(bizimkiler) için indiremedim bi türlü :bilmm
paralı oldu beta sürümü sonlandı finalini yayınlayan biri olursa artık indirebilirsin. Oda kimbilir ne zaman yayınlanır. :)

cemal1905

cemal1905

Üye
http://symboss.wlist.cz/?kat-0000011601 buraya bir bakın

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant

Üst Alt