[Jiikoo] fMobi: Harika bir Facebook uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

devil1903

devil1903

Üye
http://symboss.wlist.cz/?kat-0000011601 buraya bir bakın
Fmobi_installer_1 i nasıl kurucaz peki? Telefon hafızasına, hafıza kartına kurmayı denedim olmadı. Rompatcherden patchleri aktif-deaktif ettim gene olmadı. Fmobi yi kullanmak içinde sanırım fmobi installer gerekli, yoksa diğer türlü program beta sürümü sonlandı uyarısı veriyor.

cemal1905

cemal1905

Üye
ben denedim çalışmıyor ama neden bilmiyorum beta hatası geliyor

devil1903

devil1903

Üye
telefonun tarihini birkaç ay geriye alırsanız sorun kalmıyor. Normalde tarihi geri almak adetim değil ama bu program için tarih geriye alınır. :)

cemal1905

cemal1905

Üye

roni1907

Üye
ya ben indiriyorum kuruluyo ac diyorum bekliyo ama acılmıyo

cemal1905

cemal1905

Üye
Qt yükleyecen kardeş forumlarda mevcut

EmrylmZ_

Üye
ben yükledimde noldu ya indiriliyor diyo sonra 1/4 bitiyo yükleme iptal edildi diyo adam gibi anlatın şunu

tolgha

tolgha

Üye
denedim tarihi geri alınca calısıyorda bunu kıramamıslar mı? sadece tarihi sorun ediyo program :D

cemal1905

cemal1905

Üye
siz nerde sorun yaşıyorsunuz bende takır takır çalışıyo

devil1903

devil1903

Üye
v2.00 tarihi normal hale getirincede çalışıyorda yalnız bunu s60v5'ten çok s^3'e uyarlamışlar gibi, mesajlara yada herhangi bir bildirime tıklamaya çalıştığımda program telefonun ram'ini şişirdiğinden uygulamadan atıyor. 55mb boş ramle kullanıyorum 4-5mb'a kadar düşürüyor boştaki rami oda ana ekrandayken ordan bir sekmeye girmeye çalıştığımda şansa ya giriyor ya da telefonun ana ekranına dönüyorum. :)

cemal1905, birde verdiğin linke tıklayınca "There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed." yazıyor. Sanırım silinmiş...

cemal1905

cemal1905

Üye
v2.00 tarihi normal hale getirincede çalışıyorda yalnız bunu s60v5'ten çok s^3'e uyarlamışlar gibi, mesajlara yada herhangi bir bildirime tıklamaya çalıştığımda program telefonun ram'ini şişirdiğinden uygulamadan atıyor. 55mb boş ramle kullanıyorum 4-5mb'a kadar düşürüyor boştaki rami oda ana ekrandayken ordan bir sekmeye girmeye çalıştığımda şansa ya giriyor ya da telefonun ana ekranına dönüyorum. :)cemal1905, birde verdiğin linke tıklayınca "There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed." yazıyor. Sanırım silinmiş...
Arkadaşım link sağlam bende hiçbir yok nedense prog. Qt istediğinden kafa ağrıtıyor :) yalnız program en iyi face programıdır

EmrylmZ_

Üye
denedm cok denedm hata alyrm veya sorun war bana ulas adim adim detay detay goruselim

cemal1905

cemal1905

Üye
www.plunder.com/Jiikoo-fMOBI-v2-00-S-1-SymbianOS-9-4-Symbian-3-Anna-and-Belle-Signed-Best-Facebook-App-Latest-Updated-download-d93cfadd1d.htm.www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/qt-4-7-3-ve-qt-mobility-498935.html

alayisyan024

alayisyan024

Üye
yaw abi bn sorunsuz yükledim uygulamaya e posta şifre fln grdim bi metin geldi orayı nasıl geçecem acaba?

Üst Alt