Canon MP252 yazıcı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Canon MP252 yazıcı !
Arkadaşlar bu yazıcıyı bir kampanyadan aldım 69 liraydı ucuz diye aldım ama internette kartuş dolumu olmuyor falan diyorlar bu ne kadara patlar ortalama öyleyse geri vercem ama çıktı kalitesi muhteşem fotoğraf kalitesi de aynı şekilde sevdim yazıcıyı ama tarayıcı özelliği falan da gerçekten iyi şu kartuş kafamı bozdu geri vermeli miyim ?

sakaryam54500

Üye
bende canon mp 140 var aynısını bende nette okumuştum bilgisayarcıda öyle dedi bi kartuş ortalama 50 60 tl diye biliyorum:good:

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Off ya illa geri mi vermem gerek daha yazıcı alamam gibi geliyor okul nedeniyle bu yakında satıldığı için almıştım :S Bazı kişiler kadıköyde falan kartuş yapılır diyorlardı ne kadar doğrudur :S yani normalde 15-20 liralık kartuş dolumuna 40-50 lira vermek de koyar insana :D

sakaryam54500

Üye
Off ya illa geri mi vermem gerek daha yazıcı alamam gibi geliyor okul nedeniyle bu yakında satıldığı için almıştım :S Bazı kişiler kadıköyde falan kartuş yapılır diyorlardı ne kadar doğrudur :S yani normalde 15-20 liralık kartuş dolumuna 40-50 lira vermek de koyar insana :D

kardeş sen kartuşları cıkar en yakın bilgisayarcıya götür doldurmak için ozaman belli olur ama araştırmalarım dolar diyor :oke: kartuş dolumu cok pahalı degil bu arada 5-10tl

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Evet iyi fiyat atma dolmuyorsa kalmayalım ortada her bittiğinde ona 50-100 lira veremem :S Bizim burda 15-20 falan dedi adam :D

sakaryam54500

Üye
Evet iyi fiyat atma dolmuyorsa kalmayalım ortada her bittiğinde ona 50-100 lira veremem :S Bizim burda 15-20 falan dedi adam :D

ney 15 20 dedi adam orası neresi öyle kardeş ?????????????????

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
ney 15 20 dedi adam orası neresi öyle kardeş ?????????????????
Bilmiyorum hep öyle fiyattan söyledi bana ama kartuş oalyını büyük ihtimal yazıcıoğlundna falan yaptırmaya çalışırım.
Sadece yenilendiğini bilsem yeter :S

sakaryam54500

Üye
:oke:

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Emin misin kardeş peki ? Ona göre gidip sorcam kadıköye veya buradakilere ?

sakaryam54500

Üye
tmm kardeş kesin doluyor sıkıntı yapma eminim:oke:

----------Eklendi @ 19:34:58 ---------- Yazıldı @ 19:34:11 ----------

ak:oke: :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt