Biri bana bu futboldan ne anladığınızı anlatabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Biri bana bu futboldan ne anladığınızı anlatabilir mi?
Ya maçları izlemeye bayılırdım ama bu ne arkadaş kusana kadar halı yok saha maçı yok milli maçlar yok derbiler.......Dayanamıycam ya bu sevda nedir böyle?

minoo

minoo

Üye
Futbol güzel şeydir ya. Futbolsuz hayat mı olur :aha: Hastasıyımmm

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
ciddi misin?bi bayan olarak hemde..ne anlıyosun peki?sıkılmıyor musun?

minoo

minoo

Üye
Yoo neden sıkılayım yahu :D Evet bir bayan olarak ÇOK seviyorum futbolu. Süper ligin ismi eskiden Turkcell Super Lig'di. O zamanlar maçtan çıkıp sokakta bağırıyorduk Turkcell Super Lig hiiiç bitmesiin :ehe
Şimdi Spor toto Süper Lig oldu :kotu:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
tebrikler ne diyim.sanırım o moda hiç giremiycem.belkide evde 3 erkek olmasına rağmen hiç futbol ruhu olmayışındandır.bizim evde asla izlenmez nedense

minoo

minoo

Üye
Maç olduğu gece biz anneme dizi izletmeyiz :D

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
yazık kadına beee.yuuuh resmen türk işkencesi yapıyosunuz :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
bunun erkeklikle kadınlıkla alakası yokki mesela ben futbolu sevmem daha çok sanat dallarıyla ilgilenirim ztn zıt bi durum oluyor spor u sevmeyenler sanatı sanatı sevmeyenler sporu seviyor genellikle bu arada benim annemde fanatik :ehe

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Bank Asya 1.lig, forever Kartalspor :eller:

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
minoo

minoo

Üye
Ne diyosun kız Beşiktaş'ın Bankasya'da ne işi var :ehe Allah düşürmesin :D

• Beğen

xpity

Üye
Al benden de o kadar, ne zevk alırlar ki şu futboldan. Saatler öncesinden stadlara gidip bilet almak için çılgına dönen insanları gördükçe acıyorum valla. Ellerine ne geçiyor ki? Hiçbirşey. Para verip eşek gibi anırıyorlar, yok laylaylaylaylaylay oo bilmem ne bilmem ne :D Sanki paraları verdik ohh bi rahatladık dercesine. Futbolcuları zengin ediyorlar başkada birşey değil. Siz paraları veriyorsunuz, onlar lüks arabalarda, kendilerine ait mülklerde harem kuruyorlar, kimin parasıyla acaba? Bu futbolcuları sokakta görsen selam vermez, sohbet etmeye kalksan ağırdan satarlar, kamera karşısında bile ne kadar iticiler havalarından geçilmiyor. Ben onu bunu anlamam, futbol bir spor değildir. Spor insanın kendi yaptığı bir şeydir. Spor izlemek için 90 dk ayıracağıma, gider sinemaya keyif alırım arkadaş işte o kadar. Ben kendimde sporcuyum, fitness yapıyorum, gayet sağlıklı atletik manken gibi bir vücudum var sizede tavsiye ederim. Paraları bu fuybolculara kaptırıp, tv başında cips kola yapıp kilo alıp takım yelinilce stress yapıcağınıza, gidin spora stressinizi aletlerden çıkartın ve forma girin. Takım tutmam, tutanıda sevmem, hele ki fanatiklerden tiksiniyorum, acınacak haldeler.

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Al benden de o kadar, ne zevk alırlar ki şu futboldan. Saatler öncesinden stadlara gidip bilet almak için çılgına dönen insanları gördükçe acıyorum valla. Ellerine ne geçiyor ki? Hiçbirşey. Para verip eşek gibi anırıyorlar, yok laylaylaylaylaylay oo bilmem ne bilmem ne :D Sanki paraları verdik ohh bi rahatladık dercesine. Futbolcuları zengin ediyorlar başkada birşey değil. Siz paraları veriyorsunuz, onlar lüks arabalarda, kendilerine ait mülklerde harem kuruyorlar, kimin parasıyla acaba? Bu futbolcuları sokakta görsen selam vermez, sohbet etmeye kalksan ağırdan satarlar, kamera karşısında bile ne kadar iticiler havalarından geçilmiyor. Ben onu bunu anlamam, futbol bir spor değildir. Spor insanın kendi yaptığı bir şeydir. Spor izlemek için 90 dk ayıracağıma, gider sinemaya keyif alırım arkadaş işte o kadar. Ben kendimde sporcuyum, fitness yapıyorum, gayet sağlıklı atletik manken gibi bir vücudum var sizede tavsiye ederim. Paraları bu fuybolculara kaptırıp, tv başında cips kola yapıp kilo alıp takım yelinilce stress yapıcağınıza, gidin spora stressinizi aletlerden çıkartın ve forma girin. Takım tutmam, tutanıda sevmem, hele ki fanatiklerden tiksiniyorum, acınacak haldeler.

Kendi fikriniz. İş ''<3'' tam olarak burda. O yüzden siz zaten anlayamazsınız.

----------Eklendi @ 23:15:54 ---------- Yazıldı @ 23:15:12 ----------

bak anladığım bu işte :aha:

Yok yavrum ben 1.ligden bahsederken Kartalspor'u destekledim. Beşiktaş ile Kartalspor başka :ehe

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi

hislerime tercüman oldun derleryaa üşenip yazmadıklarımdı bunlarrr...sağolasınn

----------Eklendi @ 23:17:37 ---------- Yazıldı @ 23:16:30 ----------

Yok yavrum ben 1.ligden bahsederken Kartalspor'u destekledim. Beşiktaş ile Kartalspor başka :ehe
hhhııııııı şimdi anlamadıım :aha:

xpity

Üye
Rica ederim ne demek :) Bir bayan olarak aynı kafada olmak ne kadar hoş birşey. Bende kendimi yanlız sanıyordum. Beni hem şaşırttın, hemde düşüncelerime ortak oldun teşekkürler Esra seyhan (Esra ceyhanla bir akrabalığın yok dime :P)

hislerime tercüman oldun derleryaa üşenip yazmadıklarımdı bunlarrr...sağolasınn

----------Eklendi @ 23:17:37 ---------- Yazıldı @ 23:16:30 ----------

hhhııııııı şimdi anlamadıım :aha:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
yok yok :D ben kendi çapımdayım :)

xpity

Üye
birşey sorabilirmiyim? Kızlar teknolojik zımbırtılardan anlamazlar ve sevmezler genelde. Sizin burada ne işiniz var yahu :D

minoo

minoo

Üye
birşey sorabilirmiyim? Kızlar teknolojik zımbırtılardan anlamazlar ve sevmezler genelde. Sizin burada ne işiniz var yahu :D

Hâlâ anlamıyoruz zaten. O yüzden de 'konu dışı'nda takılıyoruz gördüğün gibi :ehe

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt