bank asya 1 ligde beşiktaşla oynuyo.bu dediğinden bunu anladımBank Asya 1.lig, forever Kartalspor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sanki paraları verdik ohh bi rahatladık dercesine. Futbolcuları zengin ediyorlar başkada birşey değil. Siz paraları veriyorsunuz, onlar lüks arabalarda, kendilerine ait mülklerde harem kuruyorlar, kimin parasıyla acaba? Bu futbolcuları sokakta görsen selam vermez, sohbet etmeye kalksan ağırdan satarlar, kamera karşısında bile ne kadar iticiler havalarından geçilmiyor. Ben onu bunu anlamam, futbol bir spor değildir. Spor insanın kendi yaptığı bir şeydir. Spor izlemek için 90 dk ayıracağıma, gider sinemaya keyif alırım arkadaş işte o kadar. Ben kendimde sporcuyum, fitness yapıyorum, gayet sağlıklı atletik manken gibi bir vücudum var sizede tavsiye ederim. Paraları bu fuybolculara kaptırıp, tv başında cips kola yapıp kilo alıp takım yelinilce stress yapıcağınıza, gidin spora stressinizi aletlerden çıkartın ve forma girin. Takım tutmam, tutanıda sevmem, hele ki fanatiklerden tiksiniyorum, acınacak haldeler.bak anladığım bu işteNe diyosun kız Beşiktaş'ın Bankasya'da ne işi varAllah düşürmesin
![]()

Al benden de o kadar, ne zevk alırlar ki şu futboldan. Saatler öncesinden stadlara gidip bilet almak için çılgına dönen insanları gördükçe acıyorum valla. Ellerine ne geçiyor ki? Hiçbirşey. Para verip eşek gibi anırıyorlar, yok laylaylaylaylaylay oo bilmem ne bilmem neSanki paraları verdik ohh bi rahatladık dercesine. Futbolcuları zengin ediyorlar başkada birşey değil. Siz paraları veriyorsunuz, onlar lüks arabalarda, kendilerine ait mülklerde harem kuruyorlar, kimin parasıyla acaba? Bu futbolcuları sokakta görsen selam vermez, sohbet etmeye kalksan ağırdan satarlar, kamera karşısında bile ne kadar iticiler havalarından geçilmiyor. Ben onu bunu anlamam, futbol bir spor değildir. Spor insanın kendi yaptığı bir şeydir. Spor izlemek için 90 dk ayıracağıma, gider sinemaya keyif alırım arkadaş işte o kadar. Ben kendimde sporcuyum, fitness yapıyorum, gayet sağlıklı atletik manken gibi bir vücudum var sizede tavsiye ederim. Paraları bu fuybolculara kaptırıp, tv başında cips kola yapıp kilo alıp takım yelinilce stress yapıcağınıza, gidin spora stressinizi aletlerden çıkartın ve forma girin. Takım tutmam, tutanıda sevmem, hele ki fanatiklerden tiksiniyorum, acınacak haldeler.
'' tam olarak burda. O yüzden siz zaten anlayamazsınız.
bak anladığım bu işte![]()

Al benden de o kadar, ne zevk alırlar ki şu futboldan. Saatler öncesinden stadlara gidip bilet almak için çılgına dönen insanları gördükçe acıyorum valla. Ellerine ne geçiyor ki? Hiçbirşey. Para verip eşek gibi anırıyorlar, yok laylaylaylaylaylay oo bilmem ne bilmem neSanki paraları verdik ohh bi rahatladık dercesine. Futbolcuları zengin ediyorlar başkada birşey değil. Siz paraları veriyorsunuz, onlar lüks arabalarda, kendilerine ait mülklerde harem kuruyorlar, kimin parasıyla acaba? Bu futbolcuları sokakta görsen selam vermez, sohbet etmeye kalksan ağırdan satarlar, kamera karşısında bile ne kadar iticiler havalarından geçilmiyor. Ben onu bunu anlamam, futbol bir spor değildir. Spor insanın kendi yaptığı bir şeydir. Spor izlemek için 90 dk ayıracağıma, gider sinemaya keyif alırım arkadaş işte o kadar. Ben kendimde sporcuyum, fitness yapıyorum, gayet sağlıklı atletik manken gibi bir vücudum var sizede tavsiye ederim. Paraları bu fuybolculara kaptırıp, tv başında cips kola yapıp kilo alıp takım yelinilce stress yapıcağınıza, gidin spora stressinizi aletlerden çıkartın ve forma girin. Takım tutmam, tutanıda sevmem, hele ki fanatiklerden tiksiniyorum, acınacak haldeler.
hhhııııııı şimdi anlamadıım
Yok yavrum ben 1.ligden bahsederken Kartalspor'u destekledim. Beşiktaş ile Kartalspor başka![]()

hhhııııııı şimdi anlamadıım![]()

Bir bayan olarak aynı kafada olmak ne kadar hoş birşey. Bende kendimi yanlız sanıyordum. Beni hem şaşırttın, hemde düşüncelerime ortak oldun teşekkürler Esra seyhan (Esra ceyhanla bir akrabalığın yok dime :P)
hislerime tercüman oldun derleryaa üşenip yazmadıklarımdı bunlarrr...sağolasınn
----------Eklendi @ 23:17:37 ---------- Yazıldı @ 23:16:30 ----------
hhhııııııı şimdi anlamadıım![]()
birşey sorabilirmiyim? Kızlar teknolojik zımbırtılardan anlamazlar ve sevmezler genelde. Sizin burada ne işiniz var yahu![]()