mami sana ögretir yavruanlamıyorrruuum![]()
ben ona öğretecem
mami sana ögretir yavru

beğendim ama yorumunu diil.sadece dikkatini çekssin diye..benim hayatım dandikmi şimdi onu mu demeye getiriyosun?futbol her şey dir yeri geldiği zaman aksiyon yeri geldiği zaman komedi yeri geldiği zaman da hüzündür o yüzden futbolsuz hayat dandiktir
duyduğum en güzel tanımdı çok teşekkürlerBüyüsü çok farklı ve mantıklı değil zaten bunu kabul ediyoruz90 dakika boyunca topu çizgiden geçirme çabasında olan 22 adam birbirini kovalıyor.Tanımı budur
![]()

sakın deli valla gelmez keyfım kolay kolay yerınebak çabuk keyfini yerine getir.yoksa konu açarım keyfini yerine getirmek içinrezil olursun!!!
Yok ablacan benim amacım kimsenin hayatını küçümsemek değil afilli bir yorum yazmak istedim sonunu beceremedimben ona öğretecem![]()
----------Eklendi @ 16:54:37 ---------- Yazıldı @ 16:51:38 ----------beğendim ama yorumunu diil.sadece dikkatini çekssin diye..benim hayatım dandikmi şimdi onu mu demeye getiriyosun?----------Eklendi @ 16:55:20 ---------- Yazıldı @ 16:54:37 ----------duyduğum en güzel tanımdı çok teşekkürler
![]()

yer ablan senin afilli cevabınıneyse bu seferlik görmezden geldim hadi
büyüyünce verirsin afilli cevap
takılıyorum yanlış anlama heee
![]()
teşekkür ederim bu sefer affettigin içinbi daha olmasın amateşekkür ederim bu sefer affettigin için

tamam olmazbi daha olmasın ama![]()

bir erkek olarak aynı fikirde olmak ve böyle bir şey duymak beni çok mutlu ettiAşırı abartılmış bir spor dalı.
Artık öylesine çıkmış ki 22 kişinin bir topun peşinde olması olayından (ki bence öyle olması gerek) insanların canına kadar etki etmiş durumda.
Yapmayın arkadaşlar; alt tarafı bir spor dalı...
yanlız 22+1 diyelim biz buna.hakemde var 
efendim tatlım