Biri bana bu futboldan ne anladığınızı anlatabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
y n s c n

y n s c n

Üye
Bir kadının saatlerce mango'da boş boş dolanmasından nasıl bir erkek anlamıyorsa, bir erkeğinde sabahtan aksama kadar ntvspor'u izlemesinden kadın birşey anlamaz :oke:

minoo

minoo

Üye
Ne alaka ya ben gayet de Ntv spor izliyorum :hmmm

pelın_

haha esra şakamısın sen ya futbol kadar güzel ve zevk veren bişey varmıdır ya delisin senn

• Beğen
Tepkiler: minoo
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
anlamıyorrruuum :D

__xXx__

__xXx__

Üye
futbol her şey dir yeri geldiği zaman aksiyon yeri geldiği zaman komedi yeri geldiği zaman da hüzündür o yüzden futbolsuz hayat dandiktir

• Beğen
Tepkiler: minoo ve vapur dumanı
arslansem

arslansem

Üye
Büyüsü çok farklı ve mantıklı değil zaten bunu kabul ediyoruz :) 90 dakika boyunca topu çizgiden geçirme çabasında olan 22 adam birbirini kovalıyor.Tanımı budur :ehe

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi

mami sana ögretir yavru
ben ona öğretecem :D :aha::d:

----------Eklendi @ 16:54:37 ---------- Yazıldı @ 16:51:38 ----------

futbol her şey dir yeri geldiği zaman aksiyon yeri geldiği zaman komedi yeri geldiği zaman da hüzündür o yüzden futbolsuz hayat dandiktir
beğendim ama yorumunu diil.sadece dikkatini çekssin diye..benim hayatım dandikmi şimdi onu mu demeye getiriyosun?

----------Eklendi @ 16:55:20 ---------- Yazıldı @ 16:54:37 ----------

Büyüsü çok farklı ve mantıklı değil zaten bunu kabul ediyoruz :) 90 dakika boyunca topu çizgiden geçirme çabasında olan 22 adam birbirini kovalıyor.Tanımı budur :ehe
duyduğum en güzel tanımdı çok teşekkürler :D

pelın_

peki ozamn

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
bak çabuk keyfini yerine getir.yoksa konu açarım keyfini yerine getirmek için :) rezil olursun!!!

__xXx__

__xXx__

Üye
ben ona öğretecem :D :aha::d:----------Eklendi @ 16:54:37 ---------- Yazıldı @ 16:51:38 ----------beğendim ama yorumunu diil.sadece dikkatini çekssin diye..benim hayatım dandikmi şimdi onu mu demeye getiriyosun?----------Eklendi @ 16:55:20 ---------- Yazıldı @ 16:54:37 ----------duyduğum en güzel tanımdı çok teşekkürler :D
Yok ablacan benim amacım kimsenin hayatını küçümsemek değil afilli bir yorum yazmak istedim sonunu beceremedim:)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
yer ablan senin afilli cevabını :)neyse bu seferlik görmezden geldim hadi :) büyüyünce verirsin afilli cevap :D
takılıyorum yanlış anlama heee :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Aşırı abartılmış bir spor dalı.
Artık öylesine çıkmış ki 22 kişinin bir topun peşinde olması olayından (ki bence öyle olması gerek) insanların canına kadar etki etmiş durumda.
Yapmayın arkadaşlar; alt tarafı bir spor dalı...

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Aşırı abartılmış bir spor dalı.
Artık öylesine çıkmış ki 22 kişinin bir topun peşinde olması olayından (ki bence öyle olması gerek) insanların canına kadar etki etmiş durumda.
Yapmayın arkadaşlar; alt tarafı bir spor dalı...
bir erkek olarak aynı fikirde olmak ve böyle bir şey duymak beni çok mutlu etti :) yanlız 22+1 diyelim biz buna.hakemde var :d:

pelın_

esra :ehe

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt