The flashing failed. Do you want to retry the flashing? YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

gama58

Üye
Aynen bendede bu hata çıkıyor ne illet birşeymiş bu annayı yüklemek nasl yapacaz bir bilgisi olan yokmu arkadaşlar ?

best tiger

Üye
bende aynı sorunlar var en son vazgececem nokia'nın anna'sından

burakcal2

Üye
bence sorun bilgisayar ile ilgili.bir kere bendede olmustu.Windowsu orjinal cd si ile onardidiktan sonra duzeldi.

catdog136

catdog136

Üye
USB 2.0 port kullanınız. hatada diyor zaten USB 1.1 portununu kullanmayın diye. Demek ki siz USB 1.1 portu kullanıyorsunuz kısacası pc üzerinde başka usb girişlerini kullanın. Biri USB 2.0 girişi olabilir.

• Beğen
Tepkiler: andry77

serkanet

Üye
başlat çalıştır services.msc yazdıktan sonra açılan hizmetler bölümünde servicelayer servisini durdurup yeniden başlatın ve görev çubuğunuzda nokia ovi suite kapalı olsun tamamen

best tiger

Üye
USB 2.0 port kullanınız. hatada diyor zaten USB 1.1 portununu kullanmayın diye. Demek ki siz USB 1.1 portu kullanıyorsunuz kısacası pc üzerinde başka usb girişlerini kullanın. Biri USB 2.0 girişi olabilir.
masaüstü pc kullanıyorum kasa arkasında ki usb girişleri olur mu

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Başka bir pc de denersen sorun ortadan kalkabilir ben de öyle oldu.

catdog136

catdog136

Üye
evet masaüstünde arka taraftakiler 2.0 olması gerek masaüstünde arka taraftan yapabilirsiniz. Başka pcden yaptım diyen arkadaş o pcde usb 2.0 olduğu için yapabildiğini düşünüyorum..

best tiger

Üye
evet masaüstünde arka taraftakiler 2.0 olması gerek masaüstünde arka taraftan yapabilirsiniz. Başka pcden yaptım diyen arkadaş o pcde usb 2.0 olduğu için yapabildiğini düşünüyorum..
inşallah akşam yapacam bir sıkıntı olmaz umarım

gama58

Üye

USB 3.0 port kullandığımız halde sorun aynı hoca değişen birşey olmuyor...

best tiger

Üye
değişen birşey olmadı haberiniz olsun

gama58

Üye
Aynen hiçmi yardımcı olacak kimse yok sinirimden telefonu atıp kıracam

serkanet

Üye
dostum dün bi arkadaşta aynı sorunu yaşıyordu dediklerimi yaptıktan sonra kurtarmış cihazı şimdi phoenixi pc den tamamen your uninstaller ile kaldırıyorsun 2011 i kurduktan sonra aygıt yöneticisine gir ve ordan portable devicesten telefonunu sil daha sonra başlat çalıştır services.msc yaz oradan service layer isimli servisi durdur ve yeniden başlat eğer durmuşsa başlat ve yeniden telefonu bağladıktan sonra yeniden yükleyecek daha sonra phoenixden scandavia flashla belle anna yada pr1.2 ile uraşma ;)

hizan

hizan

Üye
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f151 (-2080247471)

Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs.

Hatası Hakkında Bilgisi Olan Varmı C6-01 Flash Yüklerken Hata Alıyorum

Böyle bir hata alıyorsanız phoenix 2011 son versiyonunu kullanın bir daha hata vermeyecektir.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
USB 3.0 port kullandığımız halde sorun aynı hoca değişen birşey olmuyor...
program apaçık sadece v2.0 istiyor 2veya üstü demiyor ki :D 1.1de bende denedim bu hatayı aldım, birde driverlar yüklenmediğinde aldım..

En güzeli jafı açmadan önce telefonu takıp kapalı konumdayken bir defa açma-kapama tuşuna tıklamak..
jafı açtığınızda kesinlikle donanım sorunu çekmezsiniz ( tabii kablo driver yüklü olacak :D )

gama58

Üye
Bu seferde böyle hata vrio :(

Uploaded with

Üst Alt