masaüstü pc kullanıyorum kasa arkasında ki usb girişleri olur muUSB 2.0 port kullanınız. hatada diyor zaten USB 1.1 portununu kullanmayın diye. Demek ki siz USB 1.1 portu kullanıyorsunuz kısacası pc üzerinde başka usb girişlerini kullanın. Biri USB 2.0 girişi olabilir.
olur. guc ondeki girislere daha az gittigi icin masaustu bilgisayarlarda arkadan yapmak gerekirmasaüstü pc kullanıyorum kasa arkasında ki usb girişleri olur mu
inşallah akşam yapacam bir sıkıntı olmaz umarımevet masaüstünde arka taraftakiler 2.0 olması gerek masaüstünde arka taraftan yapabilirsiniz. Başka pcden yaptım diyen arkadaş o pcde usb 2.0 olduğu için yapabildiğini düşünüyorum..
sonucunuzu olumlu veya olumsuz buraya yazarsanız bu sorunla karşılaşan başka arkadaşlarımızla yararlanabileceklerdir.inşallah akşam yapacam bir sıkıntı olmaz umarım

Bilgi verecem durumdansonucunuzu olumlu veya olumsuz buraya yazarsanız bu sorunla karşılaşan başka arkadaşlarımızla yararlanabileceklerdir.![]()
USB 2.0 port kullanınız. hatada diyor zaten USB 1.1 portununu kullanmayın diye. Demek ki siz USB 1.1 portu kullanıyorsunuz kısacası pc üzerinde başka usb girişlerini kullanın. Biri USB 2.0 girişi olabilir.
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f151 (-2080247471)
Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs.
Hatası Hakkında Bilgisi Olan Varmı C6-01 Flash Yüklerken Hata Alıyorum
Böyle bir hata alıyorsanız phoenix 2011 son versiyonunu kullanın bir daha hata vermeyecektir.
program apaçık sadece v2.0 istiyor 2veya üstü demiyor kiUSB 3.0 port kullandığımız halde sorun aynı hoca değişen birşey olmuyor...
1.1de bende denedim bu hatayı aldım, birde driverlar yüklenmediğinde aldım..
)