Yeni ovi store

Sponsorlu Bağlantılar

trontr

Üye
    Konu Sahibi
Yeni ovi store
Yeni ovi store çok güzel . Belle havasında düzenlenmiş. Bende 19mblik sis var ama teldeyim şimdi yükleyemem. Googledan bulup kurun. Annaya sorunsuz yüklenio. Bnm ovi açılmıodu sorun çözüldüüü

Kedi Yavrusu

Üye
günaydın arkadaşım. Çok oldu.
Ayrıca, artık ovi store değil, ovi uçtu gitti, yeni adı nokia market

pRime.

pRime.

Üye
Nokia store.

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
Bende hala Ovi Magaza yazıyor nerden indirecez nokia marketi ?

idris-tolar

idris-tolar

Üye
dostum dosya yı yüklede bizde indirelim ...

google de aratma bizi...:oke:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaşlar cepten giriyorum link veremiyorum kopyala yapıştırma yapın.yeni ovi magaza buyrun.

http://www.filesonic.be/file/2179386641/%28N8FanClub.com%29Nokia_store_installer_tb92_QTbundle_prd2_PROD_3.16.030.zip

trontr

Üye
    Konu Sahibi
Ya ne üşengeçsiniz n8fanclub.com yaw. Her program ilk önce orda cıkıo

ozcangoral

Üye
uda indirme linki

• Beğen
Tepkiler: pRime.

yalandunya3535

Üye
teşekkür ederim...sağolun..

meg1ddo

meg1ddo

Üye
tesekkur:) ...

boyabatlı

boyabatlı

Üye
allah razı olsun arkadaşım teşekkürler

meg1ddo

meg1ddo

Üye
ben kurdum programı fakat ikona tıklıyorum açılmıyor, önceki ovi store kaldırmadım direk üzerine kurdum, ondanmıdır acaba?...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ben kurdum programı fakat ikona tıklıyorum açılmıyor, önceki ovi store kaldırmadım direk üzerine kurdum, ondanmıdır acaba?...
alakasi yok bu guncelleme zaten ustune kuruluyor telefonu kapatip acarsan girer belki.ama kurulunca kendi otomatik acmasi gerek valla ben belle kullaniyorum ara yuzu tam belleyle uyumlu oldu simdi tamam belle :alkis

forbidden5

forbidden5

Üye
evet tamamen belle görünümü olmuş süper olmuş çok beğendim acaba ovisocial uygulamasınıda geliştirirlermi yakında annada bi social güncellemesi geldi biraz daha stabilleşti ama mağazadaki gelişmeyle kıyaslarsak social yerlerde mağaza akıyor :D

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Menüde ki ismi ve simgesi değişmedi sizde de mi aynı?

serkanet

Üye
geçen babamın x 6 ya flash attım yazılım güncellemesi olarak nokia store gelmiş şaşırdım önceden oviydi dedim heralde ovi bunları bıraktı meğer bizede gelmiş :)

cyber

cyber

Üye
bende hala Ovi var nasıl güncellerim

Suyaka

Suyaka

Üye
bende hala Ovi var nasıl güncellerim

Programın beta yazılımına, Nokia Beta Labs bağlantısı olan (Nokia Store Beta Client v3.16(030)) ulaşabilirsin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt