ayipsin hallederiz yegen mesele degil.asil mesele ozel bir isim soylemen genel profil ismi icin.@kurtulus bir ara flash atabilirim belle yardım edicen ona göre
kim ne yapmis???iyi yapmıssın valla4ever belle
![]()
![]()
![]()
ivo 3.2 cok sorunlu 3.1 öneririm
----------Eklendi @ 19:38:26 ---------- Yazıldı @ 19:37:13 ----------
delight'a düzenleme yapmıssın ya onu dyorum![]()
genel yerine ivo777 yyada delight yaziyorlar ya oraya.genel,sessiz,toplanti,hatsiz secenegi varya genel ismini normal telefonda degistiremiyorsun.özel isim derken ?
foruma ne laf atıyon.. isteyen yükler.. sorun yaşayan kişilerde demekki bi problem var tellerinde.. hep birlikte burda çözeriz.. belki güncelleme gelincede sorun yaşayacak bu arkadaşlar.. ne biliyonda atıp tutuyon?? hayret bişey yaaayaw bilmeden sorunlu uygulamalarla uğraşıyosunuz sonra yok şöyle oldu yok böyle oldu la zaten gelince güncelleme uyarıcak telefon ne garip forum burası arkadaş ya

pardon sory.ik ben vergeten.ne marsoyu abicim ben ivo 3.1 kullanıyorum,önce ki sayfaya yazmıssın bi bak istersen![]()
evet güncelleme sağlıyordur nokia eğer test aşamaları bittiyse ve piyasaya sürülcekse.. ama bazı kişilerin güncelleme almada problemi vardır.. iy olmuş açılmış konuBen Mağaza uygulamasına sabah girdiğimde yeni bir güncelleme var dedi ve ben de kurdum. Meğerse Nokia Mağaza imiş. Link aramaya gerek yok sanırım, direkt Nokia bu güncellemeyi sağlıyor.
.. ayrıca bazı arkadaşlar bende dahil sızıntı belle kullanıyoruz ve güncelleme almıyoruz şuan.. böylelikle haberimiz oldu yeni marketten 
arkadasim sen nerde yasiyorsun heralde sorunun yok.o zaman neden mesaj yaziyorsun.oku gec burda fikir alis verisi yapiliyor.ama senin fikrin neyse zikrinde oooooyaw bilmeden sorunlu uygulamalarla uğraşıyosunuz sonra yok şöyle oldu yok böyle oldu la zaten gelince güncelleme uyarıcak telefon ne garip forum burası arkadaş ya
sanki bir tek sen biliyorsun neeeeeeeeyyyyyyysssssssseeeeeeee