ideos X5 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FATIH_999

Üye
    Konu Sahibi
ideos X5 Hakkında
merhaba arkadaşlar androidle bu telefon sayesinde tanıştım sormak istediğim şeyler var birincisi internette gezinirken sayfaları mobile olarak değilde bilgisayardaki gibi görünmesini nasıl sağlayabilirim? ikincisi 3g internete nasıl dns tanımlarım birde bende x5den önce 5800 vardı ve sesi buna göre daha iyiydi x5in ise daha kısık arttırmak için bir işlem yapılabilirmi? şimdilik bunları merak ediyorum karıştırdım biraz ama bulamadım android sürümü 2.2 sanırım bunuda yükseltmek mümkünmüş onlarıda zamanla öğreniriz artık :)

baranselona

baranselona

Üye
opera mobile yukleyip ayarlarina girip mobile yerine desktop yazani secip her siteye bilgisayar gorunumu ile girebilirsin...dns tanimlamayi bilmiyorum ama yasakli siteler icinde operanin bir diger surumu opera mini yi tavsiye ederim...muzikcalarda sesi yukseltmek icin. muzik calarken. üç çizgili menü tusuna basip eqolayzir ayarini jazz a getir..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Dolphin HD Browser la Android,Pc,İphone,İpad,Mac dan giriyormuş gibi gösterebilirsin..

Dns ayarlamak için rootlamış olman gerekir cihazı.

Rootladıktan sonra SetDNS adlı programla ayarlayabilirsin DNS ayarlarını.

Necmati

Necmati

Üye
Dolphin HD Browser la Android,Pc,İphone,İpad,Mac dan giriyormuş gibi gösterebilirsin..

Dns ayarlamak için rootlamış olman gerekir cihazı.

Rootladıktan sonra SetDNS adlı programla ayarlayabilirsin DNS ayarlarını.
Ve bu bilgilere ek ses yükseltmesini istemişsin Kardeşim ses yükseltmek için Telefonuna root atmak gerekir.
Root nedir. diye sorarsan Telefonun tüm kilidlerini kaldırır. her türlü programla işlem yapmanı sağlar.
Not:Root Telefonu Garanti dışı bırakır geri dönüş vardır.

Root ettikten Louder Volume Hack adlı programla ses yükseltmesi yapabilirsin.

FATIH_999

Üye
    Konu Sahibi
verdiğiniz bilgiler için çok teşekürler arkadaşlar ideos x5e ayrı bir root varmı yoksa android için herhangi bir root atsam olurmu?

Necmati

Necmati

Üye
verdiğiniz bilgiler için çok teşekürler arkadaşlar ideos x5e ayrı bir root varmı yoksa android için herhangi bir root atsam olurmu?
zaten bu işlem 2-3 program ile oluyor en kolayları z4root ve universalroot kolayca root edebilirsiniz telefnunuzu .

Repeal

Repeal

Üye
Beyler ben cuma günü aldım kvkdan ve o paraya muhteşem birşey, ekranı çok güzel, tasarımı şık, kesinlikle eğlenceli bir telefon, sensörleri çok hassas iboobs ile denedim :D aynı zamanda hiçbir ses problemide yaşamadım. parasını hak ediyor, alacak olan kesinlikle gönül rahatlığıyla alsın. sadece buna film bulmak gerek parlak olandan. matlar kalitesini düşürür. bulan ve istanbulda olan bana ulaşsın. bulursamda burada yazarım.

karayel90

karayel90

Üye
Beyler ben cuma günü aldım kvkdan ve o paraya muhteşem birşey, ekranı çok güzel, tasarımı şık, kesinlikle eğlenceli bir telefon, sensörleri çok hassas iboobs ile denedim :D aynı zamanda hiçbir ses problemide yaşamadım. parasını hak ediyor, alacak olan kesinlikle gönül rahatlığıyla alsın. sadece buna film bulmak gerek parlak olandan. matlar kalitesini düşürür. bulan ve istanbulda olan bana ulaşsın. bulursamda burada yazarım.
Hayırlı olsun kardeş

FATIH_999

Üye
    Konu Sahibi
telefone z4root kurdum Temporary Root dedim onun dışında bir işlem yapmam gerekiyormu? şu durumda telefonun rootlu olduğunu nasıl anlarım?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Superuser diye bir program geldi mi menuye?

karayel90

karayel90

Üye
hayırlı olsun root işlemin başarılı

Necmati

Necmati

Üye
dediğim programı yükle 'Louder Volume Hack'
Programı aç superuser izni isteyecek kabul et işleme başla.

Cihazında oluşabilecek zararlardan Ben ve Maxicep.com sorumlu değildir. :oke:

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
telefonu 1.8 e overclock ettim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...