arkadaşlar belle'de anna'da olan sorunlar varmı? (yükleyeyimmi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar belle'de anna'da olan sorunlar varmı? (yükleyeyimmi)
pr1.2 yüklüyken telefonumda ne donma ne reset nede şarj sorunum vardı annayı yükledim telefon reset manyağı oldu şarj da dayanmıyor şimdi belle yüklesem bu sorunlar devam edermi bellede bu sorunlar varmı sıkıldım artık telefonu adam gibi kullanamıyorum benim öğrenmek istediğim şarj ve reset sorunu olup olmadığı ona göre yüklüyecem yoksa pr 1.2 ye geri dönecem belle yi yükleyen arkadaşların yardımını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

n000k

n000k

Üye
hiç biri yok arkadaşım belle de bu sorunlar.. ama şunu söyleyeyim ilk yüklediğimde şarj sorunum oldu belle ilede ama bu sorunu birtek ben yaşadım sanırım oda önceden yüklediğim programlar yüzünden iyi bir flaş olmamıştı.. sonra dead flaş attım, tekrar yükledim şimdi 10 numara. şurdan türkçe dosyaları alabilirsin.. hemde effect yüklemeli belle dosyaları :naughty: .. ben kullanıyorum harika.. ve şarjım şuan çok normal oldu.. konu bu..

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...ektler-deneyebilirsiniz-yenilendi-547111.html

cabal21

cabal21

Üye
hiç bulaşma arkadaşım. bırak telefon orjinalinde kalsın ben yükledim şarj sorunu aşırı ısınma vs. bir çok sorun yaşadım. en ideali pr1.2

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
hiç biri yok arkadaşım belle de bu sorunlar.. ama şunu söyleyeyim ilk yüklediğimde şarj sorunum oldu belle ilede ama bu sorunu birtek ben yaşadım sanırım oda önceden yüklediğim programlar yüzünden iyi bir flaş olmamıştı.. sonra dead flaş attım, tekrar yükledim şimdi 10 numara. şurdan türkçe dosyaları alabilirsin.. hemde effect yüklemeli belle dosyaları :naughty: .. ben kullanıyorum harika.. ve şarjım şuan çok normal oldu.. konu bu..

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...ektler-deneyebilirsiniz-yenilendi-547111.html

teşekkür ederim ilk önce geriye dönüş yapacam daha sonra versiyonları sıradıyla teker teker yüklüyecem şu şarj sorunu beni bunalttı iyice

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
keşke c7ye çıksada bende yüklesem

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
hiç bulaşma arkadaşım. bırak telefon orjinalinde kalsın ben yükledim şarj sorunu aşırı ısınma vs. bir çok sorun yaşadım. en ideali pr1.2

teşekkür ederim önce geriye dönecem daha sonra orjinal annayı yüklüyecem baktım yine şarj ve reset sorunu var belle ye geçecem ondada aynı sorun varsa pr1.2 ye dönerim sorunlar giderilince annaya veya orjinal belle çıkarsa yüklerim

n000k

n000k

Üye

teşekkür ederim ilk önce geriye dönüş yapacam daha sonra versiyonları sıradıyla teker teker yüklüyecem şu şarj sorunu beni bunalttı iyice
versiyonları teker teker yüklemene gerek yok. anna dosyalarını belle dosyalrı ile değiştirerek flaşla tamamdır olay..

Lenneth

Üye
Belle Anna'ya göre daha sorunsuz.

3 sıkıntısı var. Yine de bir beta'nın betası denebilecek bir sürüm için gayet kararlı. 1)Opera Mobile çalışmıyor. 2)Web tarayıcı ara sıra kendini kapatıyor 3)Bazı uygulamalar yüklenmiyor ama çoğu oyun falan sorunsuz çalışıyor. Ivo'nun 3.1 Cfw'si + Türkçe Dil Yaması.. Şarj sürem bayağıda arttı belirteyim olumlu olarak.

• Beğen
Tepkiler: n000k
cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
keşke c7ye çıksada bende yüklesem :ah:

bu c7 ler üvey evlat muamelesi görüyor ya benim zoruma gidiyor n8 kullanıcısı olarak

----------Eklendi @ 22:35:41 ---------- Yazıldı @ 22:34:27 ----------

Belle Anna'ya göre daha sorunsuz.

3 sıkıntısı var. Yine de bir beta'nın betası denebilecek bir sürüm için gayet kararlı. 1)Opera Mobile çalışmıyor. 2)Web tarayıcı ara sıra kendini kapatıyor 3)Bazı uygulamalar yüklenmiyor ama çoğu oyun falan sorunsuz çalışıyor. Ivo'nun 3.1 Cfw'si + Türkçe Dil Yaması.. Şarj sürem bayağıda arttı belirteyim olumlu olarak.

teşekkür ederim

n000k

n000k

Üye
bende şimdi hiçbir sorun yok.. ısınma desen hiç yok, tel buz gibi.. şarj desen oda halloldu bende. demekki sorun olupta düzelebilen tellerde varmış.. sende sorun oldu diye herkesde sorun olcak diye birşey yok.. isteyen istediğini yükler.. mesuliyette şahısa aittir. bazen başarmak için birşeyleri göze alabilmek lazım..

----------Eklendi @ 01:39:26 ---------- Yazıldı @ 01:36:27 ----------

beta nın betası , yinede anna dan çok daha iyi.. anna ile pr1.2 arasında tek fark bana göre dik klavye,başka bir değişiklik yok.

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
bende şimdi hiçbir sorun yok.. ısınma desen hiç yok, tel buz gibi.. şarj desen oda halloldu bende. demekki sorun olupta düzelebilen tellerde varmış.. sende sorun oldu diye herkesde sorun olcak diye birşey yok.. isteyen istediğini yükler.. mesuliyette şahısa aittir. bazen başarmak için birşeyleri göze alabilmek lazım..

açıkcası arkadaşım ben hep orjinalden yanaydım yanaydım diyorum çünkü bu orjinal annayı yükşedikten sonra pişman oldum fikrim değişti boşuna beklemişim yada telefonumda eksik dosyalar var ondan yaşıyorum bu sorunları

Lenneth

Üye
Ben Anna'yı flash atarak yükledim, o günden beri gps konum bulmuyordu. Son sürüme güncelledim, harita yükledim 3G-Wifi ne varsa konum bulmayı aktif ettiğim halde konum bulmuyordu, bir de şarj sürem kısalmıştı. Telefonu çok kullanmadığım halde 2 günde bitiyordu.

Belle'yi yükledim, 2 gün geçti şarj göstergesi hala tam gösteriyor. GPS sorunsuz.. (Kullanım olarak Anna yüklediğim zaman ki ile aynı, N8'i pek kullanmıyorum. Anna'da şarj biterken Belle'de hala tam gösteriyor.)

n000k

n000k

Üye
bende öyle diyordum geçen ama baktım belle kanıma fena girdi :) bekleyemem onu çıksın diye.. bu betanın betası bile güzel.. orjinali çıkınca tabikide şimdikinden çok daha iyi olcak.. ve şunuda bil.. önemsiz olan bile eksikleri var belle nin. mesela. seçeneklerde açık uygulamaları göster sekmesi yok. sadece örnek :D.. ama bu betanın betası.. normal yani eksikleri olması.. şimdiden uyarıyorum sonra yükleyince söylenme bu yok, şu yok diye..anna snki pr 1.2 gibi geldi.. o yüzden pek durmadım.. dediğim gibi belle fena girdii kanıma.

----------Eklendi @ 01:50:18 ---------- Yazıldı @ 01:46:56 ----------

Belle'yi yükledim, 2 gün geçti şarj göstergesi hala tam gösteriyor. GPS sorunsuz.. (Kullanım olarak Anna yüklediğim zaman ki ile aynı, N8'i pek kullanmıyorum. Anna'da şarj biterken Belle'de hala tam gösteriyor.)
umarım bendede öyle olur :D bu akşam tekrar flaşladım belle ye ama şimdi birşeyler yüklüyorum tele ondan pcye bağlıyorum, malum şarj oluyor.. o yüzden anlayamıyorum şarj sorunum hala sürüyormu.. :) anna turkeyden flaşladım şarj sorunu çıktıı.. dead flaş ile scandinavia yükledim. ardından normal flaş ile belle yaptım .. sorun gitti :)

kaptanedi

kaptanedi

Üye
bende öyle diyordum geçen ama baktım belle kanıma fena girdi :) bekleyemem onu çıksın diye.. bu betanın betası bile güzel.. orjinali çıkınca tabikide şimdikinden çok daha iyi olcak.. ve şunuda bil.. önemsiz olan bile eksikleri var belle nin. mesela. seçeneklerde açık uygulamaları göster sekmesi yok. sadece örnek :D.. ama bu betanın betası.. normal yani eksikleri olması.. şimdiden uyarıyorum sonra yükleyince söylenme bu yok, şu yok diye..anna snki pr 1.2 gibi geldi.. o yüzden pek durmadım.. dediğim gibi belle fena girdii kanıma.----------Eklendi @ 01:50:18 ---------- Yazıldı @ 01:46:56 ----------umarım bendede öyle olur :D bu akşam tekrar flaşladım belle ye ama şimdi birşeyler yüklüyorum tele ondan pcye bağlıyorum, malum şarj oluyor.. o yüzden anlayamıyorum şarj sorunum hala sürüyormu.. :) anna turkeyden flaşladım şarj sorunu çıktıı.. dead flaş ile scandinavia yükledim. ardından normal flaş ile belle yaptım .. sorun gitti :)
Bella nın video player i altyazı oynatıyormu...

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
hepinize çok teşekkür ediyorum önce belle yüklüyecem bir tadına bakayım sonra geriye dönüp eski versiyonu kullanacam bu nokianın yapacağı işi ....

polluxea♪

polluxea♪

Üye
belle at abi anna bi işe yaramaz

n000k

n000k

Üye
Bella nın video player i altyazı oynatıyormu...
o kdar denemedim kardeşim ayrıca videoda yüklemedim o yüzden birşey diyemem bu konuda.. belle ile ilgili yükleme konuları var.. orda sorabilirsin.. bunu deneyen kişiler cvp verebilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt