OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

realdjferdy

realdjferdy

Üye
usta ellerine sağlık, yalnız 4.6 da menu grid çalışmıyor menuyu seçiyorum. çıkış diyorum açınca aynı gride giriyorum aynı 1x1 de kalıyor.

klavyeci

klavyeci

Üye
Demekki hata yapıyorsun...Bende çatır çatır çalışıyor...Her iki yönüde değiştirmen gerekiyor...Yani tamam demeden önce mesela Dik : 5x4 Yan : 2x6 yap tamam de...Sonra menü/seçenekler/çıkışa bas.Sonra tekrar menüye gir

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Demekki hata yapıyorsun...Bende çatır çatır çalışıyor...Her iki yönüde değiştirmen gerekiyor...Yani tamam demeden önce mesela Dik : 5x4 Yan : 2x6 yap tamam de...Sonra menü/seçenekler/çıkışa bas.Sonra tekrar menüye gir

helal.. :alkis

F@StBoY

Üye
formatı ne peki biliyo musun? jar mı,wgz mi,sis mi?

Abi sanırım jar veya sis normal orjinal Nokia 5800 da sorunsuz indirip kuruyordum fakat OMEGA da böyle oldu
----------Eklendi @ 21:33:20 ---------- Yazıldı @ 21:31:51 ----------

kubi1907fb

Üye
Radyoyu bir çalıştıramadım yardım edermisiniz ? Hiç kanal seçimi filan gelmiyor.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
öncelikle bu fw yi hazırlayan arkadaşa teşekkür ediyorum. Ben bu fw de birkaç değişiklik yaparak 5530 ve x6 ya kurdum ve gayet başarılı oldu. Menü düzenini normal 4*4 büyük yazı ayarında 4*5 olarak değiştirdim, sensörlerin ekranı döndürmede çok geç algılaması yüzünden sensör mod uyguladım (orjinal omegada ekranı yatay yapınca değil de daha da eğince dönüyordu) bir de müzik klasörünü sounds olarak değiştirdim.

kardeşim o sensör modu ve menu düzeni modu paylaşırmısın yazmıştım ve sevdiğin diğer modları

realdjferdy

realdjferdy

Üye

evt denedim çıkıyorum tekrar baktığımda sıfırlamış anlamadım derdi ne:S formatta attım ama

----------Eklendi @ 10:11:04 ---------- Yazıldı @ 09:02:37 ----------

yok abi format attım olmadı. yeniden flashladım, bişey kurmadan yeniden denedim olmadı. rompachtden yamaları aktif yaptım yine olmadı yaa

klavyeci

klavyeci

Üye
Yazılımı tekrar yükle ve ana sayfada yazanları harfien uygula

dagnomels

dagnomels

Üye
Yaw birader 5530 da yeşil ışık yanmıyor bir zahmet hallet o nunlock programıyla da olmadı yaw..

UniqueDemon

Üye
Acelem olduğu için fazla inceleyemedim. İncelediğim yerler çok hoşuma gitti
  • İconlar çok güzel. Açılış, kapanış ekranlarıda güzel. Grafikleri hazırlayanların eline sağlık.
  • Ben telefonda sadeliği severim, keşke photobrowser gibi programları kurmak zorunlu olmasaydı. Zira normal photobrowser hoşuma gidiyordu açıkcası. Sanırım normal photobrowserda sadece videolar görünüyor. Ben 1000 tane resim var hiçbirini göremedim. Özelliklerin hepsini okumadım arada yazıyorsa affedin :)
  • Temalar çok güzel. Göz zevkiniz iyiymiş :)
  • Aptallığımdan mı, menünün yabancı olmasından mı ne istediğimi yerli yerinde bulamadım. Pişman değilim, bu düzeni sevdim :)
  • O sonradan kurduğum photobrowser fotoğrafın çok olmasından dolayı mıdır nedir donuyor. Bataryayı çıkarıp takmadan düzelmiyor. Bataryayı çıkarıp taktım, baktımki şarjın yarısı gitmiş :) ( Bu özellik hoşuma gitmedi :) )
  • Uzun zamandır C6 fw takılıyordum ve siteye girmiyordum. Bunda da yatay çevirince otomatik q klavye olmamasından şüpheleniyordum. Baktım ki çok cahil kalmışım, çözmüşler bu işi :)
  • İfadelere bayıldım, xpress müzik coştu :D
  • Kısacası eline sağlık arkadaşım muazzam birşey yapmışsın. Şu fotoğraf olayı dışında :) Onu düzeltmemin bir yolu var mı ?
  • Birde internet tarayıcısındayken herhangi bir siteye girip şifre yazma alanına girince yatay klavyede sayısal tuşlar aktif olmuyor.

zeormayk40

Üye
arkadaşlar ben de c5 tuşkilidi var bazı yerlerde slide unlock dio bi de dokunmatik ekran titreşimini 1 yapıorum titreşim olmuor bi de rompatcherda c2z yaması var c2z makerı kuracakmıyım ?

radr

Üye
Nokia 5230 v50.0.001 Kullanıcıları İçin CORE dosyalarının 6 adet olması gerektiği yazılmış.bende 5 adet çıkıyor ve PPM ışığı yanmıyor.yardım edebilirmisiniz

punemr123

punemr123

Üye
cok guzel yaw

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Nokia 5230 v50.0.001 Kullanıcıları İçin CORE dosyalarının 6 adet olması gerektiği yazılmış.bende 5 adet çıkıyor ve PPM ışığı yanmıyor.yardım edebilirmisiniz

iyi bak bakalım klasörün içine,rofs2 dosyası varmı diye.. hani modlama yaptıktan sonra rebuilt'i sildiğin dosya ona bi bak..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hic isinamadi bu cfw ye nedense

kubi1907fb

Üye
Ya biri yardım etsin radyo bomboş hiç ilk tarama sorusu bile gelmiyor cfwlerde Orion ile de aynı sorunu yaşadım.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Herkese merhabalar. AVEA 500 kampanyası ile 1GB internet sayesinde az da olsa online olma şansı elde ettim. Böylece sorulara cevap vermeye devam edebiliyorum.

OmegA v4.6 ile bazı yeni modlamalarda eksik kodlamaların olduğunu tespit ettim. Mesela; dokunmatik hassasiyetini yumuşatan modda, dokunmatik titreşimi ve sesleri kodunun bulunmadığını bu yüzden dokunmatik titreşimi ve seslerinin çalışmadığını gördüm. Bunun gibi modlamalardan kaynaklanan hataları çözdüğüm düzeltme versiyonunu yayınlayacağım.

Diğer hatalardan bazıları kullanıcı/telefon kaynaklı oluşabiliyor. O yüzden tekrar CFW yi terkar hafıza kartını temizleyerek flashlamalısınız.

Özelden destek vermiyorum. O yüzden hataları özelden rapor etmek yerine buraya yazarsanız iyi olur. Özelden gelen soruları cevaplandırmıyorum.

blade_umt

Üye
yükledim şimdilik bi sorun yok ...

Üst Alt