Anna 24.01 yüklediğimden beri uygulama yükleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chill35

chill35

Üye
    Konu Sahibi
Anna 24.01 yüklediğimden beri uygulama yükleyemiyorum
anna 24.01 güncellemesini yükledim fakat bilgisayardan uygulama atmak istediğimde yükleme bittiktikten sonra yükleme tamamlanmadı diyor uygulama yöneticisini açtığımda ise uygulamayı görüyorum ve kaldırıyorum aynı problem ovi store dan yüklediğim bazı uygulamalarda da var mesela sinamalar uygulaması bir türlü yüklenmiyor aynı problemleri yaşayan varmı veya çözüm yolu nedir araştırdım fakat bulamadım birtürlü.

Heil__

Üye
Konuya çok hakim değilim ama benim de yükleyemediğim bir kaç program oldu. Forumda bir yerde okuduğum gibi telefonun dilini ingilizce yapıp programları öyle yükledim. sonra tekrar Türkçeye çevirdim. Programlar yüklendi. Neden böyle olduğunu bilemiyorum.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
anna 24.01 güncellemesini yükledim fakat bilgisayardan uygulama atmak istediğimde yükleme bittiktikten sonra yükleme tamamlanmadı diyor uygulama yöneticisini açtığımda ise uygulamayı görüyorum ve kaldırıyorum aynı problem ovi store dan yüklediğim bazı uygulamalarda da var mesela sinamalar uygulaması bir türlü yüklenmiyor aynı problemleri yaşayan varmı veya çözüm yolu nedir araştırdım fakat bulamadım birtürlü.
arkadasim su an anna turkce dilinde sorun var guncelleme bekliyoruz.QT smart insaller uygulamalari turkce dilinde yukluyemiyoruz.

mezoart

mezoart

Üye
Ne zamana yaparlar acaba bu güncellemeyi, bir bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

n000k

n000k

Üye
Ne zamana yaparlar acaba bu güncellemeyi, bir bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

bir tarih yok şuan.. sadece sorunları maille bildiren arkadaşlara sorunlar üzerinde çalıştıklarını bildiren cvplar geliyor.. bizimde temennimiz en kısa sürede özellikle bu önemli sorunu çözmeleri!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt