forward_murat
Üye
çok sağol teşekkürle biraderHafıza kartında oluşan Music klasörü içine atarsan görünür arkadaşım.
çok sağol teşekkürle biraderHafıza kartında oluşan Music klasörü içine atarsan görünür arkadaşım.
Dostum yükledim ve mükemmel olmuş ellerine sağlık. Fakat tek bir sorunum oluştu, belki de en sevdiğim özellik olan tuş kilidini Ortada ki Menü tuşuna basarak açmak. 1 gün sonra kayboldu özellik. Neyi değiştirmiş olabilirim? Tekrar teşekkürler.
açma tuşuna basınca devreye giriyo ama menü tuşuna basınca gelmesini istiyorum bende bi yardım lütfennnnöncelikle bu fw yi hazırlayan arkadaşa teşekkür ediyorum. Ben bu fw de birkaç değişiklik yaparak 5530 ve x6 ya kurdum ve gayet başarılı oldu. Menü düzenini normal 4*4 büyük yazı ayarında 4*5 olarak değiştirdim, sensörlerin ekranı döndürmede çok geç algılaması yüzünden sensör mod uyguladım (orjinal omegada ekranı yatay yapınca değil de daha da eğince dönüyordu) bir de müzik klasörünü sounds olarak değiştirdim.
eğer telefonunuzda görev yöneticisi programı falan varsa silin düzelir
aynısı bende de olduaçma tuşuna basınca devreye giriyo ama menü tuşuna basınca gelmesini istiyorum bende bi yardım lütfennnn

yüklersek bluetooth menüsündeki yazılar örnek resimdeki gibi garip mi olacak yoksa o senin telefonun bi özelliği falan mı rambo?Edit: Bu Nhan Bluetooth tarzı yazılar falan yani![]()
Teşekkürler.Sen denedin mi peki?s60Dıgı.ttf dosyasını istediğin gibi değiştir sorun çıkmaz.
Neyse ben dayanamadım denedim ve sonuç olumluTeşekkürler.Sen denedin mi peki?
çok teşekkürler sorunsuz bir şekilde flashladım sağlam bir fw ye benziyor !!!