OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

gkhnyldrm1903

Üye
kardes ellerıne saglık gusel olmus ama bu dokunmatık ekran tıtresımı calısmıyo mu acaba yaa yoksa ben bı yerde yanlıslık mı yaptım yaa:((((

deejayss

deejayss

Üye
ben şu rofs2 olayını anlamadım çoktandır da flashlama cfw yükleme fln yapmıyorum unutmuşum :S jaf olarak bu linkteki program yüklü pc suite ovi suite vs o tür gereksinimlerim de tamam telefonumda hxüxsxaxm ın yapmış olduğu c6 v20.0.43 cfw yüklü ve özel versiyonum v52.0.007

c. İndirin:
bölümündeki Nokia 5800 v52.0.007 Kullanıcıları İçin CORE ve Nokia 5800 v52.0.007 OmegA v4.6 Ultimate Final - C6 Edition Rofs2 indirdim fakat jaf ile telefonuma yükleyeceğim zaman core ile rofs2 yi nasıl yükleyeceğim bir arkadaşın resimli veya yazılı anlatım varsa paylaşmasını rica ediyorum

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
bu anna iconları başka tema yükleyince değişmiyor maalesef bedne rofs2 ye n8 iconlarını attım ki ondan daha çok icon vardı ama bir kaçı değişti sadece klasörler aynen duruyor Anna icondan nasıl kurtulabilirim kardeş çünkü maalesef bu modu kullanmayacağım ve ben çok üzüleceğimdediğin ddosyaları sildim ama opera hala atıyor5250 yede yüklemek istiyorum olabilirmi vvarmıdır bir yolu

lord akif

Üye
Dostum yükledim ve mükemmel olmuş ellerine sağlık. Fakat tek bir sorunum oluştu, belki de en sevdiğim özellik olan tuş kilidini Ortada ki Menü tuşuna basarak açmak. 1 gün sonra kayboldu özellik. Neyi değiştirmiş olabilirim? Tekrar teşekkürler.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Dostum yükledim ve mükemmel olmuş ellerine sağlık. Fakat tek bir sorunum oluştu, belki de en sevdiğim özellik olan tuş kilidini Ortada ki Menü tuşuna basarak açmak. 1 gün sonra kayboldu özellik. Neyi değiştirmiş olabilirim? Tekrar teşekkürler.

aynısı bende de oldu :aha: açma tuşuna basınca devreye giriyo ama menü tuşuna basınca gelmesini istiyorum bende bi yardım lütfennnn

Hiçişleri

Hiçişleri

Üye
öncelikle bu fw yi hazırlayan arkadaşa teşekkür ediyorum. Ben bu fw de birkaç değişiklik yaparak 5530 ve x6 ya kurdum ve gayet başarılı oldu. Menü düzenini normal 4*4 büyük yazı ayarında 4*5 olarak değiştirdim, sensörlerin ekranı döndürmede çok geç algılaması yüzünden sensör mod uyguladım (orjinal omegada ekranı yatay yapınca değil de daha da eğince dönüyordu) bir de müzik klasörünü sounds olarak değiştirdim.

v_e_n_o_m

Üye
C5-03 olmuyormu

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
öncelikle bu fw yi hazırlayan arkadaşa teşekkür ediyorum. Ben bu fw de birkaç değişiklik yaparak 5530 ve x6 ya kurdum ve gayet başarılı oldu. Menü düzenini normal 4*4 büyük yazı ayarında 4*5 olarak değiştirdim, sensörlerin ekranı döndürmede çok geç algılaması yüzünden sensör mod uyguladım (orjinal omegada ekranı yatay yapınca değil de daha da eğince dönüyordu) bir de müzik klasörünü sounds olarak değiştirdim.

kardeşim o sensör modu ve menu düzeni modu paylaşırmısın

akif686

akif686

Üye

aynısı bende de oldu :aha: açma tuşuna basınca devreye giriyo ama menü tuşuna basınca gelmesini istiyorum bende bi yardım lütfennnn
eğer telefonunuzda görev yöneticisi programı falan varsa silin düzelir :oke:

OzzBozz97

Üye
yüklersek bluetooth menüsündeki yazılar örnek resimdeki gibi garip mi olacak yoksa o senin telefonun bi özelliği falan mı rambo?Edit: Bu Nhan Bluetooth tarzı yazılar falan yani :)

klavyeci

klavyeci

Üye
Kardeş rofs2'nin içindeki s60digi.ttf isimli fontu değiştirsem,yazı veya karakterlerde sorun yaşar mıyım?Bu şekil dijital saat hiç hoşuma gitmiyor o yüzden

----------Eklendi @ 11:10:55 ---------- Yazıldı @ 11:07:15 ----------

yüklersek bluetooth menüsündeki yazılar örnek resimdeki gibi garip mi olacak yoksa o senin telefonun bi özelliği falan mı rambo?Edit: Bu Nhan Bluetooth tarzı yazılar falan yani :)

Sen Nhan Bluetooth programındaki yazı karakterinden bahsediyorsan,o programın kendisinde var.Yani program Çince olduğu için yazı karakterleri öyle çıkıyor.Herkeste aynı çıkar yani

nediyonmk

Üye
s60Dıgı.ttf dosyasını istediğin gibi değiştir sorun çıkmaz.

forward_murat

forward_murat

Üye
rambo kardeş her şekli ile çok güzel telefonum orjinalden daha hızlı oldu eline sağlık..

By_Casparov

By_Casparov

Üye
bugün omega 4.6 ultimate final sürümüne yükselmiş bulunmaktayım... :yuru

OzzBozz97

Üye
ahh nhan bluetooth ayrı bi proymuş anladım peki bt ile veri alışverişi yaparken gerekli mi yoksa sadece ekstra mı?

F@StBoY

Üye
Abi saygılar.Omega 4.5 kurulu Nokia 5800 fakat t-marketten sahadan uygulamasını indirmeye çalıştığımda Bu uygulama telefonunuzla uyumu değil yazısıyla karşılaşıyorum ve indiremiyorum çözümü var mıdır ? Varsa nedir ? Saygılar...

eeggeehhaann

Üye
çok teşekkürler sorunsuz bir şekilde flashladım sağlam bir fw ye benziyor !!!

By_Casparov

By_Casparov

Üye
formatı ne peki biliyo musun? jar mı,wgz mi,sis mi?

----------Eklendi @ 21:33:20 ---------- Yazıldı @ 21:31:51 ----------

çok teşekkürler sorunsuz bir şekilde flashladım sağlam bir fw ye benziyor !!!

gönül rahatlığı ile kullanabilirsin yapımcısı iyidir

Üst Alt