Orjinal Turkey Anna Download Linkleri

Sponsorlu Bağlantılar

mfb2

mfb2

Üye
o önemli bir dosyamı navifirm den indirip eklesemmi ? indirdim de :hih:
Dostum o dosyanın içinde telefonu ilk aldığında içinde olan oyunlar (nfs shift, galaxy on fire , real golf) , webtv felan var okadarda önemli değil oyunları oynuyorum webtv leride seyrediyordum diyorsan indir kur :)

kazım61061

kazım61061

Üye
arkadasım benım tel nokıa n8 metal burda yok lınkı sılver yane ben neyı ındırcem tel kodum 059c5q7

ziya_41

Üye
iyi günler. benim telefonum nokia c6-01. upload ettigin c6-01 black i indirdim şuan rardan cıkarttım masaüstünde ayrı bir klasörde. duruyo..hiç flashlama yapmadım ama resimlerden gördügüm kadarıyla kolay gözüküyor yapabilirim.senin verdigin N8 üzerinden gösterdigin flashlamayı yapıcaz dimi.bir sorun cıkmıcagndan emin olmak istedimde. hemen cevap ve acıklamaya yazarsan cok memnun olurum

gkyrn

gkyrn

Üye
üst konuda verilen flashlama yöntemiyle yaparsanız hiçbi sorun çıkmaz evet. flash atarken virüs programınızı devre dışı bırakın.ayrıca o rardan çıkardığınız dosyaları c de program files da nokia içinde bulunan phonix dosyasının içindeki product klasörünün içine ürününüzün kodu olan rm-xxx şeklinde adlandırıp atın.zaten konuda yazıyor nasıl yapıldığı ama hatrlatayım dedm.kolay gelsin

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
iyi günler. benim telefonum nokia c6-01. upload ettigin c6-01 black i indirdim şuan rardan cıkarttım masaüstünde ayrı bir klasörde. duruyo..hiç flashlama yapmadım ama resimlerden gördügüm kadarıyla kolay gözüküyor yapabilirim.senin verdigin N8 üzerinden gösterdigin flashlamayı yapıcaz dimi.bir sorun cıkmıcagndan emin olmak istedimde. hemen cevap ve acıklamaya yazarsan cok memnun olurum

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html bu link'ten gerekli desteği alabilirsiniz.

tabu805

Üye
kardesımm sıyahh c 7 dım varrr C7-Euro2-Turkey-Charcoal Black ındırdımmmm fakattttttttt gene hata verıyoo phonex programındaaa yukleyemıyorumm cvpp plsssss

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
kardesımm sıyahh c 7 dım varrr C7-Euro2-Turkey-Charcoal Black ındırdımmmm fakattttttttt gene hata verıyoo phonex programındaaa yukleyemıyorumm cvpp plsssss

ne hatası veriyor?

tabu805

Üye
getting list of files to be flashet failed:0x84210010(-2078212080) firmware flashıng file c / programfiles / nokıa .... rm-675 _m009.21emmc.fpsx not fount dıye bı sy

----------Eklendi @ 22:11:58 ---------- Yazıldı @ 22:11:35 ----------

ne hatası veriyor?
getting list of files to be flashet failed:0x84210010(-2078212080) firmware flashıng file c / programfiles / nokıa .... rm-675 _m009.21emmc.fpsx not fount dıye bı sy​

http://www.maxicep.com/editpost.php?p=3880636&do=editpost

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Optionstan not found yazan kırmzı işaretli dosyayı kaldrırsanız sorun çözülecektir

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Tüm operasyonlar bitti demek :) :) onu yaptıgın zman hata vermemesi lazım yanlış yapıyorsun.

tabu805

Üye
Tüm operasyonlar bitti demek :) :) onu yaptıgın zman hata vermemesi lazım yanlış yapıyorsun.

m00921 dıye klasorr kırmızı delete dıyorummmm duzlemıyorrr

----------Eklendi @ 22:52:55 ---------- Yazıldı @ 22:43:34 ----------

m00921 dıye klasorr kırmızı delete dıyorummmm duzlemıyorrr

kardesımm delıı olacamm vallaaa ne bıcımm ıss anlamıyorumm olmuyooo

----------Eklendi @ 22:54:19 ---------- Yazıldı @ 22:52:55 ----------

kardesımm delıı olacamm vallaaa ne bıcımm ıss anlamıyorumm olmuyooo

----------Eklendi @ 22:58:42 ---------- Yazıldı @ 22:54:19 ----------

kardesımm senınde basını agrıtıyorumm ama hırss yaptımmmmm sınır oldumm bu ıseee

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
m00921 dıye klasorr kırmızı delete dıyorummmm duzlemıyorrr----------Eklendi @ 22:52:55 ---------- Yazıldı @ 22:43:34 ---------- kardesımm delıı olacamm vallaaa ne bıcımm ıss anlamıyorumm olmuyooo----------Eklendi @ 22:54:19 ---------- Yazıldı @ 22:52:55 ---------- kardesımm delıı olacamm vallaaa ne bıcımm ıss anlamıyorumm olmuyooo----------Eklendi @ 22:58:42 ---------- Yazıldı @ 22:54:19 ---------- kardesımm senınde basını agrıtıyorumm ama hırss yaptımmmmm sınır oldumm bu ıseee
ùzgùnùm yardmcı olamayacagm bu konuda. .

panatomax

Üye
Arkadaşlar ben yaptım herşeyi fakat yükleme yapılırken telefon test moda girdi sonra telefon kapandı ve phoenix hata verdi bende iptal etmek zorunda kaldım sebebi ne olabilir ? c7 kullanıcısıyım

Rich4arD

Rich4arD

Üye
N8 için gümüş olan WH'mi?

By_Jazz

Üye
arkadaşlar ben flashladım ama hafıza krtında duran fotoların tümü değil sadece görüntüler klasörünün içinde duranlar görünüyör neden olabilir birde bluetooth ile bir dosya aldığımda recived files acılıyor hemen sizdede öylemi cevapbekliyorum

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda ki tüm resimlerin görünmemesi için sadce o klasördekiler görünüyor.(yani ben bi klasör attm telefona icinde 1000 tane resim var bu gereksz resmler görünmesin dye sadce görüntüler klasörünü alıyor) 2.soruya gelnce herkste öyld oluyor

ömür1978

ömür1978

Üye
paylaşım için öncelikle teşekkür ederim... bazı sorularım olacak telefonum c6-01 ANNA yada BELLE fark etmez bu sistemler telefonumuza neler kazandırıp yada neler kaybettirecek.... birde telefonu formatlarken yani sistemi değiştirirken mbazı kazalar olsa elektriklerin kesilmesi gibi başımada geldi 6630 telefonum öldü bu oluyormu yani riske değer bir işletim sistemimi... aydınlatrsanız memnun olurum... telefon ölmeyecekse denemeden zarar çıkmaz...:naughty:

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
telefn ölü duruma geçer ama dead phone ile düzelteblrsn öyle durumlarda :oke:

Üst Alt