Nokia fanları Huaweiyi Kötüleyenler Bakabilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Lenneth

Üye
Root çok mu güvenli çinlilerden?
Arayüz orjinalken asla yag gibi bir arayüzünüz olmaz koydugun videodan bile belli oluyor birde c6-01'deki geçislere bak.
Efektler hariç çogu seyi sis olarak yedirebilirim sisteme.Efektleride sistem dosyalarını gösterip windows üzerinden ekleyebilirim.

Root daha güvenli tabi ki, tek yaptığı superuser uygulamasını kurmak o kadar. Superuser uygulamasıda root erişimi isteyen her uygulama için uyarı veriyor. Ayrıca bu güvensiz geliyor diyenler root'u anında kaldırabilirler ama siz çinlilerden sertifikamı verdiniz silin IMEI numaramı diyebilir misiniz acaba ?

----------Eklendi @ 00:06:49 ---------- Yazıldı @ 00:04:57 ----------

Symbian'daki geçişler mi..

Şu an telefonumda Belle kurulu tema efektleri güzel ama menüyü açtığım an yukarıdan aşağı kaydırmak istediğimde hala takıla takıla iniyor. (Sadece 10 civarı oyun kurulu onlarda flash attıktan sonra silinmemişler..) Yıllardır düzeltemediler menü yavaşlığını. Eminim 30 tane oyun + uygulama kursam şu telefona menü yavaşlığından çekilmez.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Root daha güvenli tabi ki, tek yaptığı superuser uygulamasını kurmak o kadar. Superuser uygulamasıda root erişimi isteyen her uygulama için uyarı veriyor. Ayrıca bu güvensiz geliyor diyenler root'u anında kaldırabilirler ama siz çinlilerden sertifikamı verdiniz silin IMEI numaramı diyebilir misiniz acaba ?

Yine aynı konu nokia telefondan imei klonlamak kolay degildir arkadasım.
Çinliler etrafta samsung ve diger markları arayıp duruyor dikkat et.
Nokia da bb5 olayı var ve olasi bir klonlamada fatura elimde akılsız olan klonlasın.

pRime.

pRime.

Üye
Bi aşağı yukarı yap bakıyım menüde takılmalar bal gibi de düzeliyo.

Lenneth

Üye
Yine aynı konu nokia telefondan imei klonlamak kolay degildir arkadasım.
Çinliler etrafta samsung ve diger markları arayıp duruyor dikkat et.
Nokia da bb5 olayı var ve olasi bir klonlamada fatura elimde akılsız olan klonlasın.

O zaman da telefon sadece sizin simkartla çalışır hale geliyor (değiştirdiler mi bu durumu bilmiyorum tam)

----------Eklendi @ 00:10:57 ---------- Yazıldı @ 00:10:17 ----------

Bi aşağı yukarı yap bakıyım menüde takılmalar bal gibi de düzeliyo.

Touchwiz menüsü ilk açtığımda hiç kasılma yapmıyorken, ilk açış son açış fark yokken Symbian niye kasma yapıyor ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O zaman da telefon sadece sizin simkartla çalışır hale geliyor (değiştirdiler mi bu durumu bilmiyorum tam)

----------Eklendi @ 00:10:57 ---------- Yazıldı @ 00:10:17 ----------

Touchwiz menüsü ilk açtığımda hiç kasılma yapmıyorken Symbian niye yapıyor ?

Tek sim kart olayı yok.Daha önce de dedim sana rom olayı diger markalarda daha hassas.
Galaxy s'in gözlerimini önünde benim bilgisayarımda imeisi uçtu telefon aramaya kapandı ve rom hasar görmüs yansa telefon hepten uçacak.
Menü olayıda androidin rami sömürüp çogu şeyi ön bellekleme yapmasından kaynaklanıyor ama ram azaldıgında bir bir bırakıyor onları.

Consul9

Consul9

Üye
arkadaşlar ben eski bir symbian kullanıcısıyım s60v3(6120c,n73 kendim)-s60v5(5800,5530 kendim)-symbian^3(n8 arkadaşım) kullandım.Şimdi ilk olarak symbianın artılarına ve eksilerine bakalım:
+Şarjı iyi gidiyor(symbian^3 serisi-n8- hariç)
+Çok kolay oyun-program-resim-müzik-video yüklenebiliyor.
+İsmi var.
+Sağlam telefonlar...

evet temelde aslında birçok nokia kullanıcısının aklına gelen şeyler de bunlardır zaten biraz da eksilerini yazalım.
-kaliteli oyun ve programlar yok
-dokunmatik ekran performansı yetersiz
-Kendini yenilemiyor(N73 LE N8 in menüsü aynıdır.)
-Telefonları özelliklere göre çok pahalı

evet eksikler olarak bunları yazabiliriz belki de bu eksiler beni yeni bir telefon almaya zorladı ama ben android 2.2 li galaxy gio dan bahsedeceğim...
İlk olarak android telefonlara oyun program atabilmek symbiana göre bir nebze zordur ama imkansız değildir.Androidli bir telefonu elinize aldığınızda başlangıçta karışık gelebilir ama aslında çok klaydır.Giio da bu rahatlığı gördüm.Zaten gionun dokunmatiği ve n8 i karşılaştırın gionun ezici bir üstünlüğü var.Oyun performansını merak edenler symbian^3 ve android oyunları bölümlerine gitsinler kararı kendileri versin ;)Gel gelelim symbianın,nokianın geleceğine...

Samsung sizce galaxy serisi telefonlarına android koymasaydı bada koysaydı apple ile yarışabilirmiydi?Hatta apple i geçme aşamasındalar.Ama gelin görün nokia yı göremiyoruz listede...Nokia yeni bir işletim sistemi çıkarmazsa geleceği vahim...bir sürü symbian var s60 v2 v3 v5 s40 s80 s90 bunların hangisi kimi tatmin edebildi? gelsin belle ne fark eder??

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
arkadaşlar ben eski bir symbian kullanıcısıyım s60v3(6120c,n73 kendim)-s60v5(5800,5530 kendim)-symbian^3(n8 arkadaşım) kullandım.Şimdi ilk olarak symbianın artılarına ve eksilerine bakalım:
+Şarjı iyi gidiyor(symbian^3 serisi-n8- hariç)
+Çok kolay oyun-program-resim-müzik-video yüklenebiliyor.
+İsmi var.
+Sağlam telefonlar...

evet temelde aslında birçok nokia kullanıcısının aklına gelen şeyler de bunlardır zaten biraz da eksilerini yazalım.
-kaliteli oyun ve programlar yok
-dokunmatik ekran performansı yetersiz
-Kendini yenilemiyor(N73 LE N8 in menüsü aynıdır.)
-Telefonları özelliklere göre çok pahalı

evet eksikler olarak bunları yazabiliriz belki de bu eksiler beni yeni bir telefon almaya zorladı ama ben android 2.2 li galaxy gio dan bahsedeceğim...
İlk olarak android telefonlara oyun program atabilmek symbiana göre bir nebze zordur ama imkansız değildir.Androidli bir telefonu elinize aldığınızda başlangıçta karışık gelebilir ama aslında çok klaydır.Giio da bu rahatlığı gördüm.Zaten gionun dokunmatiği ve n8 i karşılaştırın gionun ezici bir üstünlüğü var.Oyun performansını merak edenler symbian^3 ve android oyunları bölümlerine gitsinler kararı kendileri versin ;)Gel gelelim symbianın,nokianın geleceğine...

Samsung sizce galaxy serisi telefonlarına android koymasaydı bada koysaydı apple ile yarışabilirmiydi?Hatta apple i geçme aşamasındalar.Ama gelin görün nokia yı göremiyoruz listede...Nokia yeni biriletim sistemi çıkarmazsa geleceği vahim...bir sürü symbian var s60 v2 v3 v5 s40 s80 s90 bunların hangisi kimi tatmin edebildi? gelsin belle ne fark eder??

Dokunmatik olayını okudum okumayı bıraktım hocam hiç kusura bakma.
Açıklama bile yapmam bunlara o derece.

Consul9

Consul9

Üye
farketmez gio ikisinden de iyi:kop:

Consul9

Consul9

Üye
valla kafamda bir sorun yok ben ikisini de elime aldım baktım hatta n8 i kullanan bile kabullendi sen nokianın avukatı gibisin :D

• Beğen
Tepkiler: coacoa
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hee evet dava ettiler seni ondan geldim adın garavel buldum seni.
5800 kullanıp millet ne kadar laf yapabiliyo yav gioymuş :D
Neyse saçma sapan konulara döndü is sen kapasitifi rezistifi falan ögren sonra yorumda bulun.

johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi
el pistolero bu başlıkta nokiayı savunmaktan bıkmadınmı ?

başka forumlara baksan diyorum başka konuları kirletsen diyorum ?

burada nokiayı savunacağına azcık android kullan ezici farkı görürsün

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben konuyu kirlettim !
Sen egonu tatmin etmek için böyle bir konu açarak forumu kirlettin.
İdeos alacaksan c6-01'e çamur atmana gerek yoktu.Ego tatmini arıyorsun sanırım neyse hayırlısı olsun hangisini alırsan.
Ki zaten dogru bi noktadan sonra sözler biter ve ben yine nokiacı damgası yerim.

Consul9

Consul9

Üye
şu senin n97 rezistifti demi adı dokunmatik diye geçiyor ama basmatik diye değiştirmeliler bence ;) kapasitif ekranı kullanmayan bilemez ;) Neyse birbirimizi fazla kırmadan bence bu tartışmaya son verelim şürç-ü lisan ettiysek affola :oke:

uribaju

uribaju

Üye
adidas mı ?
nike mı ?
takata mı? :ehe

uribaju

uribaju

Üye
takata uçuyo be dayı adidas nike yerinde sayarsa takata alır millet :D bağlama olarak talip arkadaşımızın güzel bi lafıyla kapağı kapatıyorum
çoğu kez android telefon kullandım ve x5ide arkda kullandım neyin ne olduğunun far kındayım takata sana uzaktan hoş gelir ama kullanınca fos gelir al bu da sana kavuştak olsun :D

coacoa

Üye
çoğu kez android telefon kullandım ve x5ide arkda kullandım neyin ne olduğunun far kındayım takata sana uzaktan hoş gelir ama kullanınca fos gelir al bu da sana kavuştak olsun :D
bu devirde nokia gibi geride kalmıs bir markayı kullanmanın acısıyla bu laflarını anlayabilirim :D sen c6 alır 2 oyun oynarsın ben ideos x5 le aynı anda 5 hd oyun açar arka planda bekletirim sen nokia telefonunla wap yaparsın ben ideos x5 le bilgisayardaki internet keyfini yaşarım dahasını saymıyorum :D zaten paranız çöpe gitmiş bide biz kafanızı çöpe sokmayalım
şimdiye kullananlardan hiç şikayet gelmedi.. ama nedense hiç kullanmayan nokia yandaşları hep bu teli kötülüyor..!

Üst Alt