Nokia fanları Huaweiyi Kötüleyenler Bakabilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sanki normali çok farklı olacak, Anna güncellemesinden sonra sorun yaşadığını söyleyen bir sürü kişi var S^3 forumunda (Özellikle C7 kullanıcıları) Ovi Suite üzerinden güncelleme yapınca sorun oluyor, flash atınca olmuyormuş bu da güzel :) Tam Nokia'ya uygun davranış.

3 gün önce arkadasımın Galaxy s'ine yeni rom kurduk telefonun imeisi silindi buda tam samsung'a göre davranıs.
Ve sorusturdugumuzda samsung'da imei silinmelerinin ve klonlamalarının çok oldugunu ögrendik.En güvenli markanın nokia oldugunu söylediler bb5'den dolayı.

Türe

Türe

Üye
Belleye ne hacet anna bile halleder hatta c6-01 su ekran geçislerine ve kullanımdaki stabiliteye bakıver.

[video=youtube;DT2Dl3Mlc_w]http://www.youtube.com/watch?v=DT2Dl3Mlc_w[/video]

bu temayı bilen ? :bilmm

Lenneth

Üye
3 gün önce arkadasımın Galaxy s'ine yeni rom kurduk telefonun imeisi silindi buda tam samsung'a göre davranıs.
Ve sorusturdugumuzda samsung'da imei silinmelerinin ve klonlamalarının çok oldugunu ögrendik.En güvenli markanın nokia oldugunu söylediler bb5'den dolayı.

Benim cihaz 2.3.3 ile geldi, 2.3.4'e flash atarak geçirdim cihazı. IMEI'si falan duruyor, nasıl becerdiniz çok merak ediyorum :)

Türe

Türe

Üye
Sanki normali çok farklı olacak, Anna güncellemesinden sonra sorun yaşadığını söyleyen bir sürü kişi var S^3 forumunda (Özellikle C7 kullanıcıları) Ovi Suite üzerinden güncelleme yapınca sorun oluyor, flash atınca olmuyormuş bu da güzel :) Tam Nokia'ya uygun davranış.

yapamayan varsa yapacak bişey yok :oke: nokia shop a gidivercek bi zahmet

Lenneth

Üye
yapamayan varsa yapacak bişey yok :oke: nokia shop a gidivercek bi zahmet

Adamın "Resmi" güncelleme programı güncellemeyi beceremiyor diye ben Nokia Shop peşinde mi koşacağım ki telefonumu vereceğim acaba düşürürler mi, zarar verirler mi diye içim içimi yiyecek sonra..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Benim cihaz 2.3.3 ile geldi, 2.3.4'e flash atarak geçirdim cihazı. IMEI'si falan duruyor, nasıl becerdiniz çok merak ediyorum :)

Sende olacak diye sorun yok.O verdigin örnek te herkes de yok farkı anladın sanırım.
Ve serviste sürüsüyle s telefon var bu dertten muzdarip ve forumlar kaynıyor.
C7'ye günce 10 kere flash atsam böyle birsey olmaz.Hatta x6 ya bikez basıma geldi imei silindi arama yapamaz gibi oldum ama cfw hatalıymıs tekrar kurdum sorun düzeldi.Arkadasın muhtemelen rom hasar gördü ve rom'un yanma riski de var.
Adam kullnıcı hatası falan da diyemez çünkü çok sorun olmus bu konuda ve sorun da bizden kaynaklanmıyor emin ol.

Türe

Türe

Üye
Adamın "Resmi" güncelleme programı güncellemeyi beceremiyor diye ben Nokia Shop peşinde mi koşacağım ki telefonumu vereceğim acaba düşürürler mi, zarar verirler mi diye içim içimi yiyecek sonra..

beceremeyene sormalı :oke: evet istiyorsan koşacaksın :nono: zarar verirlerse ki vermeleri imkansız buna ihtimal vermediğim için tartışmıyorum bile :oke:

Del Rey

Del Rey

Üye
Şu Lenneth ile uğraşmaya değmez. Kendi berbat telefonunu öne çıkarabilmek için yapmadığı şey kalmadı. Neden yine de takıyorsanız bunu...

• Beğen
Tepkiler: pRime.

Lenneth

Üye
Sende olacak diye sorun yok.O verdigin örnek te herkes de yok farkı anladın sanırım.
Ve serviste sürüsüyle s telefon var bu dertten muzdarip ve forumlar kaynıyor.
C7'ye günce 10 kere flash atsam böyle birsey olmaz.Hatta x6 ya bikez basıma geldi imei silindi arama yapamaz gibi oldum ama cfw hatalıymıs tekrar kurdum sorun düzeldi.Arkadasın muhtemelen rom hasar gördü ve rom'un yanma riski de var.
Adam kullnıcı hatası falan da diyemez çünkü çok sorun olmus bu konuda ve sorun da bizden kaynaklanmıyor emin ol.

Anna Belle yükleyecem derken Phoenix'le hata alıp telefonu öldürenleri hesaba katsak ohooo

----------Eklendi @ 19:11:35 ---------- Yazıldı @ 19:11:09 ----------

Şu Lenneth ile uğraşmaya değmez. Kendi berbat telefonunu öne çıkarabilmek için yapmadığı şey kalmadı. Neden yine de takıyorsanız bunu...

Berbat telefonmuş :zuhaha: hala bu devirde Nokia diye bastırmatik ekranlı telefon kullanan adama yakışan yorum.

• Beğen
Tepkiler: coacoa
anılbaran

anılbaran

Üye
ya fandroıdccı abıler a bısı dıyımmmı sız cok bılıyonuzz :kop:

oncekı mesajda dedeıgım gıbı telefonlar ıcın forumda gergınlık yaratmaya gerek yok

androıd dusmanı degılım ama sızın sayenızıde olcam gıcıklıgına :islik

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Anna Belle yükleyecem derken Phoenix'le hata alıp telefonu öldürenleri hesaba katsak ohooo

Berbat telefonmuş :zuhaha: hala bu devirde Nokia diye bastırmatik ekranlı telefon kullanan adama yakışan yorum.

Bazı arkadaslar baslarda kabul görmek için çok ılıman davranırken sonraları çirkeflesiyor.
Devrin ne devri oldugunu son ögrenecegim kisi sensin hakan.Varsa sorunun konus dile getir pismis kelle koyarak olmaz bu isler.

coacoa

Üye

bırak kardeşim onlar nokia markasına kaptırdığı paranın acısını çıkarmaya çalışıyolar bırak kendilerini tatmin etsinler ..

Türe

Türe

Üye
bastırmatık mi ? :kop: fantezine hayranım :ehe:

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Bastırmatik mi :) Dostum sen nerede yaşıyorsun Nokia'nın son modellerinin ekran özelliklerine baktınmı hiç :)

Hiçbirinin diğer akıllı telefon markalarından geri kalan bir özelliği yok hatta yeni modellerden (şuan hangisinde olacagı aklıma gelmedi) en iyi parlaklığı sağlayan tek telefon olma özelliğine sahip

Nokia c6-01 clear black display AMOLED ekrana sahip bir telefon ne basmatiğinden bahsediyorsun sen?
Ayrıca 680 mhz işlemcide süper performans veriyor göreyim senin övdüğün telefon markalarının 680 mhz işlemcili telefonlarındaki performansını...
En sağlam donanım, En sağlam ekran, En iyi kamera, En kapsamlı servis ve sürekli güncelleme hangi markada var bu?
Tamam işletim sistemi bazı noktalarda yavaş olabilir ama bu can sıkan yavaşlamalar değil...
Samsung marka bir telefonum vardı sözde 8 megapiksel kameraya sahip ama malasef en güncel yazılımı 1.5 yıl öncesine aitti...
Her telefonun iyi yönleri olduğu gibi kötü yönleride var... burada nokia tamamen kötü telefonlar yapıyormuş gibi bir yanlıgıya düşersen hata yapmış olursun...

• Beğen
baranselona

baranselona

Üye
beyler ne yapmaya çalışıyosunuz ? c6-01 ile ideos x5 karşılaştırılıyor ama bakıyorum ki herkes kendi kullandığı telefonu atıyor ortaya.. biri gidip n9 demiş 701 demiş kardeşim ideos x5 550 lira senin o n9 dediğin bin liranın üstünde 701 ise üst sınıf telefonlarla aynı fiyata satılacak deniyor... mantıklı karşılaştırın biraz... ben c6-01 ile ideos x5 karşılaştıran herkese x5 öneririm ama x5 e karşı önyargım var dediği anda c6-01 rahatça öneririm ha nokia almam huawei istemem dersene gio derim çünkü piyasada p/f olarak en iyi 3 cihaz bunlar...

x5 te daha büyük ekran yüksek çözünürlük var c6-01 de kaliteli ekran var zaten dokunmatik kalitesi olarak aynılar
kamera olarak c6-01 de makro yok x5 te makro var c6 - 8 mp x5 5 mp HD çekiyor ikiside
performans olarak tabiiki ideos x5 iyi şimdi gelip asphalt oynanıyo diysunuzda asphalt symbian için (daha az performanslı cihazlar için) editlenmiş aynı değil oyunlarda zaten ayrıca bi black pegasus yada nova gibi oyunu 3.8 inç ekranda oynamak var bide 3.2 yapmayın... aynı şekil 3.8 inçte film izlemek var %40 daha küçük ekranda izlemek var...
x5 te flashplayer 10.3 var ha şimdi gelip stabil çalışmıyor dersiniz arada sırada browserdan çıkamsının dışında hiçbir sorunuda yok çok rahat flash oyun pynayabilirsiniz mesela yada bütün videoları sorunsuz izlersiniz..
c6-01 dede nfc var ha benim hiçbir işime yaramaz ama nfc e ihtiyacı olan adam neden nfc olmayan telefon alsın
ayrıca ram miktarı internet sitelefinde yada oyun vb.. işlerde oldukça önemlidir zira nette yeni sekmeler açtıkça tarayıcının perfomansı oldukça düşecektir
bazılarıda sürekli videolarla işletim sistemlerini değerlendiriyor.. gelsin kullanalım ondan sonra yazarsınız bildiklerinizi... videolardan işletim sisteminin hızını vb.. kolay anlayamazsınız en basit örnek monteye tema diye youtube a girince çok güzel simgeli vb. temalar var fakat pratikte hiçbiri 5 para etmez aynı şekil x6 videosunu izlersiniz telefon hızlıdır ama ele alıp kullanınca ne kadar düşük seviye bi işletim sistemi olduğunu anlarsınız...

zaten alacak insanın önce kriterlerini belirlemesi lazım büyük ekran-hızlı internet-flashplayer-hızlı işlemci - daha çok kaliteli oyun program-makro çekim vb.. isteyen adam ne diye c6-01 alsın
yada
küçük ve kaliteli ekran - küçük tasarım(ele kolay oturan)-yüksek çözünürlüklü kamera-nfc-uzun batarya- yeterli uygulama isteyen bi adam ne diye x5 alsın

eksi yönlerini saymaya kalkarsan piyasadaki en iyi cihazın bile eksilerini bulursun... mesele kişiye en uygun cihazı seçebilmek yada önerebilmektir...

bence

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35, coacoa ve pRime.
Türe

Türe

Üye
Belleye ne hacet anna bile halleder hatta c6-01 su ekran geçislerine ve kullanımdaki stabiliteye bakıver.[video=youtube;DT2Dl3Mlc_w]http://www.youtube.com/watch?v=DT2Dl3Mlc_w[/video]
ya bu temayı bilen biri yok muu :hmmm

Navy Blue

Navy Blue

Üye

İŞTE SİZE TÜRKÇE OLARAK HUAWEİ X5 VİDEO İNCELEMESİ

Bu telefonu yere göge sığdıramayanlar c6-01 ile kıyaslamaya çalışanlar acaba şimdi ne diyecekler...

[video=youtube;VQGDpCLcFaA]http://www.youtube.com/watch?v=VQGDpCLcFaA[/video]

baranselona

baranselona

Üye

İŞTE SİZE TÜRKÇE OLARAK HUAWEİ X5 VİDEO İNCELEMESİ

Bu telefonu yere göge sığdıramayanlar c6-01 ile kıyaslamaya çalışanlar acaba şimdi ne diyecekler...

[video=youtube;VQGDpCLcFaA]http://www.youtube.com/watch?v=VQGDpCLcFaA[/video]

ne var ki bu videoda anlamadım

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Videonun ilerleyen dakikalarında kamera performanısın c6-01'e yaklaşamayacak kötü, dokunmatik ekranın zayıf, aynı anda uygulama çalıştırmada başarız, renk kalitesinin düşük olduğu bahsediliyor...
O kadar ki kendine has bir arayüzü bile yok...
Nokia c6-01'in daha burada sayamadığım bir çok artısı var hemde bu telefondan daha düşük bir işlemciye sahip olmasına rağmen

Üst Alt