Del Rey
Üye
Yaslarını tahmin edebildigim kisiler vardı forumda artık yaslarından emin degilim.
Nedir bu huawei merakı anlamadım parası olmayan kısıtlı bütçeli adam alsın kullansın telefon buz gibi çinli iste susacaklarına nokia'ya sarıyolar.
Yok vodafone'un modemlerini yapmıs yok turkcell'in modemlerini yapmıs.Oldu ford iyi kamyon yapar diye telefonunu alacak degiliz.
Sanbyana 2016 yılından sonra destek kesilecek denmis ! Daha 5 yıl sürecek demektir bu destek.5 yıl boyunca piyasa ne hale gelir andrdoidin adı bile kalmaz belki millet meego'ya sarılmaya basladı.Wp7'ler de ilerlemede.5 sene içinde ne olur bilinmez.Belki devam bile edilebilir destek.
Lenneth senin cezası biten profilin yok mu hiç ordan takıl isim kirliligi yaratma hakanım.
Bide kızdıgım nokta var.Biz fan oluyoruz adamlar kendilerinin tuzu kuru sanıyor.Hayatlarında S^3 kullanmayan adamlar sallamasyon mesajlar yazıyor çoguda 5800'dan terfi elemanlar.Nonamex az laf etmedi optimus black hakkında çok güzel diye.Geçenlerde elime aldım şok oldum rezalet telefon.5800 bile kasmaz o kadar.
C6-01'in fiyatı 800 liradan 550 liraya düsmüs ve gidip şangaylı alan adama daha ne denir.
Simdi konu açılsa yine desek osu yok busu yok neymis efendim gerek yokmus nfc yok t10'da bile varmıs.
Ön kamera yok;ne gerek varmıs.Ee bu adam optimusun ön kamerasının 2p olması ile hava atarsın diyo ne ayak.
Androdili övdügünüz telefonları hiçbiri c6-01 kadar komple degil.Birinin çözünürlügü düsük digerinin rami islemcisi ön kamerası video kaydı vs vs vs.
C6-01'de hepsi var ama islemci delisi olan adamlar 680'i begenmiyor.Bravo size ama iphone 4 ile ilgili konularda solugunuz kesilir oldu 700 mhz islemcinin kimleri ezdigini görünce.
Ki iPhone 4'ü elime aldığımda SIM Kartını takmadığınızda çalıştıramıyorsunuz. Kilit ekranında SIM takmadığınız sürece telefonu kullanamazsınız. Ama gelin görün ki bu işlemci ile her OS'ten daha stabil durumda şu an. Sonra MeeGo, sonra Symbian (^3 serilerinden sonra) ve sonra Android. İşlemciye pek kafa takmayın; 200 MHz den pek fark gelmez, tabi İnternet delisi değilseniz.

stabilliğine kanıt olması için video çekip koyarım her türlü 

Elin çekiğinin yaptığı telefon bu kadar olur zaten