Nokia fanları Huaweiyi Kötüleyenler Bakabilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
Yaslarını tahmin edebildigim kisiler vardı forumda artık yaslarından emin degilim.
Nedir bu huawei merakı anlamadım parası olmayan kısıtlı bütçeli adam alsın kullansın telefon buz gibi çinli iste susacaklarına nokia'ya sarıyolar.
Yok vodafone'un modemlerini yapmıs yok turkcell'in modemlerini yapmıs.Oldu ford iyi kamyon yapar diye telefonunu alacak degiliz.
Sanbyana 2016 yılından sonra destek kesilecek denmis ! Daha 5 yıl sürecek demektir bu destek.5 yıl boyunca piyasa ne hale gelir andrdoidin adı bile kalmaz belki millet meego'ya sarılmaya basladı.Wp7'ler de ilerlemede.5 sene içinde ne olur bilinmez.Belki devam bile edilebilir destek.
Lenneth senin cezası biten profilin yok mu hiç ordan takıl isim kirliligi yaratma hakanım.
Bide kızdıgım nokta var.Biz fan oluyoruz adamlar kendilerinin tuzu kuru sanıyor.Hayatlarında S^3 kullanmayan adamlar sallamasyon mesajlar yazıyor çoguda 5800'dan terfi elemanlar.Nonamex az laf etmedi optimus black hakkında çok güzel diye.Geçenlerde elime aldım şok oldum rezalet telefon.5800 bile kasmaz o kadar.
C6-01'in fiyatı 800 liradan 550 liraya düsmüs ve gidip şangaylı alan adama daha ne denir.
Simdi konu açılsa yine desek osu yok busu yok neymis efendim gerek yokmus nfc yok t10'da bile varmıs.
Ön kamera yok;ne gerek varmıs.Ee bu adam optimusun ön kamerasının 2p olması ile hava atarsın diyo ne ayak.
Androdili övdügünüz telefonları hiçbiri c6-01 kadar komple degil.Birinin çözünürlügü düsük digerinin rami islemcisi ön kamerası video kaydı vs vs vs.
C6-01'de hepsi var ama islemci delisi olan adamlar 680'i begenmiyor.Bravo size ama iphone 4 ile ilgili konularda solugunuz kesilir oldu 700 mhz islemcinin kimleri ezdigini görünce.

Ki iPhone 4'ü elime aldığımda SIM Kartını takmadığınızda çalıştıramıyorsunuz. Kilit ekranında SIM takmadığınız sürece telefonu kullanamazsınız. Ama gelin görün ki bu işlemci ile her OS'ten daha stabil durumda şu an. Sonra MeeGo, sonra Symbian (^3 serilerinden sonra) ve sonra Android. İşlemciye pek kafa takmayın; 200 MHz den pek fark gelmez, tabi İnternet delisi değilseniz.

Lenneth

Üye
Nokia her telefonuna en az 3 yil destek veriyor, 2015 te tel cikartip 2016 da destek kesemez. Son Symbian li akilli telefonunu 2013 te cikartir sonra birakir...

680 mhz islemcili Symbianlarin ne kadar berbat performansligi oldugu ortada iken hala adam Nokia diyor :zuhaha:

5800 Optimus Black gibi kasmiyor diyen adama zaten ne kadar laf anlatsan bos :zuhaha:

coacoa

Üye
Yaslarını tahmin edebildigim kisiler vardı forumda artık yaslarından emin degilim.
Nedir bu huawei merakı anlamadım parası olmayan kısıtlı bütçeli adam alsın kullansın telefon buz gibi çinli iste susacaklarına nokia'ya sarıyolar.
Yok vodafone'un modemlerini yapmıs yok turkcell'in modemlerini yapmıs.Oldu ford iyi kamyon yapar diye telefonunu alacak degiliz.
Sanbyana 2016 yılından sonra destek kesilecek denmis ! Daha 5 yıl sürecek demektir bu destek.5 yıl boyunca piyasa ne hale gelir andrdoidin adı bile kalmaz belki millet meego'ya sarılmaya basladı.Wp7'ler de ilerlemede.5 sene içinde ne olur bilinmez.Belki devam bile edilebilir destek.
Lenneth senin cezası biten profilin yok mu hiç ordan takıl isim kirliligi yaratma hakanım.
Bide kızdıgım nokta var.Biz fan oluyoruz adamlar kendilerinin tuzu kuru sanıyor.Hayatlarında S^3 kullanmayan adamlar sallamasyon mesajlar yazıyor çoguda 5800'dan terfi elemanlar.Nonamex az laf etmedi optimus black hakkında çok güzel diye.Geçenlerde elime aldım şok oldum rezalet telefon.5800 bile kasmaz o kadar.
C6-01'in fiyatı 800 liradan 550 liraya düsmüs ve gidip şangaylı alan adama daha ne denir.
Simdi konu açılsa yine desek osu yok busu yok neymis efendim gerek yokmus nfc yok t10'da bile varmıs.
Ön kamera yok;ne gerek varmıs.Ee bu adam optimusun ön kamerasının 2p olması ile hava atarsın diyo ne ayak.
Androdili övdügünüz telefonları hiçbiri c6-01 kadar komple degil.Birinin çözünürlügü düsük digerinin rami islemcisi ön kamerası video kaydı vs vs vs.
C6-01'de hepsi var ama islemci delisi olan adamlar 680'i begenmiyor.Bravo size ama iphone 4 ile ilgili konularda solugunuz kesilir oldu 700 mhz islemcinin kimleri ezdigini görünce.

arkadasım ne kadar çırpınsanda nokia geriden geliyo bunu kafanıza sokun çin malı dediğin ürünü alıpta pisman olan tek kişi görmedim

Türe

Türe

Üye
Nokia her telefonuna en az 3 yil destek veriyor, 2015 te tel cikartip 2016 da destek kesemez. Son Symbian li akilli telefonunu 2013 te cikartir sonra birakir...

680 mhz islemcili Symbianlarin ne kadar berbat performansligi oldugu ortada iken hala adam Nokia diyor :zuhaha:

5800 Optimus Black gibi kasmiyor diyen adama zaten ne kadar laf anlatsan bos :zuhaha:

berbat mı ? haha güzel espri gerçekten :kop: stabilliğine kanıt olması için video çekip koyarım her türlü :oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

1000 liralık bir cihaz ekran geçilerinde bile kasıyor.
Üstelik bu telefon fiyatına ondan daha iyisi yok deniyo.
Gio'da bile yok yemin ediyorum o kasmalar.Mini,me ve black haricinde görmedim.

Lenneth

Üye
berbat mı ? haha güzel espri gerçekten :kop: stabilliğine kanıt olması için video çekip koyarım her türlü :oke:
40 tane oyun ve 10 tane uygulama var, telefonum ilk aldigim gibi hizli menu hala dokundugum an aciliyor. Gel karsilastiralim :)

----------Eklendi @ 18:16:50 ---------- Yazıldı @ 18:15:40 ----------

1000 liralık bir cihaz ekran geçilerinde bile kasıyor.Üstelik bu telefon fiyatına ondan daha iyisi yok deniyo.Gio'da bile yok yemin ediyorum o kasmalar.Mini,me ve black haricinde görmedim.
Ekran gecislerini begenmiyorsan marketten go launcher indir hem turkce hem gecis efektleri envai cesit..

Del Rey

Del Rey

Üye
Erdem direk N9 verme şöyle 700 versende olur duvardan duvara fırlatacak bir symbian lı cihaz ki millet N8 de ki(ki şu an ki tüm S^3lerde ki) gpu ya gıpta ile bakarken şimdi bu cihazlarda 4 kat hızlısı ve 1ghz işlemcinin gücü var bakalım şimdi ne yapıcaklar

Evet ya :) 701, en parlak ekranlı telefon; 700, 3.2" ekrana sahip ama 2.8" ekranlı telefonlardan daha küçük. Cep boy telefon yani. 600 ise en sesi yüksek telefon.

701'in özellikleri tam diyebiliriz:

1 GHz hızlı işlemci.

Son derece kuvvetli bağlantı özellikleri ve NFC.

Oldukça kontrast bir ClearBlack ekran.

Ergonomisi müthiş denilebilecek düzeyde.

Nokia, Rovio gibi geliştiricilerle anlaşıp; NFC destekli oyunlarını çoktan çıkarttı.

Komple arayüz değişimi ile yenilenen Symbian Belle.

0 Microsoft Office desteği. Ki bu, WP 7 telefonlardan sonra Symbian Belle'de var.

40 GB'a kadar yükseltilebilir hafıza; ki bu birçok kullanıcının dolduramayacağı kadar büyük bir alan.

Hızlı ve güçlü çift LED'li 8 MP Carl Zeiss kamera.

En az 2016'ya kadar kesintisiz güncelleme desteği.

Gorilla Glass çizilmez kaplama.

1300 mAh batarya; ki bu düşük sistem kaynağı tüketen bir Symbian akıllı telefon için, piyasadaki çoğu akıllı telefondan kat kat üstün bir batarya gücü anlamına gelir.

İnternette Flash 10.1, gelişmiş HTML 5 desteği.

Qt'nin tüm imkanlarından yararlanabilme.

Yeni Nokia Mobile Search uygulaması ile ( Bu uygulamayı Beta Labs'te gördüğümden beri hayatım değişti diyebilirim, Ovi Mağaza, Ovi Haritalar, Mesajlarınız, E-Postalarınız, Chat yazışmaları, Google'da canlı arama, Video aramaları, Rehber, Müzik, Dökümanlari Öylesine belgeler, Yükü uygulamalr, uygulama dosyaları vs. hepsini canlı olarak arayabilen; aşırı derecede kapsamlı bir arama yazılımı)

----------Eklendi @ 18:23:09 ---------- Yazıldı @ 18:20:32 ----------

Ekran gecislerini begenmiyorsan marketten go launcher indir hem turkce hem gecis efektleri envai cesit..

Yazık işte, kendi telefonunu savunmaya çalışıyor. 701 ve N9 onu yere çakar, bir daha da kalkamaz o telefon.

(Bu arada, hani senin telefonun Samsung Galaxy S+'ydı? Çok komiksin.

1.4 GHz işlemci hızı var diye damladıysan ona, söyleyeyim; Samsung Galaxy S 2 LTE Çift çekirdekli ve 1.5 GHz işlemci hızına sahip. Hani değiştir o profilini koş koş. :P

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
40 tane oyun ve 10 tane uygulama var, telefonum ilk aldigim gibi hizli menu hala dokundugum an aciliyor. Gel karsilastiralim :)

Hersey için bisey indircegme cfw kurarım c7'ye efektleri gör linuxu ksıkandırır.
Sen orjinale bakıcaksın rezalet bir durum gerçekten.Geçisler zaten kasarak ve arada takılmalarda cabası.Widget ekle 5-10 saniye sonra gelsin falan resmen rezalet.İsterse 10 çekirdek islemci koysunlar android adam olmaz.Google isi çözmüs azdan az çoktan çok gider !
Yakında S3 gelecek ve 4 çekirdek olcak deniyor Samsung iyi boyuyor milletin gözünü.İphone 5'in performansının yarısını versin ben bırakırım ilgilenmeyi telefonlarla.
Nokiacılık oynamıyorum burda samsung s3'ün o donanımına meego koysun bugün alırım.

Türe

Türe

Üye

senin telefonla benimkini sorarlar cicim |-)

Del Rey

Del Rey

Üye
Hersey için bisey indircegme cfw kurarım c7'ye efektleri gör linuxu ksıkandırır.
Sen orjinale bakıcaksın rezalet bir durum gerçekten.Geçisler zaten kasarak ve arada takılmalarda cabası.Widget ekle 5-10 saniye sonra gelsin falan resmen rezalet.İsterse 10 çekirdek islemci koysunlar android adam olmaz.Google isi çözmüs azdan az çoktan çok gider !
Yakında S3 gelecek ve 4 çekirdek olcak deniyor Samsung iyi boyuyor milletin gözünü.İphone 5'in performansının yarısını versin ben bırakırım ilgilenmeyi telefonlarla.
Nokiacılık oynamıyorum burda samsung s3'ün o donanımına meego koysun bugün alırım.

Samsung S3'te MeeGo kullansa iPhone 9 çıksa bir halt edemez Apple. MeeGo çok güçlü bir sistem.

----------Eklendi @ 18:27:48 ---------- Yazıldı @ 18:26:11 ----------

Bu arada X5 arada kaldı :ehe Elin çekiğinin yaptığı telefon bu kadar olur zaten :D

• Beğen
Tepkiler: Türe
pRime.

pRime.

Üye
1000 liralık bir cihaz ekran geçilerinde bile kasıyor.Üstelik bu telefon fiyatına ondan daha iyisi yok deniyo.Gio'da bile yok yemin ediyorum o kasmalar.Mini,me ve black haricinde görmedim.
Arayüz gpu'yu kullanamayınca kaydırmalarda takılmalar oluyor yağ gibi akıyor(!) bu android. :zuhaha:

Lenneth

Üye
Arayüz gpu'yu kullanamayınca kaydırmalarda takılmalar oluyor yağ gibi akıyor(!) bu android. :zuhaha:

Ne kadar kötüymüş(!) bu Android yav.

LG yazılıma pek önem vermiyor. Cihazlarını işletim sisteminin eksi sürümüyle çıkarttığı için biraz geri kaldı, ne zaman güncellerse :) Belle belle diyorsunuz belle yarışsın bunla bakalım :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Belleye ne hacet anna bile halleder hatta c6-01 su ekran geçislerine ve kullanımdaki stabiliteye bakıver.

[video=youtube;DT2Dl3Mlc_w]http://www.youtube.com/watch?v=DT2Dl3Mlc_w[/video]

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve Türe
Kingmortall

Kingmortall

Üye
tamam ama nokia daha çok satılıyor şu anda en çok satılan model c6 01 dir :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
çok kasıyorsunuz isteyen ivo3.1 belle videosunu izlesin ve ya delight belle de olur e hadi hiç olmadı 5800 ın qt arayüz videosunu izleyin yahu

• Beğen
Tepkiler: pRime.

Lenneth

Üye
çok kasıyorsunuz isteyen ivo3.1 belle videosunu izlesin ve ya delight belle de olur e hadi hiç olmadı 5800 ın qt arayüz videosunu izleyin yahu

İvo'nun Belle videosunu niye izleyeyim yükleyip test etmek varken, Menüyü açıp yukarıdan aşağı kaydırırken öyle takılıyor ki :zuhaha: Sadece 10 tane oyun kurulu bir de.. Web tarayıcı sayfayı yüklerken tak diye kapanıyor falan :zuhaha:

pRime.

pRime.

Üye
Belle çok farklı sanki bana video veriyo bide burda daha BETAsından söz ediyoruz.

Türe

Türe

Üye
İvo'nun Belle videosunu niye izleyeyim yükleyip test etmek varken, Menüyü açıp yukarıdan aşağı kaydırırken öyle takılıyor ki :zuhaha: Sadece 10 tane oyun kurulu bir de.. Web tarayıcı sayfayı yüklerken tak diye kapanıyor falan :zuhaha:

seninkinin donanımıyla tutuşmadığı için bişey söyleyemem ama işlemcisi daha düşük iphone s den daha stabil :oke:

• Beğen
Uruloki

Uruloki

Üye
yahu bir arkadaş var belle android 2.2-2.3 den hızlı diyor geliyor burda başka yazıyor ayıp bu yaptığı neyse o gülmeye devam etsin

• Beğen

Lenneth

Üye
Belle çok farklı sanki bana video veriyo bide burda daha BETAsından söz ediyoruz.

Sanki normali çok farklı olacak, Anna güncellemesinden sonra sorun yaşadığını söyleyen bir sürü kişi var S^3 forumunda (Özellikle C7 kullanıcıları) Ovi Suite üzerinden güncelleme yapınca sorun oluyor, flash atınca olmuyormuş bu da güzel :) Tam Nokia'ya uygun davranış.

Üst Alt