johnm
Üye
Nokia fanları Huaweiyi Kötüleyenler Bakabilirmi
Şimdi forumda c6-01 ve huawei ideos x5 konuları açılınca hemen kötüleyici yorumlar yapanlar
symbianı biliyoruz şuan nokiayı batıracak işletim sistemi (bkz: win mobile 7 ile anlaştı) microsoft ile
android tüm dünyada kaletisini kanıtlamış bir mobil işletim sistemi ama symbian donan reset atan hd video çeken kamera olduğu halde desteklemeyen modellerden ibaret
12 mgpx kamerası olduğu halde sg2 den kötü video performansı sunan bir telefon
huawei ideos x5 ile nokia c6-01 karşılaştırması
her ihtimalde çin malı çöp telefon dediğiniz ideos x5 c6 yı eziyor
peki huawei markası ne iş yapar yaptığı işler vs
vodafone turkcell için telefon vodem vınn üretimi yapar ttnetin modemlerini üretir
49 ülkede hizmet veren bir markadır
çin malı olduğu için ve çinde üretildiği için firmaya ürünü kötü üret dediğinde kötü üreten iyi üret dediğinde en iyisini yapan bir firmadır
ve işletim sistemi Android os 2.2 dir ve bu yaz sonu 2.3.3 e güncellenecektir..
Huawei ideos x5 sorunları google araması
Nokia c6-01 sorunları google araması
Nokia c6-01 kullanmış biri olarak ideos x5 kullandıktan sonra işletim sistemi rahatlığı dokunmatik ekran rahatlığı oyunlar müzikler çok rahat kullanabiliyorum telefonu artık symbianın kasıntılığından kurtuldum
bu forumda symbian fanlarının olduğunu biliyorum ama o kalın kafanızdaki fikirleri değiştirin..
symbianı biliyoruz şuan nokiayı batıracak işletim sistemi (bkz: win mobile 7 ile anlaştı) microsoft ile
android tüm dünyada kaletisini kanıtlamış bir mobil işletim sistemi ama symbian donan reset atan hd video çeken kamera olduğu halde desteklemeyen modellerden ibaret
12 mgpx kamerası olduğu halde sg2 den kötü video performansı sunan bir telefon
huawei ideos x5 ile nokia c6-01 karşılaştırması
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alt tarafları okuyun..her ihtimalde çin malı çöp telefon dediğiniz ideos x5 c6 yı eziyor
peki huawei markası ne iş yapar yaptığı işler vs
vodafone turkcell için telefon vodem vınn üretimi yapar ttnetin modemlerini üretir
49 ülkede hizmet veren bir markadır
çin malı olduğu için ve çinde üretildiği için firmaya ürünü kötü üret dediğinde kötü üreten iyi üret dediğinde en iyisini yapan bir firmadır
ve işletim sistemi Android os 2.2 dir ve bu yaz sonu 2.3.3 e güncellenecektir..
Huawei ideos x5 sorunları google araması
Nokia c6-01 sorunları google araması
Nokia c6-01 kullanmış biri olarak ideos x5 kullandıktan sonra işletim sistemi rahatlığı dokunmatik ekran rahatlığı oyunlar müzikler çok rahat kullanabiliyorum telefonu artık symbianın kasıntılığından kurtuldum
bu forumda symbian fanlarının olduğunu biliyorum ama o kalın kafanızdaki fikirleri değiştirin..

ayrıca kullanmasını bilmiyosanız nokianın yapabileceği bişey yok annadan sonra zaten olmayan reset ve kasma sorunu diye bişey kalmadı symbian forever